- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.041
AMİN İNŞALLAHHHadıyla yaşasınlar inşallah.
Benim acı eşiğim düşüktür mesela çok dayanıklı değilimdir korkuyorum o yüzdenBelki ıyuşturuyorlardır herkesin acı eşiği farklı canım, okumadan durabiliyorsan da okuma. Ben maalesef önüme çıkan doğumla ilgili her yazıyı okuyorum sonra evham yapıyorum
bakma bakma boşver, herşeyi çok bilmemek en iyisi, yanımda anlatan olursa bile bazen konuyu değiştirmeye çalışıyorum :) belki benim herşey çok kolay geçecekken durduk yere kendimi korkutmanın anlamı yok
Belki ıyuşturuyorlardır herkesin acı eşiği farklı canım, okumadan durabiliyorsan da okuma. Ben maalesef önüme çıkan doğumla ilgili her yazıyı okuyorum sonra evham yapıyorum
Belki ıyuşturuyorlardır herkesin acı eşiği farklı canım, okumadan durabiliyorsan da okuma. Ben maalesef önüme çıkan doğumla ilgili her yazıyı okuyorum sonra evham yapıyorum
kız sen bi doğur zaten topicteki herkes dogurur ben en cok seni düşünüyorum :)aynen öyle geçen dedimki dr a ben normali bi denemek istiyorum tamam banane sen üstden bağır ben altdan alırım sorun değil dedi. alem kadın takmadı hiç.
ben iğne istediğimi söylerim sonda takılcaksa uyuşunca taksınlar falan filan anam daha neler diyesim var hahahha.
kız ben sezeryan mı olsam hiç uğraşmasam demeye başladım şimdiden korkum artıyor iyiydim ya ama tırsmalar başladı bu ara :)
Benim acı eşiğim düşüktür mesela çok dayanıklı değilimdir korkuyorum o yüzdenDoğum hikayesi ne normal ne sezeryan neredeyse okumadım hiç. sadece epiduralle ilgili burada Nisan annelerinde okumuştum riskliymiş, sorun yaşayanlar varmış diye..
Benim arkadaşım normal yaptı, alttan dikişleri çok acıdı ama ağrı kesiciler vuruldu.. sonra meğersem doğum sırasında ıkınmaktan hemeroidi azmış ve hemoroid ameliyatı olmak zorunda kaldı.. Herkesin durumu, acı eşiği farklı işte bakalım bizi neler bekliyor
Oturarak hapsir cnm ben hamileligimin basindan beri surekli hapsiriorum halilari bile kaldirdim.bir arkadasimin kese catlamisti son 3 ayini yatarak gecirmisti ssuyu siziyordu bebegin Ama bende de var surekli hapsirik dikkat ettinmi olmuor bir sey
kivi de yedim canım kocamda almış bişeyler. düne göre daha iyi gibiyim. insallah gecer biran önce..Kivide cok ii bir c vitamini cnm
Günaydın güzel anneler ve yavruları
günaydınn anneleer vee bebişleri hoş geldiniz canlarGünaydın annişler :)
tutamıyorum kendimi kuzum :)
bilmem ya uyuşturuyorlarmı noluo tutamıyorum kendimi bakıyorum
ama daha bakmam ya of.
hayatımda hep zor geçer böyle şeyler birde ilk kez bukadar büyük birşey yaşayacağım iğne bile doğru düzgün olmuş değilim bu yaşıma kadar
ondan tırsak tipim zate.
ay inanır mısın gece aklıma geldi bende simdi onu soracaktım sizlere. ne yaptı acaba ?? en son doktoru izindeydi baska doktorada gözükmemişti yanlıs hatırlamıyorsam.. yazmadı da merak ettimm.Günaydın kızlar,erfat23 ten haberi olan var mı, bir iki haftadır yazmadı mı ben mi kaçırdım. Onun bebişi de küçüktü biraz ve erken doğum riski vardı merak ettim
ben video bile izliyodum biara hahaha :) manyağa bağladım hiç korkmuyodum ama
YA sorma ben hakket kalkamam zate sızlanmaktan buraya nası giregim merak ediyom telimdede çalışmıo kk :)))kız sen bi doğur zaten topicteki herkes dogurur ben en cok seni düşünüyorum :)
sezeryan olsan bu seferde yaram var çok acıyor dıye 1 ay kalkmazsın yataktan ne tatlı canın varmış beeeee
doktorunda kafa kadınmış heeee iyi demiş sen üstten bağır ben alttan alırım çocuğu dıye
yok kız yabancıları izledim kolay görünüyorduKız izleme video bir yerden sonra bi garip oluyor insanın içi
Allah yardımcımız olsun her konuda. Ben daha önce ameliyat falan da oldum korkum kendimden ziyade bebek için. Malesef etrafımda bir iki tane ölü doğum olayı varbu yüzden kendime engel olamıyorum sürekli olabilecek komplikasyonları okurken buluyorum kendimi
ay inanır mısın gece aklıma geldi bende simdi onu soracaktım sizlere. ne yaptı acaba ?? en son doktoru izindeydi baska doktorada gözükmemişti yanlıs hatırlamıyorsam.. yazmadı da merak ettimm.
yok kız yabancıları izledim kolay görünüyordu
yaa allah korusun ölü doğum bide onu soktun kız kafama şimdi zaten çok etkilenen biriyim herşeyden
Ay hele o şeyleri komplikasyon falan Allah korusun hiç getirmiyorum aklımaAllah yardımcımız olsun her konuda. Ben daha önce ameliyat falan da oldum korkum kendimden ziyade bebek için. Malesef etrafımda bir iki tane ölü doğum olayı varbu yüzden kendime engel olamıyorum sürekli olabilecek komplikasyonları okurken buluyorum kendimi
ay inanır mısın gece aklıma geldi bende simdi onu soracaktım sizlere. ne yaptı acaba ?? en son doktoru izindeydi baska doktorada gözükmemişti yanlıs hatırlamıyorsam.. yazmadı da merak ettimm.
canım bana istanbul dönüşü hem uçuş kartını alırken hem uçak içinde sordular bi tanıdığımız uyarmıştı beni yine istanbul dönüşü raporu yok diye almamışlar alel acele rapor alıp sonraki uçağa yetişmişler falan yani bakarsın hiç soran olmaz ama diğer türlü sıkıntı yaşamaktansa yanınızda bulundurun derimCanim ben bugun izmir istanbul arasi yolculuk yaptim. Kimse rapor sormuyor. 31. Haftamda da istanbuldan izmire gidicem :) benim kizim dunyaya kanat takip gelicek :)
Yaaaa benimde binmem gerekiyo iste sinavlarima gidip gelmeliyim mecburen gidicem baska bi sansim yok napiim,kabin kontrolumu yaptiriuosun yoksa x ray lardanmi geciosun aceba?
aynı benkızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?