2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkrler yorumlar için herkese cevap yazamadım ama yarın memlekete gidince orda doktora gideyim diye düşündüm .burda iş güç çok tasınma nedeniyle ( hala hareketi az küçük küçük kıpranıyor

44-46 beden yada daha yukarısını giyen insan değil mi yani?
ben mi yanlış anladım ? eğer yanlış yazmadıysan o anlam çıkıyor üslubun hiç hoş değil!!
yok canım neden o anlamda yazıym en büyük 44-46 bedeni var .ama ben hamile giyimde bile 46 giyiyorum lcw da ürünlerininkalıbı bol .yani olmaz kalıbı olsa da elbiseyi patlatacak gibi durur yapışır giysemde yakışmaz kii olacağını sanmıyorumben o bedenlere bile olamayacğm için üzülüyorum 20 kilodan fazla aldım hamlelkte + 7kiloda hamilelikten önce almıştım . bunun için üzülüyorum gzl gzl kıyafetleri görünce daha doğumuma da var 3 4 parça kıyafetle dolasıyorum xxxl giyip . buna üzülüyorum . şimdi anlatabildimmi

Son düzenleme:
Canım cok güzel yazmışsın teşekkürler ama bende Almanyada yaşıyorum ve burdada tabi herkese göre değişiyor ama aldığım bilgilerden 2 yaşına kadar biraz dikkat edilince aynı odada kalabiliyor.benim bunu istemem ilk başta gözümün önünde olması en az bir yaşına kadar ve birde bu evi yeni tuttuk 1 salon 1 yatak odamız var ben yoktum burda eşim acilen burayı bulup tutmuş ve hemen başka bir evede çıkamayacağız zaten.diğer sebepte bu.Tek düşündüğüm şuan bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza almak diğer şeyler hallolur nasılsa.Yinede bilgi için teşekkürler canım

"o bedenlere bile "derken kısmınıda yanlış anlama bu kıyafette satılan en büyük beden o .

evet canım 32 hafta ile birlikte 2 hafta ya düşürüyor.

Geçmiş olsun cnm.. Şükürki bebişin iyiymiş

44-46 beden yada daha yukarısını giyen insan değil mi yani?
ben mi yanlış anladım ? eğer yanlış yazmadıysan o anlam çıkıyor üslubun hiç hoş değil!!
bu yazıyıda azarlanıp dahada üzülmek için değil gzl birşeyler duymak dertleşmek için yazmıştım.

yıllardır kilo ile savaşıp sürekli cevremden kilomla ilgili tepkiler aldım .ne yazıkki kiloya yatkınlığım var .milettin zayıflamak için yaptığı diyet bana kilo aldırıyr. 12 yaşımdan beri diyet yapıyorum .ekmek çikolata tatlı kızartma hamur iş bunları yılda sayıyla belki yemişimdir.2 sene önce 81 kiloydum vitamn vs ile dahada kilo almıstım. zorla 59 a indim .lisede hep yüzüme vuruldu kilom ünidede en yakın arkadaşm ,nişanlım tarafmdaan ama bunlara inat hergün 3 saat yürüdüm gecen sene ayaklarım su değil kan topluyordu. hergün hamur sarıyordum ertesi gün yürüyebiliyim diye .....
bu nedenle kilo ile giyilen beden ile enson sert ithamda bulunup dalga geçecek son insanlardan biriyimdir. forumda hep çok kilo aldığımı doktorun kızdığını ama elimden birsey gelmediğini yazdım bundan dolayıda kimsenn senin dediğini düşünerek yazdığımı anlayacağını sanmadım.sonuçta burası eleştiri değil bayanların birbrine destek olduğu fikir verdiği bir site.çok üzüldüm gerçekten öyle düşünmenede..

Ayaklarını yükselt dinlen bişey olmaz merak eyme canım. Az geç oldu ama
bende yeni bakabildm canım telaştan kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor baskıda hissediyrm uyuyamıyorum bebege zarar mı verdm diye. dinlenme imkanım yok ne yazıkki taşınıyorz haliyle uç kıyı topluyorum yinede . gder gitmez doktora gidecm ama

EVET KUZUM kadına güvenim yok.
panik gibi hemen olsun bitsin biri yani.
bide sezeryan olsun bitsin gitsin diye düşünüyo bence

öncelikle geçmiş olsun canım.bencede 1 ay çok zaman hadi 3 haftada dese anlayacağımda sen bir konuş doktorunla yada erken git kontrole bekleme.Allah yardımcımız olsun.

herkese merhaba bebek odası takımı alan arkadaşlara bir şey sorucam ekstradan beşik vs alacakmısınız ya yoksa ben bebeğin yatağını yatak odasına mı kurdursam napsam bilemedim yaaaa

herkese merhaba bebek odası takımı alan arkadaşlara bir şey sorucam ekstradan beşik vs alacakmısınız ya yoksa ben bebeğin yatağını yatak odasına mı kurdursam napsam bilemedim yaaaa
Ben oda takımı aldım yatağı dolabı odasında kendi odsmada sepet aldım 6 7 ay yatabiliyo içinde baş ucumda hemen

maşallah cnm senin tosuna,benmde 32+5 te 2200gr dı şimdi ne durumda bilmiyorum 2 hafta sonra kontrol var.geçmiş olsun cnm benmde ara ara kasık ağrısı oluyo bide bu ara sık sık kasılmam oluyo onun dışında herşey yolunda çk şükür

kızlar epidural anesteziyle dogumu düşünen var mı nasıl olur acaba
ben düşünüyorum cnm bi taraftanda tedirgin ediyor omurdan iğne vurmak fln ama yaşayıp görcez artık iğne acıtmıyomuş bildiğim kadarıyla belden aşağısı uyuşuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…