- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.721
canım elimden geleni yapıorum ama çalışınca olmuyor işte.. herhalde daha çok dikkat etmem gerekBen geçen hafta çok yordum kendimi sakın sen yapma canım..
Stres de yapma ok?
Sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım elimden geleni yapıorum ama çalışınca olmuyor işte.. herhalde daha çok dikkat etmem gerekBen geçen hafta çok yordum kendimi sakın sen yapma canım..
Stres de yapma ok?
Sevgiler
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım elimden geleni yapıorum ama çalışınca olmuyor işte.. herhalde daha çok dikkat etmem gerek
ben de aliağalıyım. tıp merkezinde doktorun adı ne iyi mi gelince bir de ona görüneyim dedim. bir ay sonra tatile gelicem ailem orada. üç kişi aliağalı mı çıktık yani :)Elimizden geleni yapsak iyi olur..Bir de huzurlu stresten uzak olmak çok önemli.
Allah yardımcımız olsun artık.
Oyle oldu galiba :)ben de aliağalıyım. tıp merkezinde doktorun adı ne iyi mi gelince bir de ona görüneyim dedim. bir ay sonra tatile gelicem ailem orada. üç kişi aliağalı mı çıktık yani :)
Ben şirinyerde ahmet seçkin önoğluna gidiyorumCanım ben Aliağadayım burada bir tıp merkezi var oraya gidiyorum ayrıca kıymetli bebek olduğu için ve risk grubunda olduğumdan Medical Park'ta Vedat Uluğ'a gidiyorum. Sen?
ben de aliağalıyım. tıp merkezinde doktorun adı ne iyi mi gelince bir de ona görüneyim dedim. bir ay sonra tatile gelicem ailem orada. üç kişi aliağalı mı çıktık yani :)
kan değeri 5000 üzerindeyse duyulmaya başlayabilir diye duydm tatlım günaydınGünaydın kızlar. :)
Bisey sorucam size 6+3 te kalp atışı duyulur mu?
Günaydın kızlar. :)
o zamanki kan değerini biliyor muydun canım bi de karından mı duydunGünaydın, ben 6+4 te kalp atışını görmüştüm ama her gebelikte farklı olabiliyor
çok geçmiş olsun Rabbim yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin ( amin )Kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü. Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
Rab hakkımıza hayırlısını nasip etsin!
Sevgi ve Sağlıkla kalın
Canım progestan kullanıyormusun krem olanından? Ben kızımda kullanmıştım onlar içimde yopak olmuş akıntıyı tutuyor sıvıyı bırakıyormuş. Dr ye girtiğimde içimden bir avuç topak halinde krem çıkarmıştı
özel hastanede 3 saat uzaklıkta maalesef yoksa özel hastane herzaman ilk tercihimdirTatlım bende gec dollenme olmuş alttan bile gorunmedi olduguolduğum yerde aynen bir kadın doğum doktor u var ben sıra bulamıyorum iyi de değil zaten başka yere özele gidiyoruz biz
Günaydın kızlar. :)
kızlar geçmişi okuyamadım @nazlianne den haber var mı yazdı mı bir şeyler çok merak ediyorum
cok gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah tekrar olmaz.allah bebeklerimizi saglikla bize bagislasin.Kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü. Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
Rab hakkımıza hayırlısını nasip etsin!
Sevgi ve Sağlıkla kalın