- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
Doktor bana gün vermedi 8. haftanda gel dedi. Şimdi yarın itibarıyle 5+0 oluyoruz.
7+0da mı gitcem 8+0da mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim seninle ayniyiz benim kan sonucu.4953,58 cikti .ama 7. Hafta gidecem inşallah ne oldugu cikarDoktor bana gün vermedi 8. haftanda gel dedi. Şimdi yarın itibarıyle 5+0 oluyoruz.
İnş canm :)Canim seninle ayniyiz benim kan sonucu.4953,58 cikti .ama 7. Hafta gidecem inşallah ne oldugu cikar
Hayirlisi bakalim :) daha bebegim 17 aylik. Biraz erken mi acaba bilmiyorum ama bi yandan da insallah hamileyimdir diyorum :)Ben bu hafta içinde gördüm keseleri 4+2ydik sanırım.
Hayırlı olsun canım bence hamilesin
baksana muane günlerimiz bile aynı :) senin son adet tarihin kaçtı benim ekim 24Bana haftaya persembeye gun verdi doktor canm...bu jafta cagirmadi bekleyelim.bakalim biraz daha buyumus olr
Kizlar kasik agriniz oluyo mu
Kizlar adetim 5 gun gecikti, normalde hic gecikmez. Ilk cocugumu da bir gunluk adet gecikmesinde kan testi yaptirarak ogrenmistim. Idrar testi yaptim silik cizgi cikiyor yarin ya da sali kan testi yaptiricam hayirlisi bakalim. Eger hamileysem beklenen tarih 4 agustos oluyor :)
Doktor bana gün vermedi 8. haftanda gel dedi. Şimdi yarın itibarıyle 5+0 oluyoruz.
beta hcg 1500 ustundeyse gorulur degilse gozukmez cnm.Kızlar 4+4 de doktor randevum var kese görünürmü sizce salı günü gidicem çok heycanlıyım :)
evet cnm oluyor ama zaten olmasi da normalmis rahim genislemeye basliyormus cunku.Kizlar kasik agriniz oluyo mu
hoş geldinBende sizin Aranıza katiliyormu yum çok heyecanliyim
Çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı gebelik nasib etsin sagliklica kucagimiza alamyi hepimize inşallah :)hoş geldin
amin cümlemizinÇok teşekkür ederim Rabbim hayırlı gebelik nasib etsin sagliklica kucagimiza alamyi hepimize inşallah :)
benimde 24 ekimbaksana muane günlerimiz bile aynı :) senin son adet tarihin kaçtı benim ekim 24
7+0 da gideceksin canmmDoktor bana gün vermedi 8. haftanda gel dedi. Şimdi yarın itibarıyle 5+0 oluyoruz.
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin ...Gunaydin kizlar
Tonsilit olmusum.atesim cok yukseldi dun acil e gittik.baya kotu dedi ilaclar yazdi.gebelik testm pozitif ckti dr a gtmedm ama dedm.bugn 1er tane ic yrn git mutlaka dedi.antibiyotiksiz olmazmis.yutkunamiyorum bile
Bugune randevu aldm kadin dogumdan.ne diyecek bakalm drum.bilir mi acaba? Kbb mi almak lazimdi?
Ay cok zor.dikkat edinn kendinize kizlar