• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bir arkadaşım gitti bugün avcılar hospitale faruk beye gitti çok memnunum ondan diyordu.
Erkek doktor cesaret işi ben gidemem diye düşünüyorum nedense.
Tabikii söylerim tatlımm. Aminnn rabbim sağ salim, sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.
Avcılar hospital yürüme mesafesi bana. Çalışıyormusun..
erkek doktorlar daha işinin ehli oluyorlar ve daha iyi olduklarını dusunuyorum

Çin takviminde şöyyle bir hesap yaptırdım. Ben kız olsun istiyorum zaten :KK23:
:KK51:

Gerçek Yaşınız 18.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için Yaşınıza +1 Eklendi.
Hamile kaldığınız ay Kasım
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 19.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Muhtemelen Kız
Bebeğinizin Muhtemel Doğum Tarihi ise : 02-08-2015

Benim bir arkadaşım gitti bugün avcılar hospitale faruk beye gitti çok memnunum ondan diyordu.
Erkek doktor cesaret işi ben gidemem diye düşünüyorum nedense.
Tabikii söylerim tatlımm. Aminnn rabbim sağ salim, sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.
Avcılar hospital yürüme mesafesi bana. Çalışıyormusun..

Canım ben ilk hamileliğimde Faruk Çekmeceliye gittim inanılmaz süper bir doktor kesinlikle ona gitmelisin. Şimdi ikinciye gebeyim ona gitmeyi düşünüyorum gene :))))
Bende beylikdüzü tarafındayım.

geçmiş olsun benim de ilk gebeliğim rabbim sağ salim yavrularımızı kucağımızı almayı nasip etsin inşallah bende firuzköydeyim :) belki krşılaırız ewet bu arada sadulllah bey hakkında birşeyler duyarsan benimle paylaşırmısın çok mutlu olurum :)
Canım benim ablamın ilk doğumu sadullah beyde oldu sezaryen... ikinci doğumu faruk cekmecelide yaptı Faruk beyden daha memnun kaldı...

Canım ben ilk hamileliğimde Faruk Çekmeceliye gittim inanılmaz süper bir doktor kesinlikle ona gitmelisin. Şimdi ikinciye gebeyim ona gitmeyi düşünüyorum gene :))))
Bende beylikdüzü tarafındayım.

Canım benim ablamın ilk doğumu sadullah beyde oldu sezaryen... ikinci doğumu faruk cekmecelide yaptı Faruk beyden daha memnun kaldı...
Himmm bilemedim simdi haftayada ücretsiz muanem var onuda olayim bakalim beğenmediğim bi durum olursa degistiririm

canım bende uyku var ama uykumda rahat değilim böyle tedirgin yatıyorum tedirgin kalkıyorum bir arkadaşım hamile gerinme hızlı hareket etme şunu yapma bunu yapma biraz kastı beni sabah erken kalkmayı hiç sevmem normalde ama şimdi kalkıyorum öğlen tekrar uyuyorum aksamda 10 gibi uykum geliyor
Kusura bakma da çok saçmalamış arkadaşın hamile diye heykel gibi mi davranıyormuş kendisi ağır kaldırma çok yorucu iş yapma tamam ben mesela akşam ustu bir çıktım evden daha eve girmedim şuanda bowling oynuyoruz bunu okuyunca yazmak istedim sakınılan göze çöp batarmış

Misafirlikten geldik kızlar baya yazışmışsınız
Uyku bende de var hatta akşam üzeri kestirdim bile biraz

Y
Gerçek Yaşınız 31.
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 32.

Kızım olacak diyor çintakvimi hadi hayırlısı

[QUOhoqSeqeR, post: 38049309, member: 41615"]Y
Gerçek Yaşınız 31.
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 32.

Kızım olacak diyor çintakvimi hadi hayırlısı[/QUOTE]
Aaa nasil yapiyrz bu testi benm icime hep kizim olack diye doguyr tabi Rabbim bilir ama insan merk ediyo iste :)

Kızlar sanırım yavaş yavaş mide hassasiyetim başlıyor benim :( ne güzel bulantı yanma vs yok diye seviniyordum ama erken sevindim galiba :( içim dalga dalga olmaya başladı bugün :( ilerlerse kabus dolu günler başlayacak.. Siz ne durumdasınız?

Kızlar sanırım yavaş yavaş mide hassasiyetim başlıyor benim :KK43: ne güzel bulantı yanma vs yok diye seviniyordum ama erken sevindim galiba :KK43: içim dalga dalga olmaya başladı bugün :KK43: ilerlerse kabus dolu günler başlayacak.. Siz ne durumdasınız?
henuz birsey yok bende

Benimde hala mideyle alakali bi sikayetim yok sukur insallahda olmaz.. anneme cekmisimdr insallah hic bulanti yasamadan dort cocuk dogurms :))

Gunaydin kizlar
Bogazim cooooooooooooook fena sismis :KK43: catlayacak sanki.neler yapayim var mi onerileriniz?
Sirke+su ile gargara yapayim dedim ne mumkun gargarada bile acayip canim yandi.bogazimi yukari kaldiramiyorumki gargara icin.
Gripten pek kurtulamam zaten kis mevsiminde.cok zor bir donem beni bekliyor.offffff :KK43: coooooooook aciyor

Son düzenleme:
Kızlar sanırım yavaş yavaş mide hassasiyetim başlıyor benim :KK43: ne güzel bulantı yanma vs yok diye seviniyordum ama erken sevindim galiba :KK43: içim dalga dalga olmaya başladı bugün :KK43: ilerlerse kabus dolu günler başlayacak.. Siz ne durumdasınız?
Asiri raharsiz edecek durumda degil ama zaman zaman bulanti oluyor bende de

Back