- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.681
canim istedgn sekilde yatablrsn kasma kendni yan yatnak zorundasin dye br sey yok ki....kednizi nasil rahat hissediyorsaniz oyle dawranin hayati kendinize dar etmeyin...hamilelik fitri bisey kizlar kadinin dogasinda var dofamiza ters birsey değil nornal hayatinza dewam edeblrsnzKiz
lar bisey sorucm çok stres yaptim lütfen beni sakinleştirin. Sirtustu yatiyorum yatilmamasi gerek diye duydum. Hafif kasilma oluyor karnimda ama rahatim yine de dun bütün gece uyuyamadim korkudan. Simdidern yan yatmak zorunda miyiz.
Canım öyle şeyler düşünme hiçbir problem olmaz inş bu arada senin bebişin kalp atışı artık duyulur aslında o kadar bekleme bence
canim vucut kendini belli ediyor. Ablamin 12. Haftada bebegi öldu. Bir kac gun icinde bulanti bitti ve vucut sararmaya basladi ama atamamis. Kendindeki degisikligi anlayinca doktora gitti ve hemen aldilar. 13 haftaya kadar olan ölumlerde annede kalsa bile kolay kolay zehirlemezmis. Buyudukce anneyide zehirliyor.
Canim merak etme. Stresten ne hallerdeyiz. Duyacaksin sesini zaten. Bulantilar çok fena yalniz değilsin:-(
Atlaticz inşaallah bu günleri..
Ne demek acaba bilmiyorum ben 7+3te gittim görmüştü. 10 gün sonra gidince görünür belki. Adetten önce hamile klmissindir belki. Gününe takilma hayirlisi inşallah. Sen ne hissediyorsum bulnti halsizlik?iyi akşamlar kızlar bi sorum olacak
bugün doktora gittigimde karından bakılarak sadece keseyi görebildi kesenin içi boştu
son adet tarihime göre 6+3 haftalık ama doktora göre kesenin boyutu 6+6 haftalık çıktı
doktorda olumsuz konuştu bebegi görmemiz lazımdı dedi
10 gün sonra tekrar çagırdı
6+3 haftalıkken karından görülmez diye biliyorum kızlar yardımcı olun sizin karından bebek ne zaman gözüktü
belirtileri yaşıyorum hafif mide bulantıları falan ama stres yaptım inşallah bebegim benimledirNe demek acaba bilmiyorum ben 7+3te gittim görmüştü. 10 gün sonra gidince görünür belki. Adetten önce hamile klmissindir belki. Gününe takilma hayirlisi inşallah. Sen ne hissediyorsum bulnti halsizlik?
benmde snein gbi oldu gorunmedi sonra alttan baktinhrmem göründü doktorda bende rahatladık :)iyi akşamlar kızlar bi sorum olacak
bugün doktora gittigimde karından bakılarak sadece keseyi görebildi kesenin içi boştu
son adet tarihime göre 6+3 haftalık ama doktora göre kesenin boyutu 6+6 haftalık çıktı
6+3 haftalıkken karından görülmez diye biliyorum kızlar yardımcı olun sizin karından bebek ne zaman gözüktü
alttan baksam görebilirim ama bakmak istemiyorum 10 gün sonra gel dedibenmde snein gbi oldu gorunmedi sonra alttan baktinhrmem göründü doktorda bende rahatladık :)
keske baksaydi icin rajatalrdi hole kaganda sorularla gondrrmis seni..sekiz haftaua kasar bakiyorlar alttan benm bildgm...sen kafana takma bmmde gorunmedi onlar en kotu ihtimali duusnup hemen onu soyluyorlar icin rahat etmiyosa baska doktora git cnmalttan baksam görebilirim ama bakmak istemiyorum 10 gün sonra gel dedi
çok üzgünüm şuan
kanaman olursa parça düşürürsen gel dedi
nasıl bi doktora denk geldiysem
benim doktorum öyle bir durumda anne fark etmez o yüzden belli bir süre iki hafta da bir görmek istiyormuşKızlar merhaba.. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım iyice arttı4 hafta sonra kesilir inşllah, 3aydan sonra azalıyor bildiğim kadarıyla..
Bişey sorucamm. Ben henüz kalp atışını duymadım, dr randevum 10 ocakta. Keseyi gördükten sonra 10 ocak a randevu verdi. Şimdi allah korusun kalbi atmasa yada dursa sonradan herhangi bir belirti olur mu yoksa doktora gitmeden belli olmaz mı?
kimden duymuşsan yanlış duymuşsun canım sol tarafa yatmak iyi evet ama nasıl rahat ediyorsan öyle yat ben şuan yüz üstü bile yatıyorum çok da kasmayın kendiniziKiz
lar bisey sorucm çok stres yaptim lütfen beni sakinleştirin. Sirtustu yatiyorum yatilmamasi gerek diye duydum. Hafif kasilma oluyor karnimda ama rahatim yine de dun bütün gece uyuyamadim korkudan. Simdidern yan yatmak zorunda miyiz.
ilk hamileliğimde bizde 6. haftadan sonra alttan bakarak görmüştük geç döllenmeymiş şimdikinde 5+6 da gördük alttan baksaydı keşke doktorun senin de için rahat ederdi doktor çok önemliiyi akşamlar kızlar bi sorum olacak
bulundugum yerde maalesef 1 tane kadın dogum doktoru varkeske baksaydi icin rajatalrdi hole kaganda sorularla gondrrmis seni..sekiz haftaua kasar bakiyorlar alttan benm bildgm...sen kafana takma bmmde gorunmedi onlar en kotu ihtimali duusnup hemen onu soyluyorlar icin rahat etmiyosa baska doktora git cnm
Aynen canim karindandi. Doktor da doğru düzgün soyleseymis ya seni strese sokmuş iyice. Düşünme bence dusunmen zarar verir. İnşallah iyi haberler bekliycez bi on günü gecireceksin istersen başka doktora daha git durumun varsa bekleyemem diyorsanbelirtileri yaşıyorum hafif mide bulantıları falan ama stres yaptım inşallah bebegim benimledir
kalp atışınıdamı 7+3 de duymuştun karından ultrasyondu degilmi seninde
evet belkide temmuz annesi oluruz :) ocak annesi olacağımı beklerken aralık annesi oldum mesela daha önceÇok teşekkürler eyluldeniz içimi rahatlattin bu arada tarihlerimiz çok yakin....
Memnun oldum
20 gün çok uzun bir süre nasıl bekleyeceksin 10 gün yeterli bence kendine eziyet etmealttanda bakmadı doktor 10 gün sonra gel dedi ama 20 gün sonra gitmeyi düşünüyorum
10 gün sonra gittigimdede gözükmez diye korkuyorum 20 günde kesinleşir en azından20 gün çok uzun bir süre nasıl bekleyeceksin 10 gün yeterli bence kendine eziyet etme
sen bilirsin tabi ama 10 gün sonra 8 hafta oluyor nerdeyse gözükür zaten10 gün sonra gittigimdede gözükmez diye korkuyorum 20 günde kesinleşir en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?