- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.661
Anladım ama o zaten akıntıdan kaynaklı su. Bende de olmuştu aynısı. Ama rahat etmek istiyorsan doktoruna bi danış imkanın varsa..CANIM AKINTI NORMAL HEPİMİZDE OLUYOR. FAKAT BENİM AKINTININ ALTINDA SU VAR AVUÇ İÇİ KADAR ISLANMIŞ RESMEN BENDE BUNA ENDİŞELENDİM
Canim eğer jel falan kullanıyorsan o yapar öyle endişelenmeCANIM AKINTI NORMAL HEPİMİZDE OLUYOR. FAKAT BENİM AKINTININ ALTINDA SU VAR AVUÇ İÇİ KADAR ISLANMIŞ RESMEN BENDE BUNA ENDİŞELENDİM
Canim eğer jel falan kullanıyorsan o yapar öyle endişelenme
bu gün test sonuçlarını dr. a göstermek için gittim. benden önce bir kadın var karnı en az sekiz aylık gibi. kızda minyon yaşı da küçük gösteriyor. kendi kendime nasıl annelik yapacak bu küçücükmüş diye geçirdim. özel bir hastaneye gidiyormuş normalde doktoru üniversite hastanesi diye buraya göndermiş.
neyse o girdi içeri çıktı arkasından ben girdim. doktor çok üzgün bir şekilde hemşiresi ile konuşuyor .özürlüler kocaman da bebek olmuşlar diyor.
ben ne kadar basit düşünüyormuşum. meğerse kızcağızın imtihanı daha da büyükmüş. rabbim hepimize akıl sağlığı beden sağlığı ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin inş.
Aminnnbu gün test sonuçlarını dr. a göstermek için gittim. benden önce bir kadın var karnı en az sekiz aylık gibi. kızda minyon yaşı da küçük gösteriyor. kendi kendime nasıl annelik yapacak bu küçücükmüş diye geçirdim. özel bir hastaneye gidiyormuş normalde doktoru üniversite hastanesi diye buraya göndermiş.
neyse o girdi içeri çıktı arkasından ben girdim. doktor çok üzgün bir şekilde hemşiresi ile konuşuyor .özürlüler kocaman da bebek olmuşlar diyor.
ben ne kadar basit düşünüyormuşum. meğerse kızcağızın imtihanı daha da büyükmüş. rabbim hepimize akıl sağlığı beden sağlığı ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin inş.
Canim kese için bu hafta istediğin gün gel dediSenin doktorun 12 ocağa randevu vermişti değil mi?
Aynen canim benim de ayni durum. Yemek pişiren birisi olsa ne güzel olur... Annemler İzmirde. Zormus herşey kokuyorrrrKeşke annem Gelse uzak memlekette yaşamak da zorannem bana bakardı ben yemek bile yapmak istemiyorum.zormus hamilelik.
Çatlatma iğnesine göre benim tarih belli ama burada sat a göre hesaplayınca 6 haftalık gözüküyorum, anlamadım gitti. Çünkü burda herkesin profilinin Altın'da yazanla gerçek arasında en fazla 5-6 gün fark oluyor benim 2 hafta...Bende klomenciyim canım :)
Canim merak etme. Stresten ne hallerdeyiz. Duyacaksin sesini zaten. Bulantilar çok fena yalniz değilsin:-(Kızlar merhaba.. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım iyice arttı4 hafta sonra kesilir inşllah, 3aydan sonra azalıyor bildiğim kadarıyla..
Bişey sorucamm. Ben henüz kalp atışını duymadım, dr randevum 10 ocakta. Keseyi gördükten sonra 10 ocak a randevu verdi. Şimdi allah korusun kalbi atmasa yada dursa sonradan herhangi bir belirti olur mu yoksa doktora gitmeden belli olmaz mı?
ben devlete gidiyorum canım bakırköy devlet hastanesine.özele şimdi düşünmüyorum belki sonlara doğru.kizancik canım hangi hastaneye gidiyorsn doktorn kim ? Ben nereye gideceğime sasırdım
Canım progestan kullanıyormusun krem olanından? Ben kızımda kullanmıştım onlar içimde yopak olmuş akıntıyı tutuyor sıvıyı bırakıyormuş. Dr ye girtiğimde içimden bir avuç topak halinde krem çıkarmıştıKIZLAR AKINTI NORMAL DİYE DUYDUM PEKİ YA SU GELMESİ BİLDİĞİNİZ ÇAMAŞIRIN O ORTASI SADECE SU ISLAK AVUÇ İÇİ KADAR NORMAL ISLAK İLK KEZ BUKADAR ÇOK GÖRDÜM BAŞKA YAŞAYAN VARMI YA
Eğitim sorun değilde bitanem ben hostesin ve 21 ine kadar uçmaya devam ermek zorunda kalırım eğitim bittikten sonrada kontrol uçuşları için 2 uzak uçuş daha yapmam gerekir bunlar bana be bebeğe zor gelir çok yorulurum ve strese girerim onun için terfimi almadan yer görevine geçeceğimeğitim uzun mu sürüyor neden katılmıyorsunuz.
ocak ayına geldik zaten .
Evet mesela benim hic halim yok. Çok tatlisin teşekkürlerselam kizlar bayagi konusmussunz bnde hepsini okuyamadim..kizlar yanlis anlamayin ama bütün hamile topiklerinde genelde as erilen sey soylenemz yapabilen var halsizlik ve bulantisi olup yapamayn var...bazi arkadaslar yurt disinda soylenilen seyi bulamayabiliyorlar..
aa bendr van dayim uc kisimiyiz bende lokman hekimde feyza hanima gidiyorumBen van da yım, burcu hanım a gidiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?