• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar yarın bebişi ilk defa 4d ultrsaonda görücez hatıra olsun diye cd ye falan çekip vericeklermiş çok merak ediyorum yüzünü gösterir inşallah küçük hanım:KK36:
Negüzel.. Ben hiç göremedim bizim kız hep yüzünü sakladı ilk kızımın vesikalık pozu bile var çok net.. Ama bunda maslesef hiç göremedik:))inşallah sizinki naz yapmazda gösterir

Negüzel.. Ben hiç göremedim bizim kız hep yüzünü sakladı ilk kızımın vesikalık pozu bile var çok net.. Ama bunda maslesef hiç göremedik:))inşallah sizinki naz yapmazda gösterir
BENİMKİDE HEP ELİ YÜZÜNDE CANIM BACAK BACAK ÜSTÜNEDE ATIYOR RESMEN DALGA GEÇİYOR BİZİMLE BENDE DİYORUM Kİ BİR TANE SİGARA İLE ÇAKMAK YUTCAM SİGARA YAKSIN KEYFİNE BAKSIN

SEN ORGAN TARAMASINA GİRMEDİN Mİ CANIM
Girdim cnm ama 4d olarak göstermedi doktor organlara kemiklere kan akışlarına falan bakıldı bide ilk seferinde dudakları tam göremedi 2. kez girdik falan,yarık dudak mı var tedirginliğiyle bizimde aklımıza bile gelmedi 4d olarak bakabilirmiyiz diye sormak belkide o cihazda o özellik yoktuda bilemiyorum şimdi ayrı bi cihazda bakıcaklar çünkü

Kuzum bizim sat olamaz ya. Bizim sat ın resmi geçerliliği yok. Benimki mesela 1 kasım. Ama 8 olarak kabul ettik ve 8 kasıma uyumlu gidiyor bebiş. Doktor da 8 kasıma uyumlu 15 ağustos doğum tarihi şeklinde raporu verecek öyle konuştuk. Yani doktorun verdiği tarih şeklinde konuştuk. Onda da sıkıntı olmaz 5 gün önce 5 gün sonra dedi...
cnm benmde hep sat 27 ekim uyumlu gidiyor.ama doktor doğum 27 temmuzda görünüyo diyince kafam karıştı ama bizim personelciye sordum biz doktor raporda ne yazarsa ona bakıyoruz dedi.bakalım yarın kontrol var iyice konuşuruz

kızlar ben hastane için baby me markanın kullan at lohusa kilodundan aldım 5 adet,normal kilotta koycakmıyım onlar yeterli olurmu.hastane hasta bezi veriyomuş

Allah anne babasına ve eşine sabir versin. Çok zordur evlat acısı kardeş acisi.. Başınız sağolsun.
Sen de dikkat et kendine.
sağolasn cnm elimden geldiğince dikkat ediyorm yarın öğleden snr kntrol var inş herşey yolund< cıkar

KIzlar şu tekmeler ve içimde dönme hissinin b2 ay sonra biteceğini bilmek üzüyor beni.
dünyada yaşadığım en güzel duygu bu ya hiç durmuyor benim cadı kızım maşallahhhhh :)
babası eliyle itiyor hafif bastırıyor oda vuruyor tam eline çek der gibi. :KK70::KK70::21::21::stop::stop:

kızlar butik bebede yarı fiyatına kampanyası var 10lu hastane çıkışını 27.50 tl ye aldım

nasıl gaza geliyorum böyle kampanya, indirim haberlerini görünce anlatamam :rolleyes: çıldırmak üzereyim herşeyi alasım var
Benim de :KK45: Onu da alayım bunu da alayım diyorum bi de işe canım sıkıldı vurdum kendimi alışverişe :KK47:
İndirim haberi için çok teşekkürler ilaç gibi geldi :)

HASTANE TEMİZLİĞİ DEMİİ

Evet tatlım. Yani böyle karışık nasıl anlatayım. Şimdi hastanede ahstalar var mikroplular yani. Sen de gidiyorsun doğum yapacaksın. Hasta değilsin ama o mikroplu havayı soluyorsun nolursa olsun. Benim eşim eskiden medicalpark ta çalışıyordu. Hijyen konusunda çok sıkıntılarının olduğunu söylüyordu ameliyathanelerinin. Tamam ben de medicalpark a gidiyorum herşeyde ama hem her hastanede aynı sorun olduğundan hem de burdaki doktorlar hemşireler görevliler eşim ve annem dolayısıyla hep tanıdık güvenebileceğim doktorlar var diye yoksa elimde olsa maddi durumum daha iyi olsa kesinlikle özel muayenesi olan bir doktora giderdim de onlar da çok pahalı işte...

cnm benmde hep sat 27 ekim uyumlu gidiyor.ama doktor doğum 27 temmuzda görünüyo diyince kafam karıştı ama bizim personelciye sordum biz doktor raporda ne yazarsa ona bakıyoruz dedi.bakalım yarın kontrol var iyice konuşuruz

Evet tatlım doktor raporuna bakıyorlar. Mesela ilk sağlık ocağına bildirdiklerinde benim 1kasım olarak bildirmiş doktorum. Sonra çevirince 8 kasıma sağlık ocağında da çevirttim ben. O doktorun kendi elinde tatlım. Sen doktorunla yarın uzun uzun bunu konuş. İstediğin tarihleri kafanda canlandır. Gerçek sata göre gelmiyor sonuçta bebek gelişimine göre geliyor. O yüzden doktor da yardımcı olacaktır bence :)

Back