2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belki ıyuşturuyorlardır herkesin acı eşiği farklı canım, okumadan durabiliyorsan da okuma. Ben maalesef önüme çıkan doğumla ilgili her yazıyı okuyorum sonra evham yapıyorum
Benim acı eşiğim düşüktür mesela çok dayanıklı değilimdir korkuyorum o yüzden Doğum hikayesi ne normal ne sezeryan neredeyse okumadım hiç. sadece epiduralle ilgili burada Nisan annelerinde okumuştum riskliymiş, sorun yaşayanlar varmış diye..
Benim arkadaşım normal yaptı, alttan dikişleri çok acıdı ama ağrı kesiciler vuruldu.. sonra meğersem doğum sırasında ıkınmaktan hemeroidi azmış ve hemoroid ameliyatı olmak zorunda kaldı.. Herkesin durumu, acı eşiği farklı işte bakalım bizi neler bekliyor

bakma bakma boşver, herşeyi çok bilmemek en iyisi, yanımda anlatan olursa bile bazen konuyu değiştirmeye çalışıyorum :) belki benim herşey çok kolay geçecekken durduk yere kendimi korkutmanın anlamı yok

tutamıyorum kendimi kuzum :)
Belki ıyuşturuyorlardır herkesin acı eşiği farklı canım, okumadan durabiliyorsan da okuma. Ben maalesef önüme çıkan doğumla ilgili her yazıyı okuyorum sonra evham yapıyorum

bilmem ya uyuşturuyorlarmı noluo tutamıyorum kendimi bakıyorum
ama daha bakmam ya of.
hayatımda hep zor geçer böyle şeyler birde ilk kez bukadar büyük birşey yaşayacağım iğne bile doğru düzgün olmuş değilim bu yaşıma kadar
ondan tırsak tipim zate.

ben video bile izliyodum biara hahaha :) manyağa bağladım hiç korkmuyodum ama

kız sen bi doğur zaten topicteki herkes dogurur ben en cok seni düşünüyorum :)
sezeryan olsan bu seferde yaram var çok acıyor dıye 1 ay kalkmazsın yataktan ne tatlı canın varmış beeeee

doktorunda kafa kadınmış heeee iyi demiş sen üstten bağır ben alttan alırım çocuğu dıye

Allah hepinize vakti saatinde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her doğum şeklinin olumlu olumsuz yanları, iyi kötü örnekleri var. Kimseninki birbirine benzemiyor, ben normal doğmuşum 4 kg çok rahat olmuş, kardeşim de normal 3 kg doğmuş çok zor oldu diyo annem. Hiçbir doğum birbirine benzemiyor, en hayırlısı için dua edicez kendini şartlandırma canım.

Oturarak hapsir cnm ben hamileligimin basindan beri surekli hapsiriorum halilari bile kaldirdim.bir arkadasimin kese catlamisti son 3 ayini yatarak gecirmisti ssuyu siziyordu bebegin Ama bende de var surekli hapsirik dikkat ettinmi olmuor bir sey
Kivide cok ii bir c vitamini cnm
kivi de yedim canım kocamda almış bişeyler. düne göre daha iyi gibiyim. insallah gecer biran önce..
sende alerjik gibi bişey mi var canım sürekli hapşırmak da zor.. ben de hemen ayaktaysam hemen oturuyorum vucudumu esnetmeden hapşırıyorum karnımı kasıgımı tutarak :)

Allah yardımcımız olsun her konuda. Ben daha önce ameliyat falan da oldum korkum kendimden ziyade bebek için. Malesef etrafımda bir iki tane ölü doğum olayı var bu yüzden kendime engel olamıyorum sürekli olabilecek komplikasyonları okurken buluyorum kendimi

Günaydın kızlar, erfat23 ten haberi olan var mı, bir iki haftadır yazmadı mı ben mi kaçırdım. Onun bebişi de küçüktü biraz ve erken doğum riski vardı merak ettim
ay inanır mısın gece aklıma geldi bende simdi onu soracaktım sizlere. ne yaptı acaba ?? en son doktoru izindeydi baska doktorada gözükmemişti yanlıs hatırlamıyorsam.. yazmadı da merak ettimm.

YA sorma ben hakket kalkamam zate sızlanmaktan buraya nası giregim merak ediyom telimdede çalışmıo kk :)))
dr fazla kafa delirtiyor beni.

Kız izleme video bir yerden sonra bi garip oluyor insanın içi
yok kız yabancıları izledim kolay görünüyordu

yaa allah korusun ölü doğum bide onu soktun kız kafama şimdi zaten çok etkilenen biriyim herşeyden

ay inanır mısın gece aklıma geldi bende simdi onu soracaktım sizlere. ne yaptı acaba ?? en son doktoru izindeydi baska doktorada gözükmemişti yanlıs hatırlamıyorsam.. yazmadı da merak ettimm.

İnşallah bebeği de o da iyidir, yazmıştır kaçırmışımdır diyordum. İyice merak ettim şimdi

yok kız yabancıları izledim kolay görünüyordu

yaa allah korusun ölü doğum bide onu soktun kız kafama şimdi zaten çok etkilenen biriyim herşeyden

Hahahaa güzel yerden izlemişsin
Yok yok demedim öyle şeyler, bitti gitti unut düşünme sakın. Ayy demeyeydim keşke

Ay hele o şeyleri komplikasyon falan Allah korusun hiç getirmiyorum aklımaBen ne yazık ki hamileliğimin başında rahatsızlanmıştım.. Hastaneye gittik testler yapıldı negatif çıkınca beni tomografiye aldılar ve aslında ben yeni hamileymişim o zaman testte çıkmamış.. İlk başlarda o kadar çok üzülüp ağladım ki bu yüzden.. Allahım sen bağışla diye çok dua ettim.. O yüzden belki de kötü şeyleri hiç getirmiyorum aklıma..
erfat23 ten uzun süredir haber yok.. Arada uğrayıp ses verirdi aslında..

günaydın annecikler

Canim ben bugun izmir istanbul arasi yolculuk yaptim. Kimse rapor sormuyor. 31. Haftamda da istanbuldan izmire gidicem :) benim kizim dunyaya kanat takip gelicek :)
canım bana istanbul dönüşü hem uçuş kartını alırken hem uçak içinde sordular bi tanıdığımız uyarmıştı beni yine istanbul dönüşü raporu yok diye almamışlar alel acele rapor alıp sonraki uçağa yetişmişler falan yani bakarsın hiç soran olmaz ama diğer türlü sıkıntı yaşamaktansa yanınızda bulundurun derim

Yaaaa benimde binmem gerekiyo iste sinavlarima gidip gelmeliyim mecburen gidicem baska bi sansim yok napiim,kabin kontrolumu yaptiriuosun yoksa x ray lardanmi geciosun aceba?

Tatlım doktor hem kaç haftalık olduğunu ve uçmaya sakıncası yoktur diye yazıyo hem de x ray den geçmesi sakıncalıdır diye yazıyo da zaten ordaki bayan güvenlik personeli alışmış direk yandan geçtim ben elle arama yapıyolar.

aynı ben hadi videoları izlemeyim diyorum ama doğum hikayelerini meraktan okuyorum bazıları öle duygulu yazmış bide ağlıyorum okurken nat geo people kanalındada bebek doğumlarıyla ilgili bi program var ben açıyorum eşim kapatıyo izleme etkilenme diyeama o dikiş olayı benide korkuttu zaten en kafama takılan oydu neyse allahın izniyle bebişi kucağıma alınca onun heycanıyla umursamam acıyı diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…