2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
benim bebeğim de reddediyo. uyanıkken mümkün değil emmiyo. sabırla bekliyorum. eskiden saatlerce emerdi. geçecek inşallah. siz de yıpratmayın kendinizi. haziran ve mayıs annelerinde de bir dönem böyle olmuştu. aç olsa ortalığı yıkar.

Kayınvalideniz emzirmiş mi ? Benim kayınvalidem de ders verip duruyordu geçen öğrendim meğer eşim hiç emmemiş. Benim göğüslerimden eşim de çocuğumda gayet memnun deseydin gülerek :)

Kizlar sizin bebisler biraktiginizda duruyor mu? Kendi kendine oyalaniyor mu yani? Benimki ile yapisik geziyoruz resmen. Birakinca mizildaniyo, var mi boyle olan?

Kizlar sizin bebisler biraktiginizda duruyor mu? Kendi kendine oyalaniyor mu yani? Benimki ile yapisik geziyoruz resmen. Birakinca mizildaniyo, var mi boyle olan?
Benim oğlanda aynı öyle , oyun halısı aldım oyalansın,oynasın diye yanında ben varsam keyifle oynuyor yanından ayrıldığım an ağlamaya başlıyor . Bende dayanamayıp alıyorum . Galiba biraz da bizden kaynaklanıyor biraz ağlasa almasak belki pes ederlerdi ama iş işten geçti artık ki pişmanmıyım asla değilim yine olsa yine ağlatmam :)

benım bebegım 5 aylık oturtmuyorum yoksa hata mı yapıyorum dıye dusundum
Ben bir miktar oturtmaya başladım yani tam bir düzenek kuruyorum etrafına :) . Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama annemler falan biz sizi hep oturttuk dediler yani bende biraz biraz oturtuyorum . Ha kucakta oturuyor mecbur özellikle yemek masasına gelmek istiyor artık bende kucağıma alıyorum . Mama sandalyesini de en çok onun için istiyorum şu anda :)

bende alacagım mama sandalyesı hangısını alırım bılmıyorum ama daha bakmadım
Ben kayınpederime aşırı sinirlendiğim için hemen alacağım o evime bir daha gelmeden mama sandalyesi evimde olmalı , gözüne gözüne sokacağım sen almazsan alma ben kendim alırım oğluma diyemedim ya içime oturdu.

benım bebegıımde ozellıkle aksam esımle yemek yerken durmuyo bende mecbur kucagıma alıyorum masaya oturuyorz
ben bebegımı kucagıma aldıgımda kendını kaldırıyor sankı oturmak ıstıyor gıbı ben daha oturmadım

Ayağa kaldırıp bastırıyormusunuz peki ?

Ay canım ya bakamamakla ne ilgisi var, çocuk bu en ufak şeyden hastalanır. Ilkinde ben de öyleydim bunda biraz daha tecrübeliyim. Allah başka hastalık vermesin, bi kaç güne geçecek diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…