- 27 Nisan 2012
- 15.291
- 18.010
- 498
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.241
Allah hepimize güç kuvvet versin canımcımşuan tansiyon yerlerde bulantı başladı benim dayanabilceğimi sanmıyorum kuzum.
tatilde 4 gün baya iyiydim uyudum düzenli bence çok fazla devam edemicem ama üzülüyorum bebeğe zaman kalmıcak dayanamazsam
ee canım daha iyi yaakızlar aklıma takıldı.şimdi benim normalde doğum 3 ağustos ama doktor bana 27 temmuz görünüyo dedi.bende hep takibi 3 ağustosa göre yaptım ve çalışabilir raporunuda ona göre hesaplayıp bu haftasonu alıcam yani 32+4 oluyo.ama doktorun dediği tarih baz alınırsa geç kalmış oluyorum 34. hafta oluyo nerdeyse.kafam karıştı baya
ben aldım cnm iki gün önce marketlerde de oluyor carrefourdan aldm ben uni babyninkini 10 tl ye aldm başka markalarda vardıbebek bakım örtüsü alan varmı kızlar nerde satılıyor internetten allışveriş yapmıyorum acaba mağazalarda satılıyor mu
ah CNM SORMA hemde ne iş.Aaaaa cok gecmis olsun. Hosgeldin bu arada.
Cana gelmesin tabi de olmasayymis iyimis.
Ben de apt dairesinde otirdugum halde yagmur sizmisti iceriye duvarim komple islanmisti.. Krizz gecirmistim. Sonra kurumustu felan ama mecburen boyanmisti.
İs cikti basinaaa hamile halinle
Canim cok gecmis olsun..Kızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
CNM allah yardımcın olsun.İkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Benim herşey normaldi, evde otururken birden suyum geldi. apar topar doktorumuza gittik oda çok fazla su geldiğini yatış yapmamı söyledi.. Fakat 16 gün gelmedi kızım o az suyla dayandı. Tabi 16 gün daha benimle kalması çok şey kazandırdı.. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım sürekli yattım ve 2 hafta daha büyüttük kızı sonunda sancılarım başladı ve geldi küçük olduğu için riske atılmadı ve sezeryan yapıldı.. Çok şükür doğalıda 1 hafta oldu ve gün geçtikçe büyüyor..
yardım edecek kimse yok mu cnm? ya da bir kadın falan tutsan sana çok zor olur kendini yormamaya dikkat etah CNM SORMA hemde ne iş.
komple tavan yan duvar laminanta kadar aktıı gibi hafif laminantda kabarmış nolcak bilmiyorum
eşim çok sinirlendi.
doğuma az kaldı zaten halim yok daha işlerim çok zaten.
valla bilmiyorum allah yardımcımız olsun.
kızlar aklıma takıldı.şimdi benim normalde doğum 3 ağustos ama doktor bana 27 temmuz görünüyo dedi.bende hep takibi 3 ağustosa göre yaptım ve çalışabilir raporunuda ona göre hesaplayıp bu haftasonu alıcam yani 32+4 oluyo.ama doktorun dediği tarih baz alınırsa geç kalmış oluyorum 34. hafta oluyo nerdeyse.kafam karıştı baya
Kızlar ben 35.inci haftada en geç çıkmayı planlıyorum izne ,artık agırlasmaya başladım ve son haftalarda düzenli sporumu yapmak istiyorum yürüyüşler vs .Havalar da sıcak olacak diye dusundugum ıcın pek zorlamak istemiyorumÇalışırken zor oluyor bebeğin eksiklerini tamamlamak vs onları da halletmiş olurum o haftalarda
var cnm kardeşlerim var iki kız kardeşim var yardım edicekler bi arada kadın gelcekyardım edecek kimse yok mu cnm? ya da bir kadın falan tutsan sana çok zor olur kendini yormamaya dikkat et
aynen cnm benim herşey hallolur gider rabbim kolaylık versinvar cnm kardeşlerim var iki kız kardeşim var yardım edicekler bi arada kadın gelcek
inş geçeecek bugünlerde.
duvarlar akmasa sorun yoktu iyice birbirine girdi
:) neyse kız sağlıklı olsunda gerisi boş diyorum.
Marketlerde de var,12 tl flndı fiyatıbebek bakım örtüsü alan varmı kızlar nerde satılıyor internetten allışveriş yapmıyorum acaba mağazalarda satılıyor mu
Ben e-bebek'ten aldım onlu paketi 8 tl olması lazımbebek bakım örtüsü alan varmı kızlar nerde satılıyor internetten allışveriş yapmıyorum acaba mağazalarda satılıyor mu
Ben e-bebek'ten aldım onlu paketi 8 tl olması lazım
başınız sağolsun trafik kazası mı acaba ?Slm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
teşekkür ederim canımMarketlerde de var,12 tl flndı fiyatı
teşekkür ederim canımben aldım cnm iki gün önce marketlerde de oluyor carrefourdan aldm ben uni babyninkini 10 tl ye aldm başka markalarda vardı
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.Bebeğin için en iyisini yapıyosunSlm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?