2014 Temmuz Anneleri Kilo Takibi..

selam nektarcım yaş 29 bende 53 ile başladım 56 kg ya ulaştım. Umarım daha yavaş ilerlerim:26: 7+ 4 deyim 8 sayalım artık dikkat ediyorum çünkü beni de eklersen sevinirim

Son düzenleme:
Nektar'cım merhaba, 8. haftaya girdim, kilo 53 cnm...Eklersen sevinirim :)) Herkes ve kendim için az az kararında kilo almayı diliyorum:))

benide ekler misiniz yaş 26 başlangıç kilosu 62 8. haftaya girdim diyebiliriz şuan 62.3 kiloyum

Aa ben butopigi yeni goruyorumm beni de ekler misin nektar
. 56ile basladim 57 kiloyum simdi. Yas 24. Hafta 11+4

Merhaba.. Beni de alır mısınız aranıza? :) 29 yaşındayım. Başlangıç kilom 66. Şu an 10+2'deyim. Yani 11. haftamdayım. Kilom 68. Hepimize az kilolu, sağlıklı bir hamilelik diliyorum

Son düzenleme:
8. haftada hala 45 kilo idim Nektarcım, benim 8. haftayı eklersen sevinirim öptüm

Merhaba benide ekler misiniz kilomuzu birlikte takip edelim yas 33 baslangic 58 . ve simdi 8.haftaya giriyorum hala 58

Güncelledimmm :)))))
Kendim de yarın sabah tartılıp 12. hafta kilomu ekliyimm :)

başlangıç kilom 63,6
8. hafta kilom 64,7
yaş 25

Son düzenleme:
bende yazayım :) ilk kontrolde 63

8.haftada 63,900

12. hafta gelsin yazıcam ama korkuyorum tartıya çıkmaya valla .tosun gibi yusyuvarlak bişli olucam ben :)):

akıllı kızsın vesselam NEKTAAAAAAARRRRR

ben de sonra ekletiyim kendimi ve de tebrik edeyim seni =)

yalnız bir ricam var, ben telefonuma kaydediyorum zaten haftalık ama telefonum ıslandıııııı , yarına tam bilgileri bildiririm.

Başlangıç : 68.5

şimdi: 68.2

kızlar sizde de gün içinde yaklaşık 2 kilo fark oluyor mu? :44:

sabahtan akşama ediyor tabi hafta da bir kere sabah aç karnına tartıll .:) o zaman daha mutlu olursun :)

benide eklermisiniz, yaş 29, 11+1 hafta, başlangıç kilom 53 şu an kaç oldum tartılmam lazım :)

Yaşım 30 65.800 ile hamile kaldım yrn 12.haftam doluyor ve bgn tartıldım tam 68 geldim ama şişkinlik te çok var bende. Yani genede ilk üç ay yaklaşık 1.5 kiloyla geçtim çok şükür :)

sabahtan akşama ediyor tabi hafta da bir kere sabah aç karnına tartıll .:) o zaman daha mutlu olursun :)

her gün tartılmıyorum zaten yoksa kafayı yerim

telefondaki uygulama için haftada 1 tartılıyorum, ama geçen gün şiştim, akşama doğru bi kontrol edeyim dedim
2.5 kg mı oynar be kardeşim gün içinde?!!!!!

Yaşım 30 65.800 ile hamile kaldım yrn 12.haftam doluyor ve bgn tartıldım tam 68 geldim ama şişkinlik te çok var bende. Yani genede ilk üç ay yaklaşık 1.5 kiloyla geçtim çok şükür :)

Ha nektarcım 8.haftaya 66.500 yazabilirsin beni de ekleyiver canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…