• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar merhaba. Sizler bebislerinizi opturme konusunda ne dusunuyorsunuz ne yapiyorsunuz. Benim gercekten basim dertte. Esimin ailesi hegun bizde. Anasiydi babasiydi danasiydi bebegi yuzunden hatta agzindan zaman zaman yakliyorum opup duruyorlar. Esime yapmasinlar diye soylettirdim. Bu sefer inadina yapiyorlar. Hersey eksikti bugun esimin babannenesi uzaktan geldi epey yasli. Allahim cocugu alir almaz ya kinamak gibi olmasi ama islak islak kokulu agziyla tukuruklu tukuruklu sap sap sap optu. Babanne alah askina yapma dedim. Sus kiz ben buraya cocuk sevmeye geldim dedi ustune bidaha optu. Bide yani bilenler varsa benim bebegim midesinden daha yeni ameliyat oldu. Tek benim cocugum yok diyorum bazen ama ben bu bebegi tam 6 senede zor buldum ya. Bu gidisle esimden bosanicam ailesine katlanamiyorum artik. Kayinvelidem bugun bide bu olayin ustune bebek kusmustu yeni kiyafet getir dedi. Benim yikadigim katlayip mis gibi rafa koydugum kiyafeti bebege giydirken pis kiyafetini cikarirken kendi bluzundan iceri koydu ya. Ne demek oluyo simdi bu. Bebegin temiz kiyafetinin onun vucudunda ne isi var. Kiyafet soguk desem soguk degil. Emziriken devamli bebegin ustunde orasini burasini seviyo bende bunaliyorum nefes alamiyorum ittiriveresim geliyor. Daha anlatsam neler neler. Birde esimin kardesi ve karisi var. Eltim de bebek istiyo ama olmadi henuz. Kotu niyetli olmak istemiyorum ama kiskaniyo galiba. Oda durmadan kaynanamla bize geliyor.ben bebegim aglamasin diye lavobaya gitmiyorken o gelip cocug elimden alip hadi agla hadi diye zorla aglatiyor. Alip yere yuvarliyor bugunde kolunugeriye kivdirtti iki saat agladi garibim. Yav ben cocuguma sahip cikamiyorum kimse beni dinlemiyo. Kendi cocugimdan soguyorum inanilmaz depresyondayim. Konusacak kimsem yok. Ne yapacagimi bilmiyorum:KK43: Cok mutsuzum:110:

Kizlar merhaba. Sizler bebislerinizi opturme konusunda ne dusunuyorsunuz ne yapiyorsunuz. Benim gercekten basim dertte. Esimin ailesi hegun bizde. Anasiydi babasiydi danasiydi bebegi yuzunden hatta agzindan zaman zaman yakliyorum opup duruyorlar. Esime yapmasinlar diye soylettirdim. Bu sefer inadina yapiyorlar. Hersey eksikti bugun esimin babannenesi uzaktan geldi epey yasli. Allahim cocugu alir almaz ya kinamak gibi olmasi ama islak islak kokulu agziyla tukuruklu tukuruklu sap sap sap optu. Babanne alah askina yapma dedim. Sus kiz ben buraya cocuk sevmeye geldim dedi ustune bidaha optu. Bide yani bilenler varsa benim bebegim midesinden daha yeni ameliyat oldu. Tek benim cocugum yok diyorum bazen ama ben bu bebegi tam 6 senede zor buldum ya. Bu gidisle esimden bosanicam ailesine katlanamiyorum artik. Kayinvelidem bugun bide bu olayin ustune bebek kusmustu yeni kiyafet getir dedi. Benim yikadigim katlayip mis gibi rafa koydugum kiyafeti bebege giydirken pis kiyafetini cikarirken kendi bluzundan iceri koydu ya. Ne demek oluyo simdi bu. Bebegin temiz kiyafetinin onun vucudunda ne isi var. Kiyafet soguk desem soguk degil. Emziriken devamli bebegin ustunde orasini burasini seviyo bende bunaliyorum nefes alamiyorum ittiriveresim geliyor. Daha anlatsam neler neler. Birde esimin kardesi ve karisi var. Eltim de bebek istiyo ama olmadi henuz. Kotu niyetli olmak istemiyorum ama kiskaniyo galiba. Oda durmadan kaynanamla bize geliyor.ben bebegim aglamasin diye lavobaya gitmiyorken o gelip cocug elimden alip hadi agla hadi diye zorla aglatiyor. Alip yere yuvarliyor bugunde kolunugeriye kivdirtti iki saat agladi garibim. Yav ben cocuguma sahip cikamiyorum kimse beni dinlemiyo. Kendi cocugimdan soguyorum inanilmaz depresyondayim. Konusacak kimsem yok. Ne yapacagimi bilmiyorum:KK43: Cok mutsuzum:110:

