• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 4+4 de doktor randevum var kese görünürmü sizce salı günü gidicem çok heycanlıyım :)

Kizlar kasik agriniz oluyo mu

Kizlar adetim 5 gun gecikti, normalde hic gecikmez. Ilk cocugumu da bir gunluk adet gecikmesinde kan testi yaptirarak ogrenmistim. Idrar testi yaptim silik cizgi cikiyor yarin ya da sali kan testi yaptiricam hayirlisi bakalim. Eger hamileysem beklenen tarih 4 agustos oluyor :)

Hayirli olsun benim de hep silik cikmisti :anneadayı:

Doktor bana gün vermedi 8. haftanda gel dedi. Şimdi yarın itibarıyle 5+0 oluyoruz.
7+0da mı gitcem 8+0da mı?

7+0 ile 7+6 arasi 8 hafta oluyor cnm.

Kızlar 4+4 de doktor randevum var kese görünürmü sizce salı günü gidicem çok heycanlıyım :)
beta hcg 1500 ustundeyse gorulur degilse gozukmez cnm.

Bende sizin Aranıza katiliyormu yum çok heyecanliyim

Eklentiler

• IMAG0467.jpg
    IMAG0467.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 158
kızlar merhaba Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bende ağustos annesiyimmm :D benım adetıme 5 gun varken gosterdı tesaduf ogrendık :D 56,3 kanda cıktı doktorum hamılesın deyınce sevıncten agladım ama cok ufak oldugu ıcın sadece kandan cıkıyor eve geldım idrar yaptım aman allahım cıft cızgı ınanamıyorum kendını bu kadar erken gostermesı bunyeye gore değişiyormuş ve bızde gecen ay sadece 2 gun ılıski oldu tarıhlerı de doktorum verdı yanı doktorum nokta atısı yaptı :)

ancak siz burda son adet tarihinizin ilk günüde itiban hesaplıyorsunuz ya benim dokrum adetten 2 hafta sonra hesaba baslıyor yanı sızın hesaba gore 4 hafta 3 gunluk (4+3) doktorumun hesabına gore 2 haftalık

Gunaydin kizlar
Tonsilit olmusum.atesim cok yukseldi dun acil e gittik.baya kotu dedi ilaclar yazdi.gebelik testm pozitif ckti dr a gtmedm ama dedm.bugn 1er tane ic yrn git mutlaka dedi.antibiyotiksiz olmazmis.yutkunamiyorum bile
Bugune randevu aldm kadin dogumdan.ne diyecek bakalm drum.bilir mi acaba? Kbb mi almak lazimdi?
Ay cok zor.dikkat edinn kendinize kizlar

Gunaydin kizlar
Tonsilit olmusum.atesim cok yukseldi dun acil e gittik.baya kotu dedi ilaclar yazdi.gebelik testm pozitif ckti dr a gtmedm ama dedm.bugn 1er tane ic yrn git mutlaka dedi.antibiyotiksiz olmazmis.yutkunamiyorum bile
Bugune randevu aldm kadin dogumdan.ne diyecek bakalm drum.bilir mi acaba? Kbb mi almak lazimdi?
Ay cok zor.dikkat edinn kendinize kizlar
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin ...

Back