2014 Temmuz Anneleri Kilo Takibi..

Sorma ya napcaz biz niye aliyoruz bu kadar erken anlamadmki doktrma soyldm zayfsn sen al ddi olurmu ama cok hzli gdiyorum

Zayıf insanlar daha çok kilo alırmış hamilelikte ama bende korkuyorum bir yandan da daha önceden sağlıklı ve dengeli beslenmediğim için şimdi 3 öğün yemem dolayısı ile belki hamilelikten değil standart olmamız gereken kiloyu bulacağız sonradan yavaşlar kilo almam diye teselli ediyorum kendimi liste ilerledikçe kilo durumu ne olacak meraktayım :)

merhaba bizide eklermisiniz yaşım 25 başlangıc kilom 64,5 şuanda 7+3 8 hafta içindeyiz ve 66,5 olduk

Canım benım yaş 27 , 8 hafta ,kilom aynı almadım 65 :) ama boy da çok önemli 1.72 , canım ya benim boyum uzun göstermiyorum kilomu şaka bi yana 80 kiloyu görürüm heralde :)

Nektarcim bende varım :) yaş 25. 58 le hamile kaldım 8. Haftada 58.5 tim

kızlar ekledim hepinizi, iyi gidiyoruz şimdilik bence

Canım benım yaş 27 , 8 hafta ,kilom aynı almadım 65 :) ama boy da çok önemli 1.72 , canım ya benim boyum uzun göstermiyorum kilomu şaka bi yana 80 kiloyu görürüm heralde :)
evet, boy olunca kilo da öyle oluyo. Orantılısın sen canım.. 1.72 boya 65 kilo hiç de çok diiil :)

Teşekkür ederim canımm :)) Diğer ayların annelerinde görünce bizim için de ekledim :)

ayy kusuruma bakma canım, epey bi zayıflatmışım ben seni
düzelttimm :))

Cnm ben de 1,75 boy 61 im suan 15gunde 3kg verdim bir bitseydi su bulantilar cok kotuyum ogluma bakmak icinde ayakta durmaliyim henuz 8,haftadayim imdatttt

en iyi kiloyu ben alıyorum sanırım napcam böle yuvarlancam heralde doğum giderken :)))

maşallah hepinize. yaş 34, başlangıç 70, şuan (9.hafta) 71.1kg dayım. inşallah toplamda +10 kg da kalırım ki o halde bile komik olacağım

benide ekleyinn :) yaş 27. 60 kilo ile hamile kaldım. şu an 61 kiloyum malesef. keşke daha zayıf hamile kalsaydım

yaş:27 başlangıç:76 ilk 3 ay elimden geldiğince korumam lazım yoksa 90 kg olurum doğuma kadar

Beni de ekle nektarcım

-Yaş 22 ilk bebek,

-kilo başlangıcı 68,50,

- 8. hafta 67

Beni ekler misin canım,yaş 27 başlangıç kilo 63
8+3 haftalık şimdiki kilom 62 ilk bebeğim

Son düzenleme:
merhaba :)
yas:30
kilo:46
9 haftalık hamileyim...
bu ikinci bebeğim inşallah..bi tanesi 5.5. yasında..

Son düzenleme:
12.haftaaa..... 75 kg :)))

1 kılo vermişim çok sevinçliyim

9. hafta, 57.5 ile başlayan hamileliğimde 59 oldum bile.

Böyle devam etmesin, 5.aydan sonra ufak ufak alayım kiloları ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…