• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de alir sorun etmez ama hep soyler ben aldim diye...
Kuzum bana vermeye çalıştığı ayakkabı 37 numara ben 36 giyiniyorum. Bunu söylememe rağmen ısrar ediyor. Ayağın şişecek giyersin diye tutturdu bu sefer. Ama zevkime de hiç mi hiç uygun değil bile... Bemim kv de ben aldım demek için yapıyor bunları zaten...

Sorma ya şimdiden yüreğimizi ağzımıza getiriyor sıpalar :)) Allah yardımcımız olsun aslan bebeği zor olur diyorlardı, doğru galiba

Ay 2. çocukta kasım ayında hamile kalmıcaksın valla dikkat etmek lazımmış :D Gelişigüzel olmıcak planlı yapıcam 2.yi. Yengeç olsun yengeç. İyidir sakindir yengeç... :D:D:D:D

ABCDEFCD ABCDEFCD kuzumm başınız sağolsun çok üzüldüm :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. İyi düşünmeye çalış, en azından acı çekmeden göçmüş...

:confused:
öğrendim ben cnm son adet tarihini baz alarak hesaplanıyomuş doktorun verdiği tarih değil o yüzden benim 1 hafta daha uzadı çalışma sürem

Kuzum bizim sat olamaz ya. Bizim sat ın resmi geçerliliği yok. Benimki mesela 1 kasım. Ama 8 olarak kabul ettik ve 8 kasıma uyumlu gidiyor bebiş. Doktor da 8 kasıma uyumlu 15 ağustos doğum tarihi şeklinde raporu verecek öyle konuştuk. Yani doktorun verdiği tarih şeklinde konuştuk. Onda da sıkıntı olmaz 5 gün önce 5 gün sonra dedi...

benım geç döllenme bır hafta. buyuk ıhtımal son adet traıhıne gore verıyor. cunku haftaya kontrolum var ıznı hakedıyorsun dedı.

normalde adet tarıhıne gore 32. haftada olcam ama . geç dollenmeden dolayı 31. haftada oluyorum aslında yani bir hafta once cıkmıs olucam ızne :KK43:

Kuzum geç döllenme olabilir bak benim de sat 1 kasım ama 8 kasım a çevirdi doktorum. Sizinkileri düzeltmediler mi? Böyle bir sorun olmaması için değişiklik talep edin doktorlarınızdan...

sana kalmış cnm istiyorsan koyabilirsin de ama zaten bakım örtüsü de aynı işlevi görüyor :) ben mesela hastaneye alt açma setimi koymıycam biraz geç gördüm cnm cvp da geç geldi kusura bakma :anneadayı::KK46:
CEVAPLAMAN YETERLİ TATLIM BENDE KOYMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HASTANEYE GİDEN HERŞEYİ YIKAMAM GEREK ÇÜNKÜ HASTANELER BANA MİKROP YUVASI GİBİ GELİYOR NE KADAR TEMİZ OLSALARDA

Slm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır

Allah anne babasına ve eşine sabir versin. Çok zordur evlat acısı kardeş acisi.. Başınız sağolsun.
Sen de dikkat et kendine.

Back