• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Pinyatasını nasıl yapıyosun bizde yapalım içinde çikolata şeker oluyo sopaları vurup patlatiyo ya çocuklar o işte.menu ne yapacaksınız kızlar fikir alışverişi yapalım ben habire değiştiriyorum tek basimayim çünkü her konuda bi basit kaçıyorum bi zora

bizim menü de

Tavuklu ve peynirli börek
kuru patlıcan dolması
Yaprak sarma
Kurabiye
Elmalı pay
Kısır
Pasta

Bide bundan yapacağım masaya koyarım çocuklara.
15aaf87659e6652c41c2dd68516e25b0.jpg

Kızlar Zeynep bronşit olmuş. Hem antibiyotik kullanacağız hem de penisilin iğne olacak 7 gün. Yoksa zature olma riski var. Bu sene hastalıklar çok ağır. Hastanede o kadar çok çocuk vardı ki... Çok şükür Allah beterinden saklasın.
Canım çok geçmiş olsun biz geçen hafta 6 tane iğne ve 5 gün antibiyotik kullandık kendini üzme canım allahım şifa versin inşallah

geçmiş olsun canım. evet sanırım en son biz varız. reyyan da vardı sanırım ama o 26 olabilir. daha dün kucağıma almıştım. ne ara 2 yaşına geldi bu kuzular ya. büyüyorlar çabucak. kutlama konusundaa büyük bir hazırlık düşünmüyorum. evde kutlarız. kuzenleri var zaten. kardeşlerimde geldim mi baya kalabalık oluyoruz.
Canım sanırım en son biz varız 28 şubat bizim doğum günümüz evet ya ne çabuk büyüdüler rabbime şükürler olsun

poşet içine halley cnm hazır üstüne de etiket çıkartacağım o kadar :KK66:
Becerikli hatun. Bende pinyata yapmaya söyle bi baktım ve malzemeleri aldım şimdi bende yapıcam inşallah güzel olur yavaş yavaş uyku saatlerinde anca olur demi başlayalım artık bizim 8 Şubat pazartesiye geliyo cumartesi yapıcaz 6 sinda.içim buruk olsada tüm bebisler iyiki doğmuş yeni yaşları bize mutluluk veriyo iyiki varlar

Becerikli hatun. Bende pinyata yapmaya söyle bi baktım ve malzemeleri aldım şimdi bende yapıcam inşallah güzel olur yavaş yavaş uyku saatlerinde anca olur demi başlayalım artık bizim 8 Şubat pazartesiye geliyo cumartesi yapıcaz 6 sinda.içim buruk olsada tüm bebisler iyiki doğmuş yeni yaşları bize mutluluk veriyo iyiki varlar

pinterest diye site var orda güzel seçenekler şeyler var bende ordan baktım.
bende pinyata nedir nasıl yapılır bilmiyorum. kız uyudukça akşamları yapıyorum işte. :)
kaldı 10 gün bize de

kızlar bebelerin diş fırçalama alışkanlıkları var mı? ben yeni yeni başlattım. 1-2 günde bir fırçalıyor. şimdilik. çok mu geç kaldım acaba?

Chicco nun 30 tl fırçası var isteyen alsın bimden 1tlye aldım valla

kızlar bebelerin diş fırçalama alışkanlıkları var mı? ben yeni yeni başlattım. 1-2 günde bir fırçalıyor. şimdilik. çok mu geç kaldım acaba?
Bizde daha once rocs un dis macunu ve fircasi vardi ama onun raf ömrü bir aymis bitince fircalamak istemiyordu. Simdi jokerden bi dis macunu aldim nenedent isminde florsuz 2-4 yas icin uygun, bir de oral-b nin 2-4 yas dis fircasini aldim. Oyun yapiyo gundr uc kere bile fircaladigi oluyor yedigi de diyebiliriz aslında ☺ ama florsuz oldugu icin yutmasinda sıkıntı yokmus

Back