• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

IYI GUNLER ARKADASLAR.26EYLULDE BOS GEbelikten kurtaj oldum.26 ekimde ilk adetimi oldum.26 kasimda hamile oldugumu ogrendim.hcg sonucum.4956,59 yani ne kadarlik oluyo .bos gebelik tekrarlarmi lütfen bi cevap verin .doktorada daha gitmicem

Internette gebematik diye birsey var oradan bakabilirsin

merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu adete 3 gün var değerim 14.65 çıktı çokmu düşük sizce çok korkuyorumm :(

bu hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hamilee olduğumu test çubuğuyla öğrendim. Size sorum var kızlar 4.5 haftalık oluyorum kese gözükür mü?

merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu adete 3 gün var değerim 14.65 çıktı çokmu düşük sizce çok korkuyorumm :KK43:
2 gun sonra en az 2 katina cikarsa sorun yok yani 29.30 un ustunde olacak. Benim adetimden 1 gun sonra 62.04 cikmisti kiminde adet oncesi 200 un ustunde cikiyor yani bunye ile alakali kafana takma
bu hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hamilee olduğumu test çubuğuyla öğrendim. Size sorum var kızlar 4.5 haftalık oluyorum kese gözükür mü?
hayir gozukmez cnm ben senden 6 gun once gozukuyorum 28 kasimda gozukmedi doktor 5 aralikta cagirdi beta hcg 1500 ustu olmadan gozukmuyormus

Arkadaslar gozukur demis ama dedigim gibi beta hcg degeri ile alakali 1500 alti vajinal yolla bile gozukmuyormus bence garantiye al en az 10 gun daha bekle ya da hcg testi yaptir degerine gore gidersin

Kizlar adetim 5 gun gecikti, normalde hic gecikmez. Ilk cocugumu da bir gunluk adet gecikmesinde kan testi yaptirarak ogrenmistim. Idrar testi yaptim silik cizgi cikiyor yarin ya da sali kan testi yaptiricam hayirlisi bakalim. Eger hamileysem beklenen tarih 4 agustos oluyor :)

Son düzenleme:
Ben bu hafta içinde gördüm keseleri 4+2ydik sanırım.
Kizlar adetim 5 gun gecikti, normalde hic gecikmez. Ilk cocugumu da bir gunluk adet gecikmesinde kan testi yaptirarak ogrenmistim. Idrar testi yaptim silik cizgi cikiyor yarin ya da sali kan testi yaptiricam hayirlisi bakalim. Eger hamileysem beklenen tarih 4 agustos oluyor :)
Hayırlı olsun canım bence hamilesin :anneadayı:

Back