2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur canim. Sorunsuz gecirelim su kalan haftalari da saglikla kucagimiza alalim mucizelerimizi insallah...

Cok sukur canim. Sorunsuz gecirelim su kalan haftalari da saglikla kucagimiza alalim mucizelerimizi insallah...
inşşş cnmm bende sürekli tetikte takipteyim.bunde şu amniyo sıvı sızdırma testini yaptırcam.kaç zamandır sulu akıntım var yapayım içim rahat etsin

ben düşünüyorum cnm bi taraftanda tedirgin ediyor omurdan iğne vurmak fln ama yaşayıp görcez artık iğne acıtmıyomuş bildiğim kadarıyla belden aşağısı uyuşuyomuş
ben bi kaç yıl önce baska bi ameliyatım için olmustum epiduralle.asagı tarafını hiç hissetmiyorsun da ıkınma olayı nasıl olur ki yapabilirmiyiz

bebeği nasıl çevirtiyor dr.

Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür sende bebeğinde iyisin yeterki siz sağlıklı olunda varsın sezeryan olsun,bende normal doğum çok istiyorum ama hep dua ederken aynı senin gibi Allahım yeterki bebeğimde bende sağlıklı olayımda hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum hepimiz için sonuç güzel olsun inşallah

Canım sana da çok geçmiş olsun bu ağustos bebekleri hep aceleci çıktı inşallah zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Hanımlar öncelikle belirtmek istediğim bir husus var.Bir kişi şikayet etti diye incelenmeden şikayeti geçerli sayılıp ona göre işlem yapılmıyor.Şikayetin forum kurallarına uygunluğu inceleniyor.Durumu bir kişinin lafı ile kk yönetiminin hareket etmesine kadar getirmişsiniz.Gebelik bölümünde aylara göre açılmış anneler gurupları var bildiğiniz gibi (2015 Ağustos anneleri vs...).Bu konuları her ay Kazen açıyor ve bu konuların ortak özelliği ilk mesajlarının aynı olması.Yani Kazen uyarıyı en başta daha konuyu açarken yapmış oluyor sonradan ekleme yapmıyor.Konular daha sonra topiklerde aktif olan ya da talep eden üyelerimize devrediliyor.Bu konuda ayse1234512 nickli üyemize devredildiği gibi.Sizler varsanız konular var elbette ama unutmayınız ki sizleri bir araya getiren başka platformlarda gurup olarak paylaşım yapmanıza vesile olan da Kadınlar Kulübüdür.Sevgiler...

1 ay uzun değilmi cnm?? bide senin kordon dolanmış 2 haftada bir görmesi lazım sen doktoruna söyle istersen
Canm eğer suyun yeterli ölçüdeyse kordon dolonmasında sıkıntı olmuyormuş doktorum öyle söylemişti bol bol su içmeni öneririm. Canını sıkma gerekirse doktoruna bişeyleri bahane edip 10 gün sonra görünmek istediğini söyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…