2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yay maşallah demek ikizlerin olacak çok isterdim bende ilk bebek ikiz olsun
Ne güzel olurdu bir daha doğurmazdım farketmez canım süt yoğurt tereyağı peynir tabi doğal olsun gerekirse yoğurdu filan evde kendin yap ben öyle yapıyorum

Ev yoğurdu yiyorum canım zaten markettekilerin tadı tuzu yok. Süt içince midem çoook bulanıyor

Merhabalar
Kızlar baş ağrısı var mı sizde
Bende oluyor baş ağrısı normalde pek olmazdı
Allah bağışlasın kuzunu benim de oğlan 7 Yaşında ben henüz söylemedim ona ne olur ne olmaz diye
Amin cümlemizinkini bağışlasın rabbim inşallah, bizi ikinci çocuk için heveslendiren kızımız oldu daha çok kardeş istiyordu hep ismini bile hazırladı aylar öncesinden kız kardeşi olacakmış :)

Benim süt içme alışkanlığım var yıllardır bir kuçuk sut içiyorum sabahları işyerinde polen almıştık kızıma hamilelere çok faydalıymış onu koyup içeyim diyorum artık

Selam kızlar bende medilife hastanesinde servet hanımı duydum sizin orda bildiğiniz doktor varmı avcılar bana uZak biraz beylikdüzündeyim ben

Kızlar deli gibi uykusuzluk yaşıyorum gece en az 4-5 kere uyanıyorum ve sabh 5 gibi uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum bu yüzden aşırı sinirlerim bozuk ve gerginim benim durumumda oln varmı acaba günlerdir bu şekildeyim çıldırıcam, hamilelik uyku yapar derler bende oln uykuda gitti

Poleni sutun icine mi koyacaksin?
Kakao gibi yani?
Evet canım dün bir çay kaşığı alayım dedim sade olarak felaket midem bulandı süt ya da meyve suyu ile birlikte içeyim dedim
herkese ayrı etki yapar canım ben normalde uyuyamıyorum bu ara işe zor kalkıp gidiyorum

canım bende uyku var ama uykumda rahat değilim böyle tedirgin yatıyorum tedirgin kalkıyorum bir arkadaşım hamile gerinme hızlı hareket etme şunu yapma bunu yapma biraz kastı beni sabah erken kalkmayı hiç sevmem normalde ama şimdi kalkıyorum öğlen tekrar uyuyorum aksamda 10 gibi uykum geliyor

Bende sürekli uyuklama derdindeyim. Sabah kalkıyorum öğlen tekrar uyuyorum akşam üzeri kalkıyorum nerdeyse. Günün 15-17 saati uykudayım
ben de geldiiim :)
Hayırlı olsun

Yaa birtek benmi uyuyamıyorum çin takvimine baktınızmı kızlar %85 doğruymuş takvime göre oğluşum olacak ağustos ayında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…