- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.841
Günaydınlar ve hayırlı ramazanlar.. sahurdan sonra uyuyamamak ve su anda işte olmak beni de zorlayacak gibigünaydın kızlar,
herkeze hayırlı ramazanlar. heralde bu halde oruç tutan yoktur.
kocalara sahur iftar bizi zorlayacak ya
hayr cnm malesef değilim daha iki hafta var izne ayrılmamaSEN İZİNDESİN DEMİ
günaydınnnn...sahuru eşim kendi hallediyo ama iftarı ben hazırlıcam mecburgünaydın kızlar,
herkeze hayırlı ramazanlar. heralde bu halde oruç tutan yoktur.
kocalara sahur iftar bizi zorlayacak ya
izne ayrılsam giricem denize sabah ama daha iki hafta var izneDENİZE gir bol bol işten çıkınca sabahları oh tadını çıkar
bende 36 da çıkıcam cnm bi hafta önce çünkü artık sıcaklarda başladı çok zorlanmıyorumkızlar 37 ci haftama kadar calısmak ıstıyodum ama zormuş bea ,erken çıkabilirim izne ..35-34 gibi
bende olmadı çok şükür şimdiye kadar sende dikkat et kaşıntı çatlamanın sinyali bol bol kakao badem yağı sür lierac kiremde çk iyi geliyo tavsiye ederimKızlar çatlaklar oluşmaya başladı mı ne durumdasınız? Benim göbeğim yanlardan kaşınıyor. Çok korkuyorumsizde durum nasıl?
antalyada öyle cnm nefes alamıyorum klimanın altında yığılıyorum resmenHerkese iyi geceler hanımlar.. Sıcaklarda her şey zor olmaya başladı.. İzmir resmen yanıyor
yayla süper gelir valla cnm keşke benmde öyle bi imkanım olsa..neyseki deniz varda azda olsa serinletiyoBurası da öyle cnm ya ne yata biliyorum ne kalka biliyorum yarin yaylaya gidecez ama birazda korkuyorum birşey olurmu diye ama bu sıcaktan ben bitecem
baby me olcakkızlar deterjan konusu geçmiş,bende kıyafetleri yıkarken roxy dalan kullandım ama sanki kalıntı bırakıyo gibi geldi kaç kere durulama yaptım.e bebekte baby marka var tamamen doğal içerikli herşeyi ben leke çıkarıcısı ve beslenme gereçleri yıkama jelini aldım.sonra sıvı deterjanını gördüm hoşuma gitti dalinden daha doğal geldi bana fiyatıda daha uygun bi bakın derim
MÜKEMMEL ÖTESİ BİR DUYGU.
ve aşırı meraklıyım kime benzicek nası bişey olcak.
eşim sen hep gülüyosun oda güleryüzlü olur diyor inş olur
AAA BENİM BU CUMARTESİ KONTROLÜM
bebek 32+1 olcak bakalım ne dicek
:) esler ogle ya benimde ogle diorda takmiorum hatta moral verecegine dahada bozuorsun diorumda guluyor..
hayir sata gore 32+1
ama ultrasona gore 34+6 yiz arada daglar kadar fark var yani :/
dogum sata gore mu ultrasona gore mi olur die canim..
bizim 2 hafta onde de erken dollenme oldugu icin..
canım benimki ertesi gün normale döndü ,sanırım pozisyon değiştirdiği zaman içeri tarafa daha cok vuruyor ve bız bunu pek hıssedemıyor olabiliyoruz..biraz bekle bakalım daha fazla hissettirir inşallahCanım ben de 29 haftalığım , benim de 2 gündür hareketleri yavaş gibi. Normal mi acaba? Bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi? Içerde dalgalanma gibi hissediyorum, ama çok fazla göbeğimi hareket ettirmiyor
BEN NETTEN HİÇ ALIVERİŞ ETMEDİM HAYATIMDA :)
ÇALIŞIR RAPORU MU ALDINhayr cnm malesef değilim daha iki hafta var izne ayrılmama
Vallaha kuzum heralde 2 ay içinde bir 10a yakın alırız...kızlar iki ay içinde kaç kilo alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?