- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi ayse1234512
Iyi gidiyor aysecim senin nasil gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IYI GUNLER ARKADASLAR.26EYLULDE BOS GEbelikten kurtaj oldum.26 ekimde ilk adetimi oldum.26 kasimda hamile oldugumu ogrendim.hcg sonucum.4956,59 yani ne kadarlik oluyo .bos gebelik tekrarlarmi lütfen bi cevap verin .doktorada daha gitmicem
Daha günün geçmemiş bellidir Ondandır canım vesvese yapma rahat ol bebişini seninlemerhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu adete 3 gün var değerim 14.65 çıktı çokmu düşük sizce çok korkuyorumm
inşalah canm dua edin bana hayılısı ile bişey olmaz inşallah kuzumaDaha günün geçmemiş bellidir Ondandır canım vesvese yapma rahat ol bebişini seninle
öyle yapıcam canm inşallaah öyle olurBir iki gün sonra tekrar baktır kan değerine o zaman yükselmiş olur
Daha adetin geçmemiş ki salı günü test yaptır yükseldiyse rahat bir nefes alırsınmerhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu adete 3 gün var değerim 14.65 çıktı çokmu düşük sizce çok korkuyorumm
inşallah canm öyle yaptırıcam bakalım inşallah yükselirDaha adetin geçmemiş ki salı günü test yaptır yükseldiyse rahat bir nefes alırsın
gözükür canim buyuk ihtimal..en kotu ihtimal vajinal ultrasondan gozukurbu hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hamilee olduğumu test çubuğuyla öğrendim. Size sorum var kızlar 4.5 haftalık oluyorum kese gözükür mü?
bu hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hamilee olduğumu test çubuğuyla öğrendim. Size sorum var kızlar 4.5 haftalık oluyorum kese gözükür mü?
2 gun sonra en az 2 katina cikarsa sorun yok yani 29.30 un ustunde olacak. Benim adetimden 1 gun sonra 62.04 cikmisti kiminde adet oncesi 200 un ustunde cikiyor yani bunye ile alakali kafana takmamerhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu adete 3 gün var değerim 14.65 çıktı çokmu düşük sizce çok korkuyorumm
hayir gozukmez cnm ben senden 6 gun once gozukuyorum 28 kasimda gozukmedi doktor 5 aralikta cagirdi beta hcg 1500 ustu olmadan gozukmuyormusbu hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hamilee olduğumu test çubuğuyla öğrendim. Size sorum var kızlar 4.5 haftalık oluyorum kese gözükür mü?
Evet benim kramp şeklinde ağrılarım oluyoKizlar kasik agriniz oluyo mu
Canim perşembe randevum var gecen persembe keseyi görmüştük cok kucukdu amakalp atislarini duyarmiyiz bilmiyorum daha erken diyebilir :) senin ne zaman ?canim seninle tarihlerimiz ayni...kalp atisi icin ne zaman gideceksin doktora?
Canim perşembe randevum var gecen persembe keseyi görmüştük cok kucukdu amakalp atislarini duyarmiyiz bilmiyorum daha erken diyebilir :) senin ne zaman ?
Ben bu hafta içinde gördüm keseleri 4+2ydik sanırım.bu hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hamilee olduğumu test çubuğuyla öğrendim. Size sorum var kızlar 4.5 haftalık oluyorum kese gözükür mü?
Hayırlı olsun canım bence hamilesinKizlar adetim 5 gun gecikti, normalde hic gecikmez. Ilk cocugumu da bir gunluk adet gecikmesinde kan testi yaptirarak ogrenmistim. Idrar testi yaptim silik cizgi cikiyor yarin ya da sali kan testi yaptiricam hayirlisi bakalim. Eger hamileysem beklenen tarih 4 agustos oluyor :)