- 24 Şubat 2015
- 126
- 228
- 113
- 47
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.821
cok tatlılar insan bunları kullanabilir miii yahuu ?? hediye mi geldi sen mi aldın ? okumada felan mı dagıtcan canımm?
Cok tatlilar yaa nerden sipariş verdin canim
dalinin sıvı deterjanı var ben onu aldım. oğlumda sabun tozu kullanmıştım hangi markalardı hatırlamıyorum ama eşyalarının üstüne yapışıp kalıyordu.DALİN İÇİNDE ÖYLE DEMİŞLERDİ BUNU ÖNERDİKLERİ İÇİN BENDE BUNU ALDIM
Çok güzel cnm benim rabbim uzun ömür mutlu yaşam versin hep böyle güzel telaslar nasip etsin rabbim hepimizeEki Görüntüle 1559089
Sabunlarımız geldi
Cok.hos mus.nerden aldiniz acabaEki Görüntüle 1559089
Sabunlarımız geldi
bnce gayet ii cnm bn 55 dim 73 oldum ama herkes sadece göbekte olduğunu söylüyoBENDE 60 İLE HAMİLE KALDIM 55 E DÜŞTÜM ŞUAN 65 KİLOYOM
bnm de dökülen yerlerim var kollarım bacaklarım filan ama nedense o bölge tersine işledi malesefBENİM aksine döküldü tüylerim orda yumuşak az çıktı
Canım ben de 29 haftalığım , benim de 2 gündür hareketleri yavaş gibi. Normal mi acaba? Bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi? Içerde dalgalanma gibi hissediyorum, ama çok fazla göbeğimi hareket ettirmiyorGünaydın Kızlar ,nu bebek hareketleri yüzünden kafayı yiyecem dünden beri çok yavaşladı gene acaba pozisyon değişikliği yüzünden mi bugün yine beklemeye başladım seri hareketlerini offfffffffffffff
Yudum yudum soğuk süt iç canım,7 aydır çekiyorum,az ve geçici de olsa dindiriyoKızlar midem agriyo, yaniyo... Boğazıma kadar bir yanma var. Cay bile icemedim. Dun yoktu olsa doktora soylerdim. Nedendir acaba? Birde ben hic mide ağrısı yanması yasamadim inşallah doğru tarif etmisimdir. Bogazima kadar yanma hissi var. Agzimdan ateş çıkacak birazdan..
Ay ne iyi gelir buna???
benim arttı baya korkutmaK gibi olmasın ama kasinarak olusuyrlar .krem yağ fayda etmedi yinede suruyrm amaKızlar çatlaklar oluşmaya başladı mı ne durumdasınız? Benim göbeğim yanlardan kaşınıyor. Çok korkuyorumsizde durum nasıl?
Kuzum bazen oglisim kendini dayiyor ama bu sertlesmemi bilmiyorum cnm çok şükür dün bende gittim dr herşey yolunda dedi inşallah bu günleri atlatır bebislerimizi kucamıza alırız rabbimin izniyleCanim ben busabah hastaneye gittim. Enfeksiyon bir de karinda sertlesme var
Sertlesme oluyor mu ona bir bak sen de. Dr'una soyle eger oluyorsa. Erken dogum belirtisiymis bu sertlesmeler.
Gecmis olsun sana da.
Burası da öyle cnm ya ne yata biliyorum ne kalka biliyorum yarin yaylaya gidecez ama birazda korkuyorum birşey olurmu diye ama bu sıcaktan ben bitecemmerhabaa kızlarrr...çokk sıcak buralarrr 3 gündür fenayımm 2 hafta nasıl geçicekkkkkkkkkkkk
benimde göbek ve yanaklarımda var doktor kız demesine rağmen herkes oğlun olacak diyorbnce gayet ii cnm bn 55 dim 73 oldum ama herkes sadece göbekte olduğunu söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?