- 25 Şubat 2014
- 67
- 31
- 23
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.141
evet canim da cok afedersin klozetin icinde beyaz beyaz tortular hadi o normal diyorum da bi de yikamadan altimi peceteyle silince hem beyaz hem cok acik pembe tortular var pecetede.onun disinda akinti lekelenme hicbirsey yok sukur sadece crinone jel geri gelince oldu iki kez korktum agrim da yok ata ara hafif sizilar.tortusunu atar normal
inş. cnım bana altdan duyarız dedi cumartesi bende üstden bakarız dedim cuma dedi öyle inş.duyarızSende mi cuma duyacaksin canim Allahimin izniyle bende cuma gunu gitcem inss duyarizz
idrar tahlilinde çıktı söyledimm dayanamadım ki :)
Allah korur inşallah nas, felak surelerini oku sen içini rahatlatırBende herkese duyurdum pismanim biraz nazar olurmu diye cok korkuyorum simdide
Ben öğrenir öğrenmez söyledim ve iyi ki söylemişim beni idare ediyorlar.Allaha tevekkül ettikten sonra hiçbir şey olmaz bebeğine inşallah...Allah korusun bir şey de olursa niye ortada kalasın ki...
Bende herkese duyurdum pismanim biraz nazar olurmu diye cok korkuyorum simdide
Amin canım sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum bendeMerhaba kizlar.6+4uz bugun ve kalp atislarimizi duyduk. sukurler olsun...mucizevi bisey...Allahim size de yasatsin insallah...
bizim aramız 21 ay olacak ben senden kaygılıkızlar merhabaa.... bende 2015 ağustos ayında allah nasip ederse 2.bebeğimi kucağıma alıcam.. 1 tane kızım var şuanda 18 aylık yeni bebek sürpriz oldu... hem sevinçliyim hem kaygılı.. bebek doğduğunda araları 26 ay olacak.. benim gibi olan arkadaşlarım varmı acaba...??
oyyyy allah sabır versin valla.. ben bide çalışıyorum pko var ve hiç beklemiyodum çok büyük sürpriz oldu vallaaa.. ama geç döllenme gibi.. senin ilki kızmı erkekmi...?bizim aramız 21 ay olacak ben senden kaygılı
canim bende kullaniorum clexane gebeligi ogrenir ogrenmez vermisti dr pihtilasma cikti devam ediorumm simdideKızlar dün doktora gittim düşük tehlikem vardı
çok şükür azalmış az kalmış dinlenmeye progestan a devam dedi ama clexane diye bi ıgne kullanalım sana önlem için bi önceki gebeliğimde kalbi durmustu bebeğin o yüzden hiç kendimizi tehlikeye atmayalim 12.haftyaa kadar kullanalım dedi aranızda kullanan var mı acaba
midesi bulanan arkadaşlar fırst sakızlar bana pek iyi geldi deneyin isterseniz karpuzlusuylan naneli olan içimi açtı
Alttan muayeneyle bakti keseyi gormek icin yine alttan bakicaktir kesin canim yaa hicc istemiorum amaa...inş. cnım bana altdan duyarız dedi cumartesi bende üstden bakarız dedim cuma dedi öyle inş.duyarız
bence normal kullandığım için biliyorum ama için rahat etsin istiyorsan ara dr unu sor benceevet canim da cok afedersin klozetin icinde beyaz beyaz tortular hadi o normal diyorum da bi de yikamadan altimi peceteyle silince hem beyaz hem cok acik pembe tortular var pecetede.onun disinda akinti lekelenme hicbirsey yok sukur sadece crinone jel geri gelince oldu iki kez korktum agrim da yok ata ara hafif sizilar.
kız ben sana tahmin yapmışmıydın evet gelse cinsiyet zamanlarıkızlar arkadaşlar bıçak makas yaptılar ben bıçağa oturdumerkek olduğunu ilk günden beri hissediyorum hiç şüphesiz bakalım ne çıkıcak :) kim bekler 14.16 haftaları
oyyyy allah sabır versin valla.. ben bide çalışıyorum pko var ve hiç beklemiyodum çok büyük sürpriz oldu vallaaa.. ama geç döllenme gibi.. senin ilki kızmı erkekmi...?
Alttan muayeneyle bakti keseyi gormek icin yine alttan bakicaktir kesin canim yaa hicc istemiorum amaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?