bu insanlar neden böyle inatcı nden böyle anlayıssız anlamış degılım zaten benımde kv ve teyzemi kendi memelerını verırrken yakaladım o kadar cok kızdım kı artık napıyosunuz ya dedım Allah Allah ne demek ya sen benım bebğime kendi memeni veriyosun cnm sende tepkini göster sevmeleri bişey değilde abartmışlar onlarda dudağından öpmek de neymiş ya ...eşimle aranı bozma derım ama boşanmayı düşünme tatlım olur mu oyle olmadı tekrar konus istemediğin şeyleri yapanları uyar ameliyat oldugunu soyle cnm senın elınde üzme kendini bebğini bağrına bas o kadar zaman sonra kavusmussun olmadı bı kac gun bıyerlere gıt annene gıt olmadı kal orda bırz...

Hgg sevgimm bu kadar özletme kendini arada bi ses ver.... Keşke eskisi gibi aktif olsa topik sorularımız çoğu zaman havada kalıyor... Oglusumla bizde seni ve kagan pasayi optuk

aynen cnm yaaaa ınana mısafırlerım bile bıtmedı hala artık bakalım bnde aktıf olmaya calısıcam ...

Selam canım sağolasın ben de seni ve oğluşunu öpüyorum. Dediğin gibi bebişler çok vakit alıyo günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile. Dün 3 aylık olduk bile nasıl hızlı büyüyolar.. İşe bebeğinle gidiyor olman çok güzel aklın kalmaz yine kendin bakmış olursun yavruşuna maşallah diyelim :) yine görüşürüz inşallah canım..

oyys maşallah cnm ya bizde 2 bucuj aylıgız ...evet cnm bebeğile gidicem inş Allah ım kolaylık versın inş iyi oldun benım için ...görüşürüz tatlım

bu insanlar neden böyle inatcı nden böyle anlayıssız anlamış degılım zaten benımde kv ve teyzemi kendi memelerını verırrken yakaladım o kadar cok kızdım kı artık napıyosunuz ya dedım Allah Allah ne demek ya sen benım bebğime kendi memeni veriyosun cnm sende tepkini göster sevmeleri bişey değilde abartmışlar onlarda dudağından öpmek de neymiş ya ...eşimle aranı bozma derım ama boşanmayı düşünme tatlım olur mu oyle olmadı tekrar konus istemediğin şeyleri yapanları uyar ameliyat oldugunu soyle cnm senın elınde üzme kendini bebğini bağrına bas o kadar zaman sonra kavusmussun olmadı bı kac gun bıyerlere gıt annene gıt olmadı kal orda bırz...

