Kizlar merhaba. Sizler bebislerinizi opturme konusunda ne dusunuyorsunuz ne yapiyorsunuz. Benim gercekten basim dertte. Esimin ailesi hegun bizde. Anasiydi babasiydi danasiydi bebegi yuzunden hatta agzindan zaman zaman yakliyorum opup duruyorlar. Esime yapmasinlar diye soylettirdim. Bu sefer inadina yapiyorlar. Hersey eksikti bugun esimin babannenesi uzaktan geldi epey yasli. Allahim cocugu alir almaz ya kinamak gibi olmasi ama islak islak kokulu agziyla tukuruklu tukuruklu sap sap sap optu. Babanne alah askina yapma dedim. Sus kiz ben buraya cocuk sevmeye geldim dedi ustune bidaha optu. Bide yani bilenler varsa benim bebegim midesinden daha yeni ameliyat oldu. Tek benim cocugum yok diyorum bazen ama ben bu bebegi tam 6 senede zor buldum ya. Bu gidisle esimden bosanicam ailesine katlanamiyorum artik. Kayinvelidem bugun bide bu olayin ustune bebek kusmustu yeni kiyafet getir dedi. Benim yikadigim katlayip mis gibi rafa koydugum kiyafeti bebege giydirken pis kiyafetini cikarirken kendi bluzundan iceri koydu ya. Ne demek oluyo simdi bu. Bebegin temiz kiyafetinin onun vucudunda ne isi var. Kiyafet soguk desem soguk degil. Emziriken devamli bebegin ustunde orasini burasini seviyo bende bunaliyorum nefes alamiyorum ittiriveresim geliyor. Daha anlatsam neler neler. Birde esimin kardesi ve karisi var. Eltim de bebek istiyo ama olmadi henuz. Kotu niyetli olmak istemiyorum ama kiskaniyo galiba. Oda durmadan kaynanamla bize geliyor.ben bebegim aglamasin diye lavobaya gitmiyorken o gelip cocug elimden alip hadi agla hadi diye zorla aglatiyor. Alip yere yuvarliyor bugunde kolunugeriye kivdirtti iki saat agladi garibim. Yav ben cocuguma sahip cikamiyorum kimse beni dinlemiyo. Kendi cocugimdan soguyorum inanilmaz depresyondayim. Konusacak kimsem yok. Ne yapacagimi bilmiyorum
Cok mutsuzum