- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 38
benim bebeğim de reddediyo. uyanıkken mümkün değil emmiyo. sabırla bekliyorum. eskiden saatlerce emerdi. geçecek inşallah. siz de yıpratmayın kendinizi. haziran ve mayıs annelerinde de bir dönem böyle olmuştu. aç olsa ortalığı yıkar.Günaydın kızlar allaha Şükür kızım bu gece ateşlenmedi ama 15 gündür cok cok emen çoçuk bugün gene reddetmeye başladı çıldırıcam walla kaldırmıyo artık psikolojim bi öyle bi böyle hiç bitmiyo derdi sanırım ben anne olmaya hazır değilmişim( birde demin kilodan konu açıldı dün hastanede benimkinden bir hafta büyük bi bebek vardı baya tombuldu ondan açıldı konu demez mi kaynanam senin sütünde yaramadı diye bide göğüslerim biraz büyük bnm diyoki zaten büyük göğüslerin sütü yaramazmış zaten hep üzülürüm büyük diye gelmiş bide öle diyo gıcık oldum bişey de diyemedim
Henüz oturamıyor tabi yarın 5 aylık olacak inşallah neden ki ?bebegınız oturuyor mu
Kayınvalideniz emzirmiş mi ? Benim kayınvalidem de ders verip duruyordu geçen öğrendim meğer eşim hiç emmemiş. Benim göğüslerimden eşim de çocuğumda gayet memnun deseydin gülerek :)Günaydın kızlar allaha Şükür kızım bu gece ateşlenmedi ama 15 gündür cok cok emen çoçuk bugün gene reddetmeye başladı çıldırıcam walla kaldırmıyo artık psikolojim bi öyle bi böyle hiç bitmiyo derdi sanırım ben anne olmaya hazır değilmişim( birde demin kilodan konu açıldı dün hastanede benimkinden bir hafta büyük bi bebek vardı baya tombuldu ondan açıldı konu demez mi kaynanam senin sütünde yaramadı diye bide göğüslerim biraz büyük bnm diyoki zaten büyük göğüslerin sütü yaramazmış zaten hep üzülürüm büyük diye gelmiş bide öle diyo gıcık oldum bişey de diyemedim
Sukur attigim yerde duruyo masallah deyimKizlar sizin bebisler biraktiginizda duruyor mu? Kendi kendine oyalaniyor mu yani? Benimki ile yapisik geziyoruz resmen. Birakinca mizildaniyo, var mi boyle olan?
Benim oğlanda aynı öyle , oyun halısı aldım oyalansın,oynasın diye yanında ben varsam keyifle oynuyor yanından ayrıldığım an ağlamaya başlıyor . Bende dayanamayıp alıyorum . Galiba biraz da bizden kaynaklanıyor biraz ağlasa almasak belki pes ederlerdi ama iş işten geçti artık ki pişmanmıyım asla değilim yine olsa yine ağlatmam :)Kizlar sizin bebisler biraktiginizda duruyor mu? Kendi kendine oyalaniyor mu yani? Benimki ile yapisik geziyoruz resmen. Birakinca mizildaniyo, var mi boyle olan?
benım bebegım 5 aylık oturtmuyorum yoksa hata mı yapıyorum dıye dusundumHenüz oturamıyor tabi yarın 5 aylık olacak inşallah neden ki ?
Ben bir miktar oturtmaya başladım yani tam bir düzenek kuruyorum etrafına :) . Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama annemler falan biz sizi hep oturttuk dediler yani bende biraz biraz oturtuyorum . Ha kucakta oturuyor mecbur özellikle yemek masasına gelmek istiyor artık bende kucağıma alıyorum . Mama sandalyesini de en çok onun için istiyorum şu anda :)benım bebegım 5 aylık oturtmuyorum yoksa hata mı yapıyorum dıye dusundum
bende alacagım mama sandalyesı hangısını alırım bılmıyorum ama daha bakmadımHenüz oturamıyor tabi yarın 5 aylık olacak inşallah neden ki ?
Ben kayınpederime aşırı sinirlendiğim için hemen alacağım o evime bir daha gelmeden mama sandalyesi evimde olmalı , gözüne gözüne sokacağım sen almazsan alma ben kendim alırım oğluma diyemedim ya içime oturdu.bende alacagım mama sandalyesı hangısını alırım bılmıyorum ama daha bakmadım
benım bebegıımde ozellıkle aksam esımle yemek yerken durmuyo bende mecbur kucagıma alıyorum masaya oturuyorzBen bir miktar oturtmaya başladım yani tam bir düzenek kuruyorum etrafına :) . Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama annemler falan biz sizi hep oturttuk dediler yani bende biraz biraz oturtuyorum . Ha kucakta oturuyor mecbur özellikle yemek masasına gelmek istiyor artık bende kucağıma alıyorum . Mama sandalyesini de en çok onun için istiyorum şu anda :)
Ayağa kaldırıp bastırıyormusunuz peki ?benım bebegıımde ozellıkle aksam esımle yemek yerken durmuyo bende mecbur kucagıma alıyorum masaya oturuyorz
ben bebegımı kucagıma aldıgımda kendını kaldırıyor sankı oturmak ıstıyor gıbı ben daha oturmadım
evet bastıyorum basmasını saglıyorum 8 sn falan basıyor sonra yoruluyor galıba ayaklarını topluyor sızAyağa kaldırıp bastırıyormusunuz peki ?
Bende yapıyorum yorulunca poposunu aşağıya bırakıyor ya çok tatlı oluyorlar yaevet bastıyorum basmasını saglıyorum 8 sn falan basıyor sonra yoruluyor galıba ayaklarını topluyor sız
Ayağa kaldırıp bastırıyormusunuz peki ?
Benim ki de ayağa kalkınca kocaman gülüyor sevincinden bana saldırıyor ama yoruluyor benim ki . Maşallah sizin bebişe . Kız mı erkek mi bu arada ?bayılıyor ayakta dikilmeye, yorulup çökmekte yok maşallah çok sağlam basıyor
yatmak istemiyor hiç
Benim ki de ayağa kalkınca kocaman gülüyor sevincinden bana saldırıyor ama yoruluyor benim ki . Maşallah sizin bebişe . Kız mı erkek mi bu arada ?
masallah kuzularımıza bıraz daha zaman var basmalarınaBende yapıyorum yorulunca poposunu aşağıya bırakıyor ya çok tatlı oluyorlar ya
erkek
abisin oyuncak tamir seti var ona tutunuyor yanında abisini seyrediyor