2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende vazgeçecek gibi oluyorum sonrada vazgeçme küçükken hatırlamaz bile diyorum yaptıranlarda çok memnun bilmiyorum anne olmak çok hassasiyet gerektiriyor herşey geliyor aklıma korkuyorum.büyüyünce seninle beraber bu sefer o da korkacak o tarafı da var inanılma kararsızım

benim vazgeçmem de babamızın sıcak bakmaması da vardı. kararı bana bıraktı ama ben sanırım biraz da bı yüzden vazgeçtim. eğer eşin destekliyorsa küçüklen yapılırsa hatırlanaz tabi üç günde de iyileşir. büyüyünce daha geç iyileşecek ve korkacak muhtemelen. aman ne bileyim içinden ne geçiyosa öyle yap. ben öyle yaptım. annelik zor zanaatmış

Öyle gerçekten karar vermesi çok zor bende eşim evet demezse yaptırmam o da kararsız çünkü.çocuklarla ilgili kararlar bu kadar zorsa ilerde ne yaparız bilmiyorum yandık

Kızlar sunnet konusulmus bende erken yaptırmak taraftarıyim bu aralar düşünüyoruz ins.etrafimda gec yaptıranlar cok pişman aman bekleme biran once yaptır diyorlar. Cok zorlandilar kendi gozumlede gordum buyuk olunca zor oluyor.hemde psikolojik acidan da etkileniyorlar bu benim fikrim tabi hayirlisi olsun.

Evet bende öyle düşünüyorum ama konu bebişler olunca 40 kere düşünüyorsun pazartesiye randevu aldım hatta fakat çok endişeleniyorum birde dikişsiz bir Yöntem varmış of anne olmak zor herşeyi düşünüyorsun biri aman yaptırma dese hemen vazgeçeceğim

bizim doktorumuz diş için alttan incir çekirdeği gibi büyümeye başlamış dedi. yüzeye çıkması uzun sürse de onun huysuzluğu var dedi. biz buna diş çürümesi diyoruz dedi.
Ya annelik ne zormus gazdi kakaydi bide bizde makatta catlak vardi hala kakasini haftada bir yapiyor gaz desen cokkk gazli gece mesailerini saymiyorum bile allahtan isi biraktim yoksa birakip gidemezdim kizimi

Ya annelik ne zormus gazdi kakaydi bide bizde makatta catlak vardi hala kakasini haftada bir yapiyor gaz desen cokkk gazli gece mesailerini saymiyorum bile allahtan isi biraktim yoksa birakip gidemezdim kizimi
Serap merhaba gaz için nurse harveys diye bir bitkisel bir şurup var denedin mi bizim de bebeğimiz Gazlı bir bebek bizde işe yaradı bizde bir çok şurup denedik bu işe yaradı birde relaktaz diye bir damla verdi Dr ikisini bir arada kullandık şimdi daha iyiyiz denemediyseniz bunları Dr bir danış istersen

Dün sünnet oldu oğlum :)

Vazgeçme canım benc. Ben de kararsızdim ama geçti gitti bile. Sonra daha geç iyileşir, acıyı hatırlar vs vs.

Sünnet yaptırdım keşke biraz daha erken yaptırsaydim diyorum canım :)

Kizlar ben sunnet yaptirmadim cunku son yayinlara gore ileride his kaybi oldugundan 1 yasindan once yapilmamasi oneriliyor.1 yasindan sonra yaptiracagim. Yaptirmayanlar biraz daha beklerim derim.
Ben de çok araştırdım herkes farklı farklı şeyler söylüyor, ben de okudum farklı şeyler. En iyisi herkes araştırıp aklına yatani yaptirsin

tebrikler masalah canim hemencik iyilesir ins kucuk erkegin

Bende düşünüyordum ama sonradan kiyamadim ozellikle annanesi dursun cok minik dedi birinden böyle bisey bekliyomusum ki vazgectum:)
Teşekkür ederim canım. Ben de uzun zamandır düşündüm araştırdım kiyamamistim ama son bir gazla karar verdik yaptırdık. Tüm minik erkeklere darısı :)

selam kızlar nasılsınız... kızımı öyle bir alıştırdım ki sabah 10 dan önce yatağımızı terketmiyoruz.. annesi gibi o da uykuyu seviyor... bu arada hiç beslenmiyor mu diye soracak olursanız iki-üç saatte bir biberonla besliyorum çok fazla uykusu açılmadan... akşam 8-9 da yatıyor gece 4-5 e kadar sonra 7-7,30 da besleniyor alt temizliği yapılıyor sonra 9,30-10 da yine beslenme o zaman kalkmak isterse o zaman kalkıyoruz istemezse bir saat yatak keyfi yapıyoruz... uykusuz anneler darısı başınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…