37117135, member: 543082"]bu insanlar neden böyle inatcı nden böyle anlayıssız anlamış degılım zaten benımde kv ve teyzemi kendi memelerını verırrken yakaladım o kadar cok kızdım kı artık napıyosunuz ya dedım Allah Allah ne demek ya sen benım bebğime kendi memeni veriyosun cnm sende tepkini göster sevmeleri bişey değilde abartmışlar onlarda dudağından öpmek de neymiş ya ...eşimle aranı bozma derım ama boşanmayı düşünme tatlım olur mu oyle olmadı tekrar konus istemediğin şeyleri yapanları uyar ameliyat oldugunu soyle cnm senın elınde üzme kendini bebğini bağrına bas o kadar zaman sonra kavusmussun olmadı bı kac gun bıyerlere gıt annene gıt olmadı kal orda bırz...[/QUOTE]
Seninkilerde goguslerini vermisler ha yuh yani gercekten.Ama benim kaynanamda eminim vermistir hep aklima gelmisti.Ben odadan cikasiya bebegin emzigine pekmez batiriyor.Amac emzige alistirmak degil resmen pekmez yedirmek.Yapma etme desen ne fayda inadina yapiyorlar beni dinleyen yok ki.Sutlerim saril saril akiyor ama ona gore bu cocuk hep ac hic doymuyor hep bir mama yedirme cabasi.Kendi gogsunden sut gelmemis emzirememis mamayla beslemis.Buda oyle olsun istiyor.Herkese sutu gelmiyor diye anlatiyor.Yani bide benim bebegim mide ameliyati gecirmesine ve bir kilo kaybetmesine ragmen sadece anne sutuyle 3310 dogmasina ragmen ikinci ayinda 6500 kiloydu.Ama ona gore bu cocuk hala zayif her gelene oyle anlatiyor.Annemin yanina gitmeme esim izin vermez.Babam cok soguktur bebegi gormeye bile zorla cagiriyorum da oyle geliyor nadiren.Su an kendileride ben bosaniyor zaten ayri ayri yerlerdeler.Ya cok yazdim ya cnm kusura bakma cevapladigin icin tesekkurler

Kizlar merhaba. Sizler bebislerinizi opturme konusunda ne dusunuyorsunuz ne yapiyorsunuz.
merhaba canım bende bu konuda çok hassasım ama nekadar dikkat etsem o kadar kötü oluyor. şu an kv bakıyor bebeğe herşeyi elli kere tembihliyorum biberonun sıcaklına bakıyor ucunu koluna değiriyor emziği parmaklarıyla sıkıyor veriyor ağzına.sürekli eskiyle kıyaslıyor herşeyi.alınır diye tek tek herşeyi diyemiyorum. evde olmadığım zaman ne yapıyor diye düşünüp duruyorum.
ama emin ol kendi ailende öyle yapınca gözüne batmıyor kardeşim şapur şupur öpüyor , onlarıda uyarıyorum ama sanki kv öpünce hastalık bulaşacakmış gibi o yapınca deli oluyorum .buda benim suçum biraz taraflı.

off canim yaa galiba bu dert herkeste var... Biraz sert çık laf çarp falan sessiz kalna sakin yoksa abarttikca abartiyorlar...gecen gun esimin is arkasi ailecek bebek görmeye geldiler 9yasindaki kis diyor ki anne çok güzel çok tatlı öpmek istiyorumm ama mikrop falan bulaşır dedi küçücük kız...bunu düşünebiliyor afedersin bizim eşek kadar yakinlarumiz düşünemiyor... Iki hafta önce eltimlere gittik herkes optu cocugumu sapur supur minicik opulmesine karsi degilim islak opulunce anne olarak öpmek gelmiyo icimden neyse yemekte balik vardi aldim çocuğu esime bu cocugun yüzü balık kokuyor yaaa dedim herkeste duydu...oh iyi oldu... Bende eltimin cocuklardan dertliyim eltim alingan olduğu için cocuk oldukları için bisey de diyemiyorum 3yasindaki surekli kucağında tutmak istiyor duymamazlıktan geliyorum annesi kucağına alacakmus diyor... gecen geldiler kocaman agzini acmis yüzünden emerek operken yakaladim 3yasinda ama dur diyen yok kizi desen aliyo cocugu torba gibi sallayip suruyor ver diyorum sevcem diyoaklim cikiyo dusuruverecek diye... Bide parmagiyla agzina dokuna dokuna seviyor garibim buda meme saniyo agzinu aciyo gülüyor sanıyor kız deli oluyorum deli... Esimde bazen agzindan opuyo ona bile kızıyorum agzindan öpme minucik çocuğu diye... Poofff daha neler neler allah bize bol bol sabır versin

aynen cnm yaaaa ınana mısafırlerım bile bıtmedı hala artık bakalım bnde aktıf olmaya calısıcam ...
Benimde gelen giden daha bitmedi dağda yaw gecen aksam deldiler gelmeden yarim saat once haber verdiler allahtan temizlik falan yapmistum hafta bir kere yapinca :27: çok anlayissiz insanlarimiz var

Bide ne amaçla meme veriyorlar bu ne demek ya bebisler yuzlerine değen herşeyi meme sanip saldiriyo zaten memelerini tutunca ne olacak amaç ne nasil sinir oldum... Meme anneyle bebek arasinda en büyük baglardan biri çok özel bisey...

