2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erken değilmi cnm senin.aramızda 17 gün var ben cumartesi alıcam çalışır raporunu sen 30. haftadasın 31 olcan nası oluyo

Erken değilmi cnm senin.aramızda 17 gün var ben cumartesi alıcam çalışır raporunu sen 30. haftadasın 31 olcan nası oluyo

canım normalde benım suan 31. haftada olmam gerekıyor son adet tarıhıne göre haftaya kontrolde 32. hafta olmuş oluyorum. son adet tarıhıme göre tahmını dogum taıhım 15 ağustos

fakat geç döllenme oldugu ıcın bır hafta gerıden gelıyoruz.
sanırım doktor son adet tarıhını baz alıyor

anladım cnm bende cumartesi alıcam çalışır raporunu 32+4 olucam ozaman.bu demek oluyoki daha 5 hafta daha çalışıcaz offf iş yerinde doğurcaz böyle giderse

kızlar emzirme atleti alıcakmısınızz yada aldınızmı
Ben de alicam emzirme sutyenlerinden daha kullanisli bi yere gidince emzirme sutyeniyle karnim acikta kaliyordu emzirme onlugu de kullanmama ragmen cok rahatsiz oluyordum daginin emzirme atletlerinin icinde sutyenleri de var lastikleri de baya sıkı toparliyor tavsiye ederim

bebek bakım örtüsü alınca hastane çantasına alt açma seti koymamıza gerek varmı acaba çok mu soru sordumm // meraklı hissediyor //
sana kalmış cnm istiyorsan koyabilirsin de ama zaten bakım örtüsü de aynı işlevi görüyor :) ben mesela hastaneye alt açma setimi koymıycam biraz geç gördüm cnm cvp da geç geldi kusura bakma

Selam kızlar nasılsınız?sonunda istanbula ailelerimizi görmeye gelebildik tatile çıktık uçağa bindiğim gün 28+0 lık olmama rağmen rapora baktılar bilginiz olsun keyifler nasıl?

Kizlar gunaydindun gece o bolgemin agrisindan zor uyudum resmen sizdede oluyormu
Günaydın canım. Ben artık geceleri uyumuyorum desem yeridir. Herkeste farklı bişekilde etkisini gösteriyor son haftalar demekki. Benimde kasıklarımda balon var sanki. Oturamıyorum yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…