2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık ıkıncı bebegıme hamileyim.ufak bir düşük tehlikesi atlatmısım.kanamam yok cok sukur ama tedbır olarak doktor progestan verdi ama eczacı gunde 3 kere yazmıs ve sanırım bana cok agır geldı kafamı kaldıramıyorum. kasık agrılarımda kalmadı aslında 2 ye dusursem ne olur kı.evde sersem gibi dolasıyorum.daha dogrusu dolasamıyorum:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çığlıklar atmak istiyorum dünyadaki en güzel sesi duydum darısı isteyenlerin başına allah herkezi mutlu etsin

Ne kadarlık tam olarak bebeğin canım benim 5+6 günlük keseye falan gördük bizde 4 gün önce şükür de ben ne zman duyabilirsiniz kalp atışını çok merak ediyorum heyecanlıyım :) doktorumu degistiriyorum ben de doc. Dr dan randevu alacağız inşallah ben de duyarım dua et tatlım :)

canim ayi seyi 6 gundur yaiyorm bnde hep korku icindeyim ama suan hic panik yapma doktoruna gidebilirsen iyi olur cunku haftasonu geliyo.ilac verir keseye bakar bi problem olup olmadigini soyler.gidebiliyosan bnce git bgn
progestan iciorm gunde 3tane ztn smdide icip hemen yattm sbh yoruldm die oldu sanrm ama korkuyo insan ya doktorm cikmis aradm ;(

progesteronu vajinal almak daha az yan etki yapar ama düşürmeyi dr u arayıp sorun bence

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çığlıklar atmak istiyorum dünyadaki en güzel sesi duydum darısı isteyenlerin başına allah herkezi mutlu etsin

güzün aydın kuzu

Kızlar ya bugün hiç ağrım olmadı kasiklarim da bi şey yoktur dimi
halsizim uykulu gibiyim korkuyorum iyice psikopat oldum

cnm bende 3tane iciorum azaltma sen uyku hali azalio git gide ictikten 1saat sora kafan kalkmio ama dayancz brakma sakin

progesteronu vajinal almak daha az yan etki yapar ama düşürmeyi dr u arayıp sorun bence

güzün aydın kuzu

SAOL YAVRUMMM UÇUYORUM ALLAH HERKEZZE YAŞATSIN KENDİMİ İYİ HİSSETTİM.NAZARLARDAN KORUSUN ALLAH HEPİMİZİ YA BİDE İREM SEN BİLİRSİN SESİ OKADAR YÜKSEK VE GÜÇLÜYDÜKİ ÖYLEMİ OLUR.BÜYÜK İNSAN KALBİ GİBİYDİ.GÜÇLÜYDÜ HEPSİMİ ÖYLE OLUR YOKSA YAVRUM SAĞLIKLIMI

doktoruna sormalısın bence. biz bilemeyiz ki.
kizlarrrrr kahverengi akintim geldi cok korkuyormmm(
dur korkma.
nedir bu kahverengi akıntı herkeste. belki hemen kesilir.
devam ederse doktorunu ararsın.

maşallah duymuşsun kalp atışlarını da.
öyle olur canım . öyle duyulur.

dur korkma.
nedir bu kahverengi akıntı herkeste. belki hemen kesilir.
devam ederse doktorunu ararsın.[/QUOTE]
aradm ckms uzandm direk ewdede tekim ins bsy olmaz

Gözün aydın aynen öyle olur kaç atıyor söyledi mi

İNŞ TATLIM ŞUAN SENİN ALTDAN DUYULUR. AMA BEKLE BENİM 6+5 GÜNLÜK ÜSTDEN DUYDUK ZARARLI DİYE KISA DİNLETTİ. RABBİM SANADA NASİP ETSİN İNŞALLLLLLHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…