- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım maşallah oğluşun çok tatlı
Canım çok geçmiş olsun biz geçen hafta 6 tane iğne ve 5 gün antibiyotik kullandık kendini üzme canım allahım şifa versin inşallahKızlar Zeynep bronşit olmuş. Hem antibiyotik kullanacağız hem de penisilin iğne olacak 7 gün. Yoksa zature olma riski var. Bu sene hastalıklar çok ağır. Hastanede o kadar çok çocuk vardı ki... Çok şükür Allah beterinden saklasın.
Canım sanırım en son biz varız 28 şubat bizim doğum günümüz evet ya ne çabuk büyüdüler rabbime şükürler olsungeçmiş olsun canım. evet sanırım en son biz varız. reyyan da vardı sanırım ama o 26 olabilir. daha dün kucağıma almıştım. ne ara 2 yaşına geldi bu kuzular ya. büyüyorlar çabucak. kutlama konusundaa büyük bir hazırlık düşünmüyorum. evde kutlarız. kuzenleri var zaten. kardeşlerimde geldim mi baya kalabalık oluyoruz.
Canım bunu nasıl yapacaksınbizim menü de
Tavuklu ve peynirli börek
kuru patlıcan dolması
Yaprak sarma
Kurabiye
Elmalı pay
Kısır