2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM AKINTI NORMAL HEPİMİZDE OLUYOR. FAKAT BENİM AKINTININ ALTINDA SU VAR AVUÇ İÇİ KADAR ISLANMIŞ RESMEN BENDE BUNA ENDİŞELENDİM
Anladım ama o zaten akıntıdan kaynaklı su. Bende de olmuştu aynısı. Ama rahat etmek istiyorsan doktoruna bi danış imkanın varsa..

bu gün test sonuçlarını dr. a göstermek için gittim. benden önce bir kadın var karnı en az sekiz aylık gibi. kızda minyon yaşı da küçük gösteriyor. kendi kendime nasıl annelik yapacak bu küçücükmüş diye geçirdim. özel bir hastaneye gidiyormuş normalde doktoru üniversite hastanesi diye buraya göndermiş.
neyse o girdi içeri çıktı arkasından ben girdim. doktor çok üzgün bir şekilde hemşiresi ile konuşuyor .özürlüler kocaman da bebek olmuşlar diyor.
ben ne kadar basit düşünüyormuşum. meğerse kızcağızın imtihanı daha da büyükmüş. rabbim hepimize akıl sağlığı beden sağlığı ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin inş.

CANIM BU TARZ ŞEYLERİ KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM SEN VEYA DİĞER ARKADAŞLARDA BAHSETMESEK ÇÜNKİ BEN GÜNLERDİR PARANOYA YAPTIM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM BÖYLE OLAYLAR DUYUNCA ÇOK ETKİLENİYORUM ACI BİR GERÇEK AMA BU HASSAS DÖNEMDE BEN ETKİLENİYORUM KENDİME UYARLIYORUM HERSEY ALLAHTAN BİZİMDE BAŞIMIZA GELEBİLİR AMA OLMADAN DA DÜŞÜNÜP ACI ÇEKMEKTEN YORULDUM YANLIŞ ANLAMANI İSTEMEM BEN HASSASIM SANIRIM

Kızlar bn 2 sabahtır 5 de acliktan uyaniyorm midem nsl kazınıyo anlatamam öğlene kendime ancak geliyorum 2 saatte yemek yiyorum yani sizde var mı bnm durumum normal mi

Aminnn

Canim merak etme. Stresten ne hallerdeyiz. Duyacaksin sesini zaten. Bulantilar çok fena yalniz değilsin:-(
Atlaticz inşaallah bu günleri..

bugun benımde bulantılarım basladı. oglumda 20. haftaya kadar olmustu
Ara ara oluyor simdilik insallah daha da artmaz dusuk kilo ile hamile kaldim iyice kurdana donucem.

KIZLAR AKINTI NORMAL DİYE DUYDUM PEKİ YA SU GELMESİ BİLDİĞİNİZ ÇAMAŞIRIN O ORTASI SADECE SU ISLAK AVUÇ İÇİ KADAR NORMAL ISLAK İLK KEZ BUKADAR ÇOK GÖRDÜM BAŞKA YAŞAYAN VARMI YA
Canım progestan kullanıyormusun krem olanından? Ben kızımda kullanmıştım onlar içimde yopak olmuş akıntıyı tutuyor sıvıyı bırakıyormuş. Dr ye girtiğimde içimden bir avuç topak halinde krem çıkarmıştı

eğitim uzun mu sürüyor neden katılmıyorsunuz.
ocak ayına geldik zaten .
Eğitim sorun değilde bitanem ben hostesin ve 21 ine kadar uçmaya devam ermek zorunda kalırım eğitim bittikten sonrada kontrol uçuşları için 2 uzak uçuş daha yapmam gerekir bunlar bana be bebeğe zor gelir çok yorulurum ve strese girerim onun için terfimi almadan yer görevine geçeceğim

Evet mesela benim hic halim yok. Çok tatlisin teşekkürler

Kiz
lar bisey sorucm çok stres yaptim lütfen beni sakinleştirin. Sirtustu yatiyorum yatilmamasi gerek diye duydum. Hafif kasilma oluyor karnimda ama rahatim yine de dun bütün gece uyuyamadim korkudan. Simdidern yan yatmak zorunda miyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…