2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa cidddenmiii çok sevindimm sen kime gidiyorsun canım dra ?

2 gün önce evde kendim test yaptım çıktı daha henüz doktora gitmedim. Martta yine hamile kalmıştım kalp atışı oluşmadı o bekleme sürecide çok stresliydi. O yüzden beklemeyi planlıyorum on gün daha gidince direkt görürüm kalp atışını inşallah. Benim 3 yaşında bir oğlum var oğlumda medilife gittim çokta memnun kalmıştım.
Avcılar hospitalde evime çok yakın. Bu seferki tercihim avcılar hospital olacak yüksek ihtimal canım.
Belki karşılaşırız senle orda :)))

geçmiş olsun benim de ilk gebeliğim rabbim sağ salim yavrularımızı kucağımızı almayı nasip etsin inşallah bende firuzköydeyim :) belki krşılaırız ewet bu arada sadulllah bey hakkında birşeyler duyarsan benimle paylaşırmısın çok mutlu olurum :)

Benim bir arkadaşım gitti bugün avcılar hospitale faruk beye gitti çok memnunum ondan diyordu.
Erkek doktor cesaret işi ben gidemem diye düşünüyorum nedense.
Tabikii söylerim tatlımm. Aminnn rabbim sağ salim, sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.
Avcılar hospital yürüme mesafesi bana. Çalışıyormusun..

Yok çalışmıyorum ewdeyim. bende ilk oylee diodum, gerci hic vajinal muanem olmaddi erkek dra ultrasondan baktilar :) alannda uzman olsunda onemli degil iyi dr bulmak zor zaten

Yok çalışmıyorum ewdeyim. bende ilk oylee diodum, gerci hic vajinal muanem olmaddi erkek dra ultrasondan baktilar :) alannda uzman olsunda onemli degil iyi dr bulmak zor zaten

Çok haklısın canım. Kendini rahat hissediyorsan memnunsan sıkıntı yok.

Kızlar yaşımın gençliğine verin ben şimdi mutlaka sezaryan mı yapmk zorundayım
Tabi ki de sezeryan olmak zorunda değilsin kuzum dur bakalım belki de normal doğum yaparsın belli olmaz o en son aşamada kara verilen bi durum kalbini ferah tut hamileliğinin tadını çıkar

29 Aralık da 4 olacak inşallah canım
Allah bağışlasın kuzunu benim de oğlan 7 Yaşında ben henüz söylemedim ona ne olur ne olmaz diye

Ben süt içemiyorum yani içsem bile şekerli anca içebiliyorum bunun yerinede canım sıkıldıkça ve birşeyler çektikçe 1 kase yoğurt koyuyorum kendime öyle yiyorum. Farketmez değil mi? Kalsiyum sonuçta

Dünden beri ağrıyor benim bugün biraz hafifledi
Kan değerinin ilk ölçtürdüğünüzde kaç çıktı ben dün öğrendim zaten 443 çıktı 2 haftalıkmış
3500küsür çıktı benim, ama ikizlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…