benim vazgeçmem de babamızın sıcak bakmaması da vardı. kararı bana bıraktı ama ben sanırım biraz da bı yüzden vazgeçtim. eğer eşin destekliyorsa küçüklen yapılırsa hatırlanaz tabi üç günde de iyileşir. büyüyünce daha geç iyileşecek ve korkacak muhtemelen. aman ne bileyim içinden ne geçiyosa öyle yap. ben öyle yaptım. annelik zor zanaatmışBende vazgeçecek gibi oluyorum sonrada vazgeçme küçükken hatırlamaz bile diyorum yaptıranlarda çok memnun bilmiyorum anne olmak çok hassasiyet gerektiriyor herşey geliyor aklıma korkuyorum.büyüyünce seninle beraber bu sefer o da korkacak o tarafı da var inanılma kararsızım
benim vazgeçmem de babamızın sıcak bakmaması da vardı. kararı bana bıraktı ama ben sanırım biraz da bı yüzden vazgeçtim. eğer eşin destekliyorsa küçüklen yapılırsa hatırlanaz tabi üç günde de iyileşir. büyüyünce daha geç iyileşecek ve korkacak muhtemelen. aman ne bileyim içinden ne geçiyosa öyle yap. ben öyle yaptım. annelik zor zanaatmış
Evet bende öyle düşünüyorum ama konu bebişler olunca 40 kere düşünüyorsun pazartesiye randevu aldım hatta fakat çok endişeleniyorum birde dikişsiz bir Yöntem varmış of anne olmak zor herşeyi düşünüyorsun biri aman yaptırma dese hemen vazgeçeceğimKızlar sunnet konusulmus bende erken yaptırmak taraftarıyim bu aralar düşünüyoruz ins.etrafimda gec yaptıranlar cok pişman aman bekleme biran once yaptır diyorlar. Cok zorlandilar kendi gozumlede gordum buyuk olunca zor oluyor.hemde psikolojik acidan da etkileniyorlar bu benim fikrim tabi hayirlisi olsun.
Ya annelik ne zormus gazdi kakaydi bide bizde makatta catlak vardi hala kakasini haftada bir yapiyor gaz desen cokkk gazli gece mesailerini saymiyorum bile allahtan isi biraktim yoksa birakip gidemezdim kizimibizim doktorumuz diş için alttan incir çekirdeği gibi büyümeye başlamış dedi. yüzeye çıkması uzun sürse de onun huysuzluğu var dedi. biz buna diş çürümesi diyoruz dedi.
Serap merhaba gaz için nurse harveys diye bir bitkisel bir şurup var denedin mi bizim de bebeğimiz Gazlı bir bebek bizde işe yaradı bizde bir çok şurup denedik bu işe yaradı birde relaktaz diye bir damla verdi Dr ikisini bir arada kullandık şimdi daha iyiyiz denemediyseniz bunları Dr bir danış istersenYa annelik ne zormus gazdi kakaydi bide bizde makatta catlak vardi hala kakasini haftada bir yapiyor gaz desen cokkk gazli gece mesailerini saymiyorum bile allahtan isi biraktim yoksa birakip gidemezdim kizimi
Dün sünnet oldu oğlum :)ben de sünnet için randevu almıştım. randevu sabahı vazgeçtim. belki daha öabuk iyileşecekti ama kıyamadım. ağrıyan yerini bile söyleyemez yavrum diye. 6 yaşında filan yaptırmayı düşünüyon on beş dakikalık bişey zaten. tabi bu benim fikrim
Vazgeçme canım benc. Ben de kararsızdim ama geçti gitti bile. Sonra daha geç iyileşir, acıyı hatırlar vs vs.Bende vazgeçecek gibi oluyorum sonrada vazgeçme küçükken hatırlamaz bile diyorum yaptıranlarda çok memnun bilmiyorum anne olmak çok hassasiyet gerektiriyor herşey geliyor aklıma korkuyorum.büyüyünce seninle beraber bu sefer o da korkacak o tarafı da var inanılma kararsızım
Sünnet yaptırdım keşke biraz daha erken yaptırsaydim diyorum canım :)Merhaba arkadaşlar ben de fırsat buldukça çok nadir yazabiliyorum fakat sizleri sürekli takip ediyorum .Benim bebeğimde sürekli ilgi istiyor ve gündüz hiç uyumuyor artık uykusuzluğada çok alıştımsezeryan olan arkadaşlar göbekleriniz indimi eski kiloma döndüm fakat da kilolu görünüyorum .Sizlerde de durum aynı mı Dikiş izleriniz ne durumda ?bir de erkek bebişleri olanlar sünnet yaptırdınız mı bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ben pazartesi ye randevu aldım ama babası da ben de hala çok tedirginiz ne kadar çok soru sordum ama fazla fırsatım olmuyor.Sevgiler.
Kizlar ben sunnet yaptirmadim cunku son yayinlara gore ileride his kaybi oldugundan 1 yasindan once yapilmamasi oneriliyor.1 yasindan sonra yaptiracagim. Yaptirmayanlar biraz daha beklerim derim.Sünnet yaptırdım keşke biraz daha erken yaptırsaydim diyorum canım :)
Ben de çok araştırdım herkes farklı farklı şeyler söylüyor, ben de okudum farklı şeyler. En iyisi herkes araştırıp aklına yatani yaptirsinKizlar ben sunnet yaptirmadim cunku son yayinlara gore ileride his kaybi oldugundan 1 yasindan once yapilmamasi oneriliyor.1 yasindan sonra yaptiracagim. Yaptirmayanlar biraz daha beklerim derim.
tebrik ederim darısı damatlığınaDün sünnet oldu oğlum :)
Inşallah canım çok teşekkür ederim :)tebrik ederim darısı damatlığına
tebrikler masalah canim hemencik iyilesir ins kucuk erkeginInşallah canım çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim canım. Ben de uzun zamandır düşündüm araştırdım kiyamamistim ama son bir gazla karar verdik yaptırdık. Tüm minik erkeklere darısı :)tebrikler masalah canim hemencik iyilesir ins kucuk erkegin
Bende düşünüyordum ama sonradan kiyamadim ozellikle annanesi dursun cok minik dedi birinden böyle bisey bekliyomusum ki vazgectum:)
Nasıl peki dikişli mi sünnet oldu ağrısı olsu mu bezlerken nasıl yapıyorsunuz biraz bilgi verir miSiniZSünnet yaptırdım keşke biraz daha erken yaptırsaydim diyorum canım :)
Bu arada geçmiş olsun umarım iyidir bebişNasıl peki dikişli mi sünnet oldu ağrısı olsu mu bezlerken nasıl yapıyorsunuz biraz bilgi verir miSiniZ