Ayni seyi rahmetli kv eltimin ogluna yapiyordu çocuk memeye saldirinca katıla katıla gülüyordu neresi komikse midem bulandi bak yine... Ben hamileyken vefat etti ama aynı şeyleri benim oglusumuda bekliyordu.. Neyseee..

Ben bi yerlere gittigimde bebegimi eger optulerse aksam eve gelirgelmez yikiyorum pamugumu.baskasi kucagina bile aldiginda kokusu degisiyo hemen.valla ne zorluklarla buyuturyorum.kimse kusira bakmasin.kimseye opturmemde sevdirmemde.sevilmesin cokta onemli degil.benm ve babasinin sevgisi yeter..

Vallahi kizlar ben birtek kendimde saniyordum. Megersem hepimiz yasiyormusuz boyle seyleri. Hep bilinçsizlikten kaynaklaniyor bunlar. Bebeklerimizi oyuncak bebekle karistiriyorlar galiba. Neden kiz anneleri daha bir cicianne gibi oluyorda erkek anneleri kayinvalideliye yakisiyor anlamis degilim. Kendi annelerimize biz veya esimiz yapma desek yapmaz ama onlar inadina gicikligina yapiyor. Hicbirisin icten oldugunu dusunmuyorum bir iyilik yapiyorlarsada o mutlaka birgun yuze vurulmak uzere bir kenara yaziliyordur

Vallahi kizlar ben birtek kendimde saniyordum. Megersem hepimiz yasiyormusuz boyle seyleri. Hep bilinçsizlikten kaynaklaniyor bunlar. Bebeklerimizi oyuncak bebekle karistiriyorlar galiba. Neden kiz anneleri daha bir cicianne gibi oluyorda erkek anneleri kayinvalideliye yakisiyor anlamis degilim. Kendi annelerimize biz veya esimiz yapma desek yapmaz ama onlar inadina gicikligina yapiyor. Hicbirisin icten oldugunu dusunmuyorum bir iyilik yapiyorlarsada o mutlaka birgun yuze vurulmak uzere bir kenara yaziliyordur
Valla annem ilk zamanlar öpmedi kokladi sadece öyle sevdi uzulmustum ilk ama anladım düşünce farki biraz da görgü galiba

ya hepsi ayrı cins bu kv lerin benimki de kızım bir günlüktü kucağımda emerken, lama gibi yüzüne tükürmüştü. maşallah tü tü yaptı güya kızımın da benim de suratım tükürük olmuştu. ve kızımı sadece o zaman görmüştü şimdi yine geliyor bakalım neler yapacak ,bu kadın zamanında eltisinin kızını boş memeyle emzirmiş nasıl zevk aldıysa artık bana aynı hikayeyi kırk kez anlatmıştı benim kızımı da emzirmeye kalkarsa bu defa susmam ama saygı da bi yere kadar :67:

:KK54:selam canlarrr,dedikodu almış yürümüş,özledim ya burayı,herkes iyidir umarım :) biz de idare eder,cadı bizi parmağında oynatıyoo :pbu arada dörtyapraklı gelio mu hiç,buranın sohbeti başka ya,yeniden aktif olcam canlar,herkeşlere şimdiden iyi bayramlar şekerlerim,bıcırıkları da öpüyozzz :KK37:

Kizlar nasilsiniz ben gunluk okuyorum burayı okumadan duramiyorum bilmedigimiz şeyleri öğreniyoruz birbirimizden bos bırakmayalim buralari...

Bizde bayrama memlekete gidecez havalarda sogudu ins hasta olmaz benim veletler.oglumuda doktora goturecem antepde böbrek genişliği için ins duzelmistir ya Diyarbakırda goturdum buyume durmustu en son gittigimde ins duzelir rabbim hastalık vermesin kimseye cok zor ya

Back