2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok tatlılar insan bunları kullanabilir miii yahuu ?? hediye mi geldi sen mi aldın ? okumada felan mı dagıtcan canımm?

Cok tatlilar yaa nerden sipariş verdin canim

Teşekkürler kızlar İstanbul'da artık bunlar olmadan olmuyor daha pembe küçük kovaların içinde badem şekeri falanda olacak da onların bitmesine az kaldı hastanede dağıtmak için yaptırdım bunları 50 tanesi 138 tl tuttu Gittigidiyor'dan sipariş verdim yaptırdım işteki tüm kızlar beğendi İncisu'mun da adına yakıştı sabunları sanki sizde bir görün istedim

MerHava kızlar Allah hayırlı Doğumlar nasip etsin inş.nisan anneleri grubundanım bende.oğlum için Hazırladığım hediyeliklerden beğenirseniz sizler içinde hazırlamak isterim,hastanede veya mevlüttede gelenler için küçük hediyeler.Bizim temamızpenguendi sizlerde istediğiniz temada hazırlayabilirim.hayırlı DoğumlarDoğumlar

Eklentiler

• image.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 113
  • image.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 125
  • image.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 110
  • image.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 125
  • image.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 131
Canım ben de 29 haftalığım , benim de 2 gündür hareketleri yavaş gibi. Normal mi acaba? Bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi? Içerde dalgalanma gibi hissediyorum, ama çok fazla göbeğimi hareket ettirmiyor

Yudum yudum soğuk süt iç canım,7 aydır çekiyorum,az ve geçici de olsa dindiriyo

Kızlar çatlaklar oluşmaya başladı mı ne durumdasınız? Benim göbeğim yanlardan kaşınıyor. Çok korkuyorum sizde durum nasıl?

Canim ben busabah hastaneye gittim. Enfeksiyon bir de karinda sertlesme var
Sertlesme oluyor mu ona bir bak sen de. Dr'una soyle eger oluyorsa. Erken dogum belirtisiymis bu sertlesmeler.
Gecmis olsun sana da.
Kuzum bazen oglisim kendini dayiyor ama bu sertlesmemi bilmiyorum cnm çok şükür dün bende gittim dr herşey yolunda dedi inşallah bu günleri atlatır bebislerimizi kucamıza alırız rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…