2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Farklı bi doktor ve hastane dene bence

Günaydın annişler. İstanbulda hava çok soğuk ve kar başladı, sizin oralarda nasıl. Dikakt edin kendinize. Çalışan annişler sıkı giyinin kendinize iyi bakın ki bebişiniz de üşümesin :)
günaydın
evet İstanbul karlı ve soğuk
ben zaten hastayım
canım sende mi istanbuldansın
hangi doktora gideceksin veya gidiyorsun?

Çok çok geçmiş olsun canım..Tekrarını yaşamayız inşallah ben de daha dün taburcu oldum. Progetan bende iştah açtı ve
uyku yapıyor..kasık ağrısı bende de oldu ama geçicek galiba :)
Allaha emanet ol
Sevgiler

selam kızlar 8 haftalık hamileyim sizde de su gibi akıntı oluyor mu çamaşırım hep ıslak bu durum beni rahatsız ediyo baya su gibi

Hoş geldin elif-elif :) Ben de 42 yaşındayım Allah nasip ederse ilk bebeğim..inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebişlerimizi kucaklarız :)
Selamlar

ikiz mi gebeliğin
Evet canim insallah ikiz olacak
Gecmis olsun allah sifa versin
Gecmis olsun tez zamanda duyarsiniz insallah
Ne guzel hayirli olsun allah tamamina erdirsin
kizlarr gunaydin dun kontrlum vardi proluton igne ve 1tane endol fitil verdi kalp atislarini gordukk kahverengi akinti normal dedi bakalm. dinleniorum hep
gozunaydin canim biz de duyariz insallah

günaydın kızlar iyi sabahlar Antalya da yaşamama rağmen resmen donuyorum felaket üşüme var bende birde mide yanmasımı bulantımı anlamadım acayip bir hisvar

Bende ayniyim cnm. Hep usuyorum bazen dudaklarim resmen titriyo. Klimayi ben aciyorum esim kapatiyo. Midemde aynen bi tuhaf

Sağol cnm. Amin insallahh

Sana da çok geçmiş olsun.yaşamayız bir daha umarım.Halsizlik uyku hali bende de var. Sağlıkla alıcaz inşallah kucağımıza.

Arkadaslar merhaba. Son adet tarihim 25.11.2014. 5 haftalik hamileyim ama kese 4,5 mm. Beta hcg 4gun once 850, 2gun once 2000, dun 4400. Iki gunde bir iki katin uzerinde artis var ama kese kucuk dimi. Bi de progesteron dun 33 cikti. Daha once bi dusugum var o da gelismede sikintiliydi. Bu da boyle olacak diye cok korkuyorum. Fsh yuksek rahim duvari ince. Bu gebelik benim icin bi mucize. Lutfen soyleyin cok mu anormal bi tablo

Canim hareketler baslasa bu seferde az hareket edince ayy neden hareket etmedi. Birseymi oldu diye evham yapiliyo .

Benim merak ettiğim bebekler ultrason da biraz geride çıkıyor ya sonra adet tarihine göre mi tamamlıyorlar yetişiyor mu ?
Genelde sonradan yetisiyor canim. Ama onu kafaya takma bazen gec dollenme oluyor. Birde benim oglum hep 1 hafta onde gitmisti adet tarihime gore. Ama dogumu 1 hafta gec oldu. Daha once temmuz annelerini takip etmistim sezeyanlarin cogu haric hic birimiz gununde dogum yapmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…