2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem e söyledim de arkadaşlarım hep merak ediyo

[QnOTE="yorgun_86, post: 38551467, member: 407357"]Büyüdü de çok şükür öle hep bi korku işte içimde ya öle olursa diye[/QUOTE]

Anliyorum canim yasadgndan dolayi aynisi olursa diye korkuyosun. Bol bol oku bebegni insallah saglikla alirsin kucagna

kızlarrrrrr bn acaip uyuyorm 3 gündür yaa sizlerde mi böyleydiniz aksam 8 i geçti mi kapanıyo gözlerm bgn de otururkn içim gecmiş uyumusum hemen

kızlar kimin ikinci hamilelikleriydi.ilk çocuğunuzla şimdiki kaç yaş fark oldu.ve nasıl hissediyosunuz...hadi anlatın içimi rahatlatayım biraz.

Yaklaşık yirmi yedi ay yani iki yas uc ay falan olacak yani biz istedigimiz icin cok saskin ve uzgun degilim

ayy senin çok küçükmüş.3yaşında oğlum var.bu biraz sürpriz oldu bana.ben 2-3sene sonra ikiniciyi düşünüyodum.şimdi korkular sardı

Aslinda uc yas cok iyi kime sorsan erken olmasida kotu gec olmasida zaten bes yasi gecmemliymis arasi dort bes yas olanlar rahata kavustuktan sonra duzenlerinin bozulmasindan sikayetci arasi az olanlar cok yirulmaktan hic memnunum diyeni gormedim

kızlar merhaba ,Allah izin verirse ben de ağustos annesi olucam.Bir oğlum var kardeşi de gelicek inşallah.Dün minnoşumun kalbini dinledik.Şimdilik herşey yolunda çok şükür ama mide bulantıları beni mahvediyor.Doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum,hatta suyu bile zorla içiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bebişlerimiz korusun

başımın üstünde yeri var artık ne diyeyim..oğlum çok yaramazdı uykusuz bi çocuktu.son 1 senedir düzelmiştik..umarım el vermez kardeşine...

kızlar kimin ikinci hamilelikleriydi.ilk çocuğunuzla şimdiki kaç yaş fark oldu.ve nasıl hissediyosunuz...hadi anlatın içimi rahatlatayım biraz.
canim benimde oglum var 3.5 yasinda. Aralarinda 4 yas fark olucak. Insallah buda hayirli bir evlat olur tek duam bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…