2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaptırdığın hastanenin müşteri halka ilişkiler labaratuardan sorumlu biri vardır muhakkak sor yinede bence her türlü kaydımızı tutuyorlar hatta geçen haberlerde vardı istatistik kurumuna satıyolar bile

O zman canı mantı isteyenler haydi açın hamurlari heheheh :) benim geçen istedi hamur işi kizartiyoruz ya ne hikmetse erinmedim yaptım ..

YA CANIM KAYNANAM DİNLEMİŞ SÜT İÇMEYİN DİOLARMIS TV DE BENDE BIRKTIM GÜNDE 3 KASE FALAN YOGURT YİYORUM. YEŞİL MERCİMEK BROKOLİ ET BALIK YİYORUM ISPANAĞI ARTTIRICAM AVAKADO DA ÇOK TATSIZ BİŞE YA ZEYTİNYAĞLA YEMEYE BAŞLICM ONUDA

Aynen öyle ya .yalnız yemek yiyemem zaten eşim nöbetçi olsun abur cuburla geçer o gün .ama şimdi bebek var düşünmem gerek o yüzden gelsin annem yaa :))
Bende aynıyım valla bizimki nöbetteyken mutfağa girmezdim bile,şiimdi sabah erken kalkıp kahvaltı yaparım:) zaten çok erken acıkıyorum,sık sık yiyorum bende...

Ben biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilen
Benim kizimda hic bulantim olmamisti simdi de yok.
Bugün keseyi gördük çok şükür,doktorum kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi,henüz 4 haftalıkmışız
hayirli olsun gozunaydin

KIZAR DEMEYİN MANTI YADA BAŞKA BİŞEY BEN NORMAL DEĞİLİM. DÜN EŞİM ÜSTÜ KAPALI KAŞARLI PİDE GÖSTERDİ BULAMADIK PİZZACIYA RİCA ETTİ HAMİLE DİYİNCE HEMEN YAPTILAR. MANTI NORMALDE HERGÜN YERİM HAMİLEYKEN HERGÜN YERİM ÇOK ÇOK SEVİYORUM. CANIMI İSTETMEYİN

niye zararlıymış kalsiyum sonuçta aklıma geldikçe derim kızlarda , folik asitce zengin diye bulgur en çok kalsiyum var diyede kaşar tüketmiştim ben araştırabilirsiniz sütten bile çok kalsiyum kaşarda varmış

Hadii yaaa,süt çok tüketirim ben,yeni de bi sütçü buldum,süper bi sütü var vallA köy sütleri gibi... Avakadoyu tuzla,kırmızı pul biber biraz birax da limon sık tadı değişiyor,daha yenilebilir oluyor en azından

Durum vahim arkadaşlar :) demeyelim artık mantı :)

AA HARİKA HER SABAH YİYORUM ÇOK SEVİNDİM .BULGURDA ÇOK SEVERİM. AKŞAM YAPAYIM BARİ. SIK ACIKIYORUM YA BEN

Kızlar bu arada,mevsimi olmayan hiçbir meyve sebzeyi tüketmeyin,bizim eve domates,salatalık biber girmez kolay kolay( misafir olmadıkca) çilek çıkmış bu mevsimde düşünsenize .... Sakın haa çok dikkat edelim

Sonra o kiloları nasıl vereceksem artık :)
Ayyy ben bir buçuk yıllık evliyim 48ile evlendim şimdi 61diyooor saka gibi :) 61ile hamile kaldım ..Ben hep zayıf birisi idim şimdi normal kilo ileride kilolu olacağım galibaaa şaka gibi:)diyorum eşime balon olup ucacagim galiba hamileliğin ilerki safhasında :)

süt tüketin bencede balla tüketmeyin bildiğim kilo yapıyo öyle

çok haklısın. ben evime sokmazdım hiç mevsimi geçince fakat domates yiyebiliyorum diye aldım hafta sonu 2 kilo kadar .tuzlayıp yiyebiliyorum. napayım arkadaşım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…