• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar
Bogazim cooooooooooooook fena sismis :KK43: catlayacak sanki.neler yapayim var mi onerileriniz?
Sirke+su ile gargara yapayim dedim ne mumkun gargarada bile acayip canim yandi.bogazimi yukari kaldiramiyorumki gargara icin.
Gripten pek kurtulamam zaten kis mevsiminde.cok zor bir donem beni bekliyor.offffff :KK43: coooooooook aciyor
Günaydın canım bal ve zencefil öksürük ve boğaz şişkinliğine iyi gelir diye biliyorum. Dene istersen geçmezse. Geçmiş olsun.

Kusura bakma da çok saçmalamış arkadaşın hamile diye heykel gibi mi davranıyormuş kendisi ağır kaldırma çok yorucu iş yapma tamam ben mesela akşam ustu bir çıktım evden daha eve girmedim şuanda bowling oynuyoruz bunu okuyunca yazmak istedim sakınılan göze çöp batarmış
Doğru söylüyorsun canım bende üzerine titrememeye çalışıyorum ama ilk ve özlenen bi gebelik olunca elimde değil sakinmamak :)

herkese gunaydin:KK49:
gribe bal limon su kariismi da iyi geliyo kizlar
Ay Hemen deniyorum onu da
Soylemesi ayip bi taraflarima kadar agriyor :KK48: cok fena gribe cevircek sanirim.simdilik bogazim cooooook sisik
Oyyyyyyy ilac kullanamamak ne kotuuuuu
Sabah oturup agladim agridan

Günaydın güzel hamişlerrr :D
Hamileliğini öğreneli 3 gün oldu ne güzel tembellik ediyorum cumadan beri ama malesef pzt işe dönücem yığılmıştır şimdi işler masada :KK20:
Kızlar sanırım yavaş yavaş mide hassasiyetim başlıyor benim :KK43: ne güzel bulantı yanma vs yok diye seviniyordum ama erken sevindim galiba :KK43: içim dalga dalga olmaya başladı bugün :KK43: ilerlerse kabus dolu günler başlayacak.. Siz ne durumdasınız?
Canım bende henüz bulantı yok zaten ilk bebegimde de yoktu ancak bir kaç ay sonra yanma başlar benim çok zor ve iğrenç bi durum yanma için bir iki Yudum süt içince kısa bir süre için geçiyor canım ama unutma bir bardak değil bir iki Yudum sadece yandıkça içersin
Bulantı için Dr lar ilaç veriyor fazlalaşırsa alırsın

Gunaydin kizlar
Bogazim cooooooooooooook fena sismis :KK43: catlayacak sanki.neler yapayim var mi onerileriniz?
Sirke+su ile gargara yapayim dedim ne mumkun gargarada bile acayip canim yandi.bogazimi yukari kaldiramiyorumki gargara icin.
Gripten pek kurtulamam zaten kis mevsiminde.cok zor bir donem beni bekliyor.offffff :KK43: coooooooook aciyor
Eylül'üm geçmiş olsun bende de çok az Boğaz ağrısı var ılık Şeyler içiyorum Ihlamur ayva Yaprağı filan iyi geliyor

Kızlar Günaydın :) Nasıl gidiyor hamilelik bakalım ?
Günaydın canım ben pek bişey hissetmiyorum sanki hamile Değilim :KK45:
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Ya ben nick olarak seni bir yerden Hatırlıyorum ama hangi topik çıkaramâdım gebelik istersen başka topiklere yazıyor muydunuz

kızlar bize liste yapacaklardı bi ara okumuştum ne zaman yapacaklarki acepp ???

Günaydın güzel hamişlerrr :D
Hamileliğini öğreneli 3 gün oldu ne güzel tembellik ediyorum cumadan beri ama malesef pzt işe dönücem yığılmıştır şimdi işler masada :KK20:

Canım bende henüz bulantı yok zaten ilk bebegimde de yoktu ancak bir kaç ay sonra yanma başlar benim çok zor ve iğrenç bi durum yanma için bir iki Yudum süt içince kısa bir süre için geçiyor canım ama unutma bir bardak değil bir iki Yudum sadece yandıkça içersin
Bulantı için Dr lar ilaç veriyor fazlalaşırsa alırsın

Eylül'üm geçmiş olsun bende de çok az Boğaz ağrısı var ılık Şeyler içiyorum Ihlamur ayva Yaprağı filan iyi geliyor

Saol canim onu da deneyecegim

kizlar aranizda.normalde sacini boyayanlar var miiii.....benm cok beyazim war....her ay boyuyordum hatta yone boyayacktm bebis haberini ogrendim....simdi.boyaymak istemiyorum.ama beyazlarm cok cozum.bulamadim...boyanin ustune kina tutar mi sizce...sacalrim kahve tonunda:110:

2014 agustos annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum bol bebisli bol paylaşımlı bi topik olsun
Merhaba teşekkürler hem 2008 hem de 2015 Ağustos annesi Olacağım inşallah
2008 deki Arkadaşlarımla hala görüşüyorum inşallah bu topik de öyle eğlenceli ve bol muhabbetli geçer

kizlar aranizda.normalde sacini boyayanlar var miiii.....benm cok beyazim war....her ay boyuyordum hatta yone boyayacktm bebis haberini ogrendim....simdi.boyaymak istemiyorum.ama beyazlarm cok cozum.bulamadim...boyanin ustune kina tutar mi sizce...sacalrim kahve tonunda:110:
Ccanım ben gebelikten 2 ay önce boyatmıştı. Değişiklik olsun diye
sen bi araştır belki bebeğe dokunmayan boyalar vardır

Back