2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

değildir tatlım gelişimleri farklı oluyo anne karnında benim adet ggünü değerim 27 iken bi başkasının 200-300 olmuştu herkese göre değişir bu tarihler

ikiz mi gebeliğin

günaydın kızlar iyi sabahlar Antalya da yaşamama rağmen resmen donuyorum felaket üşüme var bende birde mide yanmasımı bulantımı anlamadım acayip bir hisvar

çok geçmiş olsun Rabbim yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin ( amin )
karından bakarakmı yoksa alttan bakarakmı gördü kalp atışlarını

Teşekkürler :) Karından bakılıyor canım.. istemiyorum çok gerekmedikçe vajinal ultrason zaten karından da hem görebiliyorsun hem de duyabiliyorsun kalp atışlarını çok şükür..
Sevgi ve Selamlar

Günaydın kızlar. :)
Bisey sorucam size 6+3 te kalp atışı duyulur mu?

Günaydın canım..Karın bölgesindeki yağ miktarıyla yakından ilgiliymiş bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını erken yada
geç duyma..Karında yağ az oranı azsa daha erken duyuluyormuş :)
İnşallah en kısa zamanda sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını..
Sevgiler

Teşekkürler :) Karından bakılıyor canım.. istemiyorum çok gerekmedikçe vajinal ultrason zaten karından da hem görebiliyorsun hem de duyabiliyorsun kalp atışlarını çok şükür..
Sevgi ve Selamlar
Geçmiş olsun, üzülüyorum böyle durumlarda ama neyse ki geçmiş gitmiş..
Çok mu yoruldun da öyle oldu?
Ev temizliği falanda yapmamak lazım aslında, bebişten önemli değil ya, eşlerinize yaptırın bi süpürge tutsa yeter..

Merhaba sevgili anne adayları
bende Allah nasip ederse Ağustos 2015 de bebeğimi alacağım kucağıma
bende geldim aranıza
şuan bulantım yok çok şükür
ama felaket öksürük.. dua edin de geçsin şu boğaz sorunum
öpüyorum hepinizi.. sevgiler..

Teşekkürler canım
Evet.. sorma çok yoruldum dikkat etmedim kendime..bu önümüzdeki bir hafta on gün hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum zaten. Sağ olsun eşim yardımcı oluyo o bakımdan şanslıyım :) Ama ben çok hareket ettim o yüzden oldu bence zaten yerinde durabilen biri değilimdir normalde ama artık bitti o devri kapattım :) bebekten daha önemli değil herşey beklesin

Ben hiç yormuyorum kendimi, aynen eşim yapıyor, zaten diyorum ya süpürge tutup toz alsalar yeter:)
Tabi ne yaparsan yap herşey takdiri ilahi.. Çok stres yapma o yüzden, sadece dikkat et, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merhabalar. Kanamam oldu benim 1 gece hastanede yattım progestan kullanıyorum şimdi. Bulantım yok ama iştahsızım. Hazımsızlık var. Ara ara kasıklarımda ağrı oluyo. Doktor 12. Haftaya kadar olur dedi. Kese sağlıklı çok şükür ama kalp atışını duymadık henüz.

Canim geçmiş olsun dikkat et iğne falan vermedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…