- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.361
EVET İĞNE BATIRSAN FIS DİYE SÖNECEKLER :dKızlar bacaklarda ödem başladı mı sizlerin de ?
Çok teşekkr ederm canım dinleniyrm valla eve geldiğimden beri yatıyorum.Geçmiş olsun bol bol dinlen artık yorma kendini bebişini düşün
canım önü çıkıyor sedir görünümünü alıyor.koltuk dediğim o :)bulursam atarım resminiNasıl bişeymiş o canım ileride koltuk olan hiç rastlamadım ben.. var mı görüntüsü linki falan?
Sağol cnm şimdi daha iyiyim ağlamam geçti :)insan ister istemz etkileniyor.herşey Allahtan geliyor hayırlısını diliyorum rabbimdencnm geçmiş olsun
ağlama bari şimdiden sonraki bebek etkilenmesin çok dikkat et
allah büyük vakti ne zamansa gelecek bebeğin zaten dikkatli ol yeter.
kalkanlar tek kullanımlık mıBebek emerken kullanmiyorsun kalkani.
Internette videolari var izlemek istersen.amac gogus hava alsn camasira degmesin ve sut akarsa onu da icinde biriktiriyor.
kötü haberlere takılmayalım .herşey kısmet.bende duyunca etkileniyorum istemeden ama Allah'ın izniyle kurtulucaz inşallah.günaydın kızlar
dün benim dr da bebeğini ölü doğurmuş biriyle konuştum dr a sayıyor ağzına geleni
gebelik zehirlenmesi olmuş doğurcağı gün kaybetmiş çok etiklendim
dr umdan zaten soğumuştum iyice buz kestim.
artık az kaldı çok korkuyorum hepde böyle haberler beni buluyor
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HEPİNİZ DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN.
DİLERİM HEPİMİZ EVLADIMIZA SAĞLIKLA KAVUŞURUZ.
DİLERİM ACISI OLANLARA ALLAH KUVVET VERİR.
aminnn inşallahAyy kıyamam ya Allah sabır versin kadına çok üzüldümAllahım bizim gibi nerede bebeğine kavuşmayı bekleyen varsa sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah.
evet cnm 2 gün önce oldu.doktoruma söyledim.olabilir dedi.eğer o gün yorulduysan stres yaptıysan çok oturduysan aşağı iner dedi.sol tarafın yat geçiyor :)bu arada kafası aşağıda.Kızlar ,bebişi idrar torbasına baskı yapan var mı benim gibi ,sabahtan beri sanki oraya vuruyormuş gibi oluyor ,wc ye gittim çıkınca anında gene baskı var,bu durumda bebek hangi pozisyonda bunu da bır anlasam??Kafası mı aşağıya gıttı bılemedim
Canm keşke eşimin elinden gelsede yapsa ev işinden hiç anlamaz yumurta dahi kıramaz:) annem devlet memuru orda sözleşmeli çalışan bi bayan var çay temizlik işine bakıyor daha önceden bana temizliğe geliyordu kendisini çokta severim tesadüf ki bugün işine son verilmiş onun adına çok üzüldm Annem durumumu anlatmş o da doğuma kadar hergn geleck evin bütün işini o görecek güvendiğim biride birazda olsa içimi rahatlattı. Kısmet işte onun bana benimde ona ihtiyacım varmşçok geçmiş olsun cnm boşver temizliği falan eşin yapsın elinden geldiğince veya kadın tut varsın bikaç ay takıntı ettiğin kadar temiz olmayıversin ev bebişinden ve senden önemli değil ya dinlenmene bak sen
10 gün olmuştur herhalde.kadınlar için emici külot yazıyor :)kaç günde geldi cnm bende istemiştim numune henüz gelmedi benim.ne göndermişler
Teşekkür ederimgeçmiş olsun..
Geçmiş olsun canım inşallah bebisin sağlıcakla vakti zamanında gelirCanm keşke eşimin elinden gelsede yapsa ev işinden hiç anlamaz yumurta dahi kıramaz:) annem devlet memuru orda sözleşmeli çalışan bi bayan var çay temizlik işine bakıyor daha önceden bana temizliğe geliyordu kendisini çokta severim tesadüf ki bugün işine son verilmiş onun adına çok üzüldm Annem durumumu anlatmş o da doğuma kadar hergn geleck evin bütün işini o görecek güvendiğim biride birazda olsa içimi rahatlattı. Kısmet işte onun bana benimde ona ihtiyacım varmş
T
cok gecmiş olsun arkadasım.bende uzun zamandır Bebeğin eşinin aşağıda olması sebebiyle yatıyorum.bundan sonra yatarsan bir sorun çıkmaz bence.benim birde 3 yasında kızım var.evde çocukla çok daha zor oluyor.yat dinlen arkadasım Allah'ın izniyle hiç bir sorun çıkmaz.
05 çok tatlı cnm banada fikir oldu iyi oldukızlaaarrrr
yıllardır klasik magnetli bebek şekerlerini görmekten sıkıldım. onun yerine mevlütte kokulu sabunlardan dağıtayım diyordum ama son zamanlarda onu da etrafta çok görmeye başladım :) bir seçenek de bu resimdeki sabunlardan dağıtmak, olur mu sizce?
olur dimi ağır kaçmaz :) kısmet olursa prensesimizin adını da inci koymayı istiyoruz, sabunlarn üzerinde de hep inci olacak ayyyy çok heyecanlandım bak şimdi05 çok tatlı cnm banada fikir oldu iyi oldu
Canım ilk temizliğinde karbonatlı suyla silmek gerekiyormuş bi yerde okumuştum ben de kıyafetlerini yıkıyorum tekrar silicem bu sefer karbonatı denicem sen de bi dene istersenKizlar odamizi aldik 2 haftadir acik camlar hala kokuyor,nasil gecer koku bile varmi?cekmeceler dolap kapaklari falanda acik yok gecmior
Sağol canm inşallah hepimiz sağ sağlim atlatırız sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırımGeçmiş olsun canım inşallah bebisin sağlıcakla vakti zamanında gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?