• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün sonra gittigimdede gözükmez diye korkuyorum 20 günde kesinleşir en azından

Bence sen haftaya git, karindan baksin yine goremezse alttan baksin. Insallah olmaz ama bir terslik varsa uzun sure beklememis olursun, her sey yolundaysa da erkenden ogrenir icini rahatlatirsin..

Bence sen haftaya git, karindan baksin yine goremezse alttan baksin. Insallah olmaz ama bir terslik varsa uzun sure beklememis olursun, her sey yolundaysa da erkenden ogrenir icini rahatlatirsin..
bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum işte biraz daha bekleyip öyle gitmek stiyorum geç döllenme falan olduysa geç gözükür bidaha üzülmek istemiyorum

Kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim :(
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü.:nazar: Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
Rab hakkımıza hayırlısını nasip etsin!
Sevgi ve Sağlıkla kalın :KK54:

benim doktorum öyle bir durumda anne fark etmez o yüzden belli bir süre iki hafta da bir görmek istiyormuş

Bilmem ki acaba bu cuma günü gitsem mi, doktorun dediğinden 1 hafta önce oluyor ama.. Off sözde 2. Gebeliğim. Bilmek insanda bazen daha çok tedirginlik yaratıyomuş onu anladım :(

Kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim :KK43:
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü.:nazar: Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Ahh canım aynı şeyi bende yaşadım :( çok kötü bir şey inşallah bir daha yaşamayı z geçmiş olsun

bulundugum yerde maalesef 1 tane kadın dogum doktoru var
9 haftalık oldugumda gitmeyi düşünüyorum doktora
Tatlım bende gec dollenme olmuş alttan bile gorunmedi olduguolduğum yerde aynen bir kadın doğum doktor u var ben sıra bulamıyorum iyi de değil zaten başka yere özele gidiyoruz biz

Aaa ne güzel! Belki bir ara geldiğinde görüşüp tanışırız. Bu arada ben dün geceyi hastanede geçirdim.. çok korktum yaa!!
Allah'a şükür şu an her şey yolunda :nazar:

Sevgiler!
Simdi gordum canim. Gecmis olsun ya. 12-13. Haftaya kadar dikkat et canim. Insallah tekrarlamaz.

amin canımm çok çok geçmiş olsun.. aman dikkat et kendine..

kızlar bende bugün yorucu bir gün geçirdim.. :110:biraz kasıklarımda ağrı oldu.. ama akıntı falan yok.. sırt üstü uzanıp ayaklarımın altına yastık koydum.. başka yapmam gereken bir şey var mı sizce?

kızlar bende bugün yorucu bir gün geçirdim.. :110:biraz kasıklarımda ağrı oldu.. ama akıntı falan yok.. sırt üstü uzanıp ayaklarımın altına yastık koydum.. başka yapmam gereken bir şey var mı sizce?
Ben geçen hafta çok yordum kendimi sakın sen yapma canım..
Stres de yapma ok?
Sevgiler :KK54:

Back