2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İNŞ TATLIM ŞUAN SENİN ALTDAN DUYULUR. AMA BEKLE BENİM 6+5 GÜNLÜK ÜSTDEN DUYDUK ZARARLI DİYE KISA DİNLETTİ. RABBİM SANADA NASİP ETSİN İNŞALLLLLLHHHHH

Amin canım inşallah biz de hafta ya falan düşünüyoruz gitmeyi haftaya cuma falan bizim de 6+6 günlük falan oluyor inşallah duyarız duaların unutma tatlım :) bekleyen herkes sağ salim duyar inşallah :)

Canim bende carsamba bhcg yaptim 3524 cikti. Henuz gimeye niyetim yok. Oglumda 7+3 te doktora gitmistim ve doktor folikaside ihtiyacin yok demisti. Bunda da 8. Haftamda belkide 9. Haftada gidicem.
Bence biraz daha bekle oyle git tabi kanaman felan yoksa. Hem kalbini dinlersin hemde kesesini gorursun.

sağol cnm yaa içimi rahatlattnz evet biri biras geriden geliyo ikisine de öyle alıştm ki inş seslerini duyarm

ederm ederm cnm bnm de 3.63 cıktı dr sonuç çıkmadan 2.5 olmalı encok demişti telde pek önemli diil ilaca gerek yok dedi ama yrn sbh gitcm görüşcm ikiz olduklarına yükselir diye korkuyom

Amin canım inşallah biz de hafta ya falan düşünüyoruz gitmeyi haftaya cuma falan bizim de 6+6 günlük falan oluyor inşallah duyarız duaların unutma tatlım :) bekleyen herkes sağ salim duyar inşallah :)

İBŞ RABBİM HEPİMİZİN BÜTÜN GÜZEL DUALARINI KABUL ETSİN İNŞ DUYARSIN İNŞ.

kızlar benimde kahverengi hafif kanamam oldu sabah. progestan içtim yattım. bi problem olur mu ki? ilk defa oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…