2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım sizlere gani gani sabırlar versin özellikle de anne ve babasına, Allah nurlar içinde yatırsın.
Evet canım bebeklerini düşünerek hareket et, Allah yardımcınız olsun...

başınız sağolsun Rabbim kalanlarar uzun omur versın

Benm de öyle bi skntım var acaba doktor rapuru verirken kendi verdiği tarihimi baz alıcak bizim kendi adet tarihimize göre hesapladığımız tarihimi arada yaklaşk 10 gün fark var sonuçta:S
Ultrasonda gördükleri haftayı baz alıyorlar canım, ben çalışabilir raporu aldım ultrasonda tam 32 dedi...
ay sonu bozup raporu çalışamaz alcam bu sefer

Başınız sagolsun Rabbim sabırlar versin bebeklerin için dirayetli olmaya çalış sende artık elden gelen tek şey bol bol dua

Başınız sağolsun..Rabbim sabır versin.. Çok üzüldüm gencecik evlat.. Annesi babasına en çokta eşine sabırlar kardeş acısı çok acıdır..

cnm geçmiş olsun.o bizimde kabusumuz oldu kışın.bizimde salon ve mutfak penceresinden su almıştı baya uğraştırmıştı bizi Allah yardımcınız olsun çok siinir bi durum biliyorum

cnm geçmiş olsun.o bizimde kabusumuz oldu kışın.bizimde salon ve mutfak penceresinden su almıştı baya uğraştırmıştı bizi Allah yardımcınız olsun çok siinir bi durum biliyorum

Benm de öyle bi skntım var acaba doktor rapuru verirken kendi verdiği tarihimi baz alıcak bizim kendi adet tarihimize göre hesapladığımız tarihimi arada yaklaşk 10 gün fark var sonuçta:S
öğrendim ben cnm son adet tarihini baz alarak hesaplanıyomuş doktorun verdiği tarih değil o yüzden benim 1 hafta daha uzadı çalışma sürem

başın sağolsun cnm Allah geride kalanlara sabır versin eşine büyük sabırlar versin çok zor bi durum

öğrendim ben cnm son adet tarihini baz alarak hesaplanıyomuş doktorun verdiği tarih değil o yüzden benim 1 hafta daha uzadı çalışma sürem
benım geç döllenme bır hafta. buyuk ıhtımal son adet traıhıne gore verıyor. cunku haftaya kontrolum var ıznı hakedıyorsun dedı.

normalde adet tarıhıne gore 32. haftada olcam ama . geç dollenmeden dolayı 31. haftada oluyorum aslında yani bir hafta once cıkmıs olucam ızne

Marketlerde de var,12 tl flndı fiyatı
Ben e-bebek'ten aldım onlu paketi 8 tl olması lazım
ben aldım cnm iki gün önce marketlerde de oluyor carrefourdan aldm ben uni babyninkini 10 tl ye aldm başka markalarda vardı
bebek bakım örtüsü alınca hastane çantasına alt açma seti koymamıza gerek varmı acaba çok mu soru sordumm // meraklı hissediyor //

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…