Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Evet kesinlikle haftaya da alışverişi bitiririm artık diye düşünüyorum sizin nası gidiyo alışveriş bitti miiiii
Benim bitti sayılır çok şükür çok ufak tefekler kaldı oda vakit buldukça sipariş giriyorum. Bugünde yıkadım yarın akşamda ütülerim. Üstümden baya yük kalktı. 10 gün sonra evi temizleticem inş . Ve birazda lohusa depresyonuna girmeye başladım sanırım bir burukluk var çözemedim :cry:

Kim yazmıştı ishal olunca doğum basliyo benmi öyle hatırlıyorum geriyi okuyamadım normalde kabız olan ben ishal olmuşum🙈

Normalde gebeliğin başında kısaydı vitaminlerden çabuk uzadı benimkide son haftalar sabredicem🥲
Ay bu vitaminler harika ne kırılıyor ne dökülüyor hayatımın şokunu yaşıyorum 🤭. Aynen az kaldı bebiş durduğu bir ara emanet eder kestirirsin kesim kısa sürüyor ya zaten 😊

Kim yazmıştı ishal olunca doğum basliyo benmi öyle hatırlıyorum geriyi okuyamadım normalde kabız olan ben ishal olmuşum🙈
Canım dur bakalım bi izle kendini belki de üşüttün yediğin bişey dokundu olabilir yani illa doğum belirtisi olarak düşünme ama izle. Sancın ağrın var mı ki ?

Back
X