2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şuan tansiyon yerlerde bulantı başladı benim dayanabilceğimi sanmıyorum kuzum.
tatilde 4 gün baya iyiydim uyudum düzenli bence çok fazla devam edemicem ama üzülüyorum bebeğe zaman kalmıcak dayanamazsam
Allah hepimize güç kuvvet versin canımcım
artık dayanabildiğimiz kadar

ee canım daha iyi yaa
raporun doğum sonrasıne gider bebişine daha da zaman kalır inşallah :)

Kızlar ben 35.inci haftada en geç çıkmayı planlıyorum izne ,artık agırlasmaya başladım ve son haftalarda düzenli sporumu yapmak istiyorum yürüyüşler vs .Havalar da sıcak olacak diye dusundugum ıcın pek zorlamak istemiyorum Çalışırken zor oluyor bebeğin eksiklerini tamamlamak vs onları da halletmiş olurum o haftalarda

ah CNM SORMA hemde ne iş.
komple tavan yan duvar laminanta kadar aktıı gibi hafif laminantda kabarmış nolcak bilmiyorum
eşim çok sinirlendi.
doğuma az kaldı zaten halim yok daha işlerim çok zaten.
valla bilmiyorum allah yardımcımız olsun.

CNM allah yardımcın olsun.
2. bebeğimiz gelmiş bugün bakınca şaşırdım.
inş sağlıklı olur kızında sende.
gülyüzünü gördün ne güzel.

yardım edecek kimse yok mu cnm? ya da bir kadın falan tutsan sana çok zor olur kendini yormamaya dikkat et

Benm de öyle bi skntım var acaba doktor rapuru verirken kendi verdiği tarihimi baz alıcak bizim kendi adet tarihimize göre hesapladığımız tarihimi arada yaklaşk 10 gün fark var sonuçta:S

aynen cnm bnde öyle ağırlaşmaya başladım 35 yeterli diyorum geri kalan zamanda evde dinlenmek ve kısa yürüyüşler yapmayı düşünüyorum

yardım edecek kimse yok mu cnm? ya da bir kadın falan tutsan sana çok zor olur kendini yormamaya dikkat et
var cnm kardeşlerim var iki kız kardeşim var yardım edicekler bi arada kadın gelcek
inş geçeecek bugünlerde.
duvarlar akmasa sorun yoktu iyice birbirine girdi
:) neyse kız sağlıklı olsunda gerisi boş diyorum.

var cnm kardeşlerim var iki kız kardeşim var yardım edicekler bi arada kadın gelcek
inş geçeecek bugünlerde.
duvarlar akmasa sorun yoktu iyice birbirine girdi
:) neyse kız sağlıklı olsunda gerisi boş diyorum.
aynen cnm benim herşey hallolur gider rabbim kolaylık versin

Slm kızlar nasılsınız biz malesef ki kaynımı kaybettik daha 24 yasındaydı bikaç gündür zor günler geçiriyorz bebiklerim için sabırlı sakin kalmaya calışıyorm inş sizlerde hersey yolundadır

Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.Bebeğin için en iyisini yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…