- 18 Ekim 2014
- 126
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.761
Farklı bi doktor ve hastane dene benceiyi akşamlar kızlar bi sorum olacak
bugün doktora gittigimde karından bakılarak sadece keseyi görebildi kesenin içi boştu
son adet tarihime göre 6+3 haftalık ama doktora göre kesenin boyutu 6+6 haftalık çıktı
doktorda olumsuz konuştu bebegi görmemiz lazımdı dedi
10 gün sonra tekrar çagırdı
6+3 haftalıkken karından görülmez diye biliyorum kızlar yardımcı olun sizin karından bebek ne zaman gözüktü
günaydınGünaydın annişler. İstanbulda hava çok soğuk ve kar başladı, sizin oralarda nasıl. Dikakt edin kendinize. Çalışan annişler sıkı giyinin kendinize iyi bakın ki bebişiniz de üşümesin :)
Hastanede yapıldı iğne serum yedim 3 tane. Progestan hap verdi günde 1 kere kullanıyorum.yatıyorum şu an.Canim geçmiş olsun dikkat et iğne falan vermedi mi
Merhabalar. Kanamam oldu benim 1 gece hastanede yattım progestan kullanıyorum şimdi. Bulantım yok ama iştahsızım. Hazımsızlık var. Ara ara kasıklarımda ağrı oluyo. Doktor 12. Haftaya kadar olur dedi. Kese sağlıklı çok şükür ama kalp atışını duymadık henüz.
Merhabalar bu siteye üye olma amacım hamile kalamayan ve çocuk özlemi çeken arkadaşlara yardım etmek. 44 yaşındayım ve hamileyim.43 yaşında evlendim. Epey bi geç evlilik.Allah herkesin gönlünden geçeni versin. Rabbim büyük inş. bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırım.
Evet canim insallah ikiz olacakikiz mi gebeliğin
Gecmis olsun allah sifa versinMerhaba sevgili anne adayları
bende Allah nasip ederse Ağustos 2015 de bebeğimi alacağım kucağıma
bende geldim aranıza
şuan bulantım yok çok şükür
ama felaket öksürük.. dua edin de geçsin şu boğaz sorunum
öpüyorum hepinizi.. sevgiler..
Gecmis olsun tez zamanda duyarsiniz insallahMerhabalar. Kanamam oldu benim 1 gece hastanede yattım progestan kullanıyorum şimdi. Bulantım yok ama iştahsızım. Hazımsızlık var. Ara ara kasıklarımda ağrı oluyo. Doktor 12. Haftaya kadar olur dedi. Kese sağlıklı çok şükür ama kalp atışını duymadık henüz.
Ne guzel hayirli olsun allah tamamina erdirsinMerhabalar bu siteye üye olma amacım hamile kalamayan ve çocuk özlemi çeken arkadaşlara yardım etmek. 44 yaşındayım ve hamileyim.43 yaşında evlendim. Epey bi geç evlilik.Allah herkesin gönlünden geçeni versin. Rabbim büyük inş. bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırım.
gozunaydin canim biz de duyariz insallahkizlarr gunaydin dun kontrlum vardi proluton igne ve 1tane endol fitil verdi kalp atislarini gordukk kahverengi akinti normal dedi bakalm. dinleniorum hep
günaydın kızlar iyi sabahlar Antalya da yaşamama rağmen resmen donuyorum felaket üşüme var bende birde mide yanmasımı bulantımı anlamadım acayip bir hisvar
Günaydın canım..Karın bölgesindeki yağ miktarıyla yakından ilgiliymiş bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını erken yada
geç duyma..Karında yağ az oranı azsa daha erken duyuluyormuş :)
İnşallah en kısa zamanda sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını..
Sevgiler
Sana da çok geçmiş olsun.yaşamayız bir daha umarım.Halsizlik uyku hali bende de var. Sağlıkla alıcaz inşallah kucağımıza.Çok çok geçmiş olsun canım..Tekrarını yaşamayız inşallah ben de daha dün taburcu oldum. Progetan bende iştah açtı ve
uyku yapıyor..kasık ağrısı bende de oldu ama geçicek galiba :)
Allaha emanet ol
Sevgiler
Canim hareketler baslasa bu seferde az hareket edince ayy neden hareket etmedi. Birseymi oldu diye evham yapiliyo .Gunaydiiiin nasilsiniz?offf bana zaman gecmek bilmiyor haftaya sali kalp atisi icin gidicez insallah ama ben bebeklerimi cok merak ediyorum bu 8 ay nasil gececek?hareketlerini hissetseydik biraz rahat olurduk ama onun icin de cok erken.allahim bebeklerimizi koru.
selam kızlar 8 haftalık hamileyim sizde de su gibi akıntı oluyor mu çamaşırım hep ıslak bu durum beni rahatsız ediyo baya su gibi
Hoş geldin elif-elif :) Ben de 42 yaşındayım Allah nasip ederse ilk bebeğim..inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebişlerimizi kucaklarız :)
Selamlar
Kalkmak istemiyorum yataktanuykucu oldum cıktım..çalışanlar Allah yardımciniz olsun ...
Genelde sonradan yetisiyor canim. Ama onu kafaya takma bazen gec dollenme oluyor. Birde benim oglum hep 1 hafta onde gitmisti adet tarihime gore. Ama dogumu 1 hafta gec oldu. Daha once temmuz annelerini takip etmistim sezeyanlarin cogu haric hic birimiz gununde dogum yapmadi.Benim merak ettiğim bebekler ultrason da biraz geride çıkıyor ya sonra adet tarihine göre mi tamamlıyorlar yetişiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?