2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Maşallah :nazar: :nazar:

biz de yarın gidiyoruz doktora..
Tüm gün hafif hafif sol tarafım battı, küçük küçük igneler saplanıyo sanki..
Hayır olsun inş...

Ayyy canım benim yaaa çok sağol inş sende yarın diğer bebişininde kalp atışını duyar bizede müjdelersin dularım seninle:)

Canım hayırlı olsun eşim bugün dr umuzun çarşamba gününe kadar izin alacağını söledi hemen öğleden sonra dr a gittik biz :) keseciğimiz oluşmuş çoooookkkk şükür tam 5 haftalık olduğumu söledi kesemiz 8,5 mm dedi bebiş görünmüyor mu diye sordum kese azcık daha büyüyecekmiş öyle:)) darısı bekleyenlerin başına.

Benimde 5+1 bugün, çok mutlu oldum. Rabbim bu sevincimizi kalp atışlarında da yaşatsın, günlerimiz yakınmış süper. Maşallah hepimizeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy canım benim yaaa çok sağol inş sende yarın diğer bebişininde kalp atışını duyar bizede müjdelersin dularım seninle:)
İnşallah canım :))) tedirginim çokk :/

Annem de tutturmuş doktora gelcem sizle diye, keşke daha ileriki haftalarda gelseydi ama gelme de diyemem ki :KK31:

Benimde 5+1 bugün, çok mutlu oldum. Rabbim bu sevincimizi kalp atışlarında da yaşatsın, günlerimiz yakınmış süper. Maşallah hepimizeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet canım ya bende çok mutlu oldum dr a dedimki ben aslında 5+3 üm bir an bana deeettt sen nerden biliyosun diycek diye geçirdim içimden yok dedi ultrasonun tam 5 haftalık gösterdiğini söledi amannn ha 5 ha 6 no broblem keseyi gördüm yaa:)

İnşallah canım :))) tedirginim çokk :/

Annem de tutturmuş doktora gelcem sizle diye, keşke daha ileriki haftalarda gelseydi ama gelme de diyemem ki :KK31:

Canım çok iyi anlıyorum seni sana ne kadar tedirgin olma desemde olacaksın öyle oluyor çünkü annşine gelince gelsin kızzz uğur getirsin sana:)))

Anlaşılan bu baş ağrısı peşimi bırakmayacak. Miğrenden çekeceğim var :KK43: :KK43: :KK43:

Canım yanlış hatırlamıyorsam minosetin gebeler için olan ağrı kesicisi var çok iyi geliyor eczaneye sor bi yan etkiisi yokmuş zaten gebeler içinmiş ama ismini sen yinede sor aklımda yanlış kalmamıştır inş çok geçmiş olsun.

Canım yanlış hatırlamıyorsam minosetin gebeler için olan ağrı kesicisi var çok iyi geliyor eczaneye sor bi yan etkiisi yokmuş zaten gebeler içinmiş ama ismini sen yinede sor aklımda yanlış kalmamıştır inş çok geçmiş olsun.
ah canım keşke geçirse. ama benim miğrenimi bir tek majezik geçiriyordu onuda içemem :KK43: eve gidince karanlık odalar beni bekliyor yine :KK43: ancak o biraz hafifletir.

Çok geçmiş olsun, Allahım sifa versin...

sağol canım :KK43:

canım bende baş ağrısı çekiyorum

ah ah çekiyoruz işte canım. hele iş yerinde hiç çekilmiyor :KK43:

Beklenen doğum tarihini ve yaşadığın şehri de yazarmısın?

beklenen doğum tarihini de yazar mısın?

kızlar lütfen ilk sayfadan kontrol edip tüm bilgilerinizi yazar mısınız.
Kutucuklar boş kalınca hoş durmuyor, eksik bilgi vermiş olanlar da söylerse onları da dolduralım :)

pardon canım
sat 01 10 2013
bdt 08 07 2014
şehir Yozgat
yaş 23 :) 2. bebeğim

Son düzenleme:
Hiç telaş etme, maşallah değerlerin güzel bir şekilde artmış demekki şimdilik herşey yolunda gidiyor,, bence bu güzel anların tadını çıkarmalıyız..

ilki düşükle sonuçlanınca böyle evham yapıorum cnm ama haklısın tadını çıkartalım inşallah sorunsuz bi hamilelelik kolay bi doğum ve sonrasında özürsüz kusursuz sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günü görürüz inşş:KK66:))):nazar::emir_bebek:

Beklenen doğum tarihini ve yaşadığın şehri de yazarmısın?

beklenen doğum tarihini de yazar mısın?

kızlar lütfen ilk sayfadan kontrol edip tüm bilgilerinizi yazar mısınız.
Kutucuklar boş kalınca hoş durmuyor, eksik bilgi vermiş olanlar da söylerse onları da dolduralım :)

beklenen doğum tarihi 09.07.2014 cnm inşş:)

yaş 22 ilk gebeliğim sat 1 ekim bdt 09.07.2014 bolu bu arada bnm geç döllenme sanırım bu tarhte olmıycak doktor net tarh söylediğinde mi listeye yazılsam kii????

slm cnm bana yardımcı olursan cok sevinirim bende ankara dayım ve dr konusunda cok karasızım senin dr belli mi önerebilirmisin ?
Valla canim bende bilmiyorum daha hic arastirmadim ama netlesince soylerim balgat akropolde bulent beyin sezeryan konusunda uzman oldugunu cok iyi biliyorum sadece

canım ne güzel sende bendensin:)) tüp bebekle dünyaya gelen oğluşum 2012 kasım doğumlu. bende geçen hafta öğrendim ki hamileyim ve şok olduk. amaaaa çokkk mutlu olduk:)) kolay gelsin işimiz zor:KK70:
Evet canim ya bi kac yil cok zorlancaz ama sonra biz buyutup kurtulmus olucaz gec doguranlara bakip iyiki pespese yaapmisiz dicez:))

yaş 22 ilk gebeliğim sat 1 ekim bdt 09.07.2014 bolu bu arada bnm geç döllenme sanırım bu tarhte olmıycak doktor net tarh söylediğinde mi listeye yazılsam kii????

zaten büyük ihtimal hepimiz denilen tarihten önce yada sonra doğum yaparız :)

slm arkadaslar ' bisey sormak istiyorum cok afedersiniz kabiz oldum da biraz fazla ikinmis bulundum acaba cocuga zarari olmus mudur ki :KK43:(((((((

şükürler olsun bu gün kalp atış sesini duyabildik.Fasulye kadar olmus nerdeyse hamile olduğuma yavaş yavaş inanmaya başladım :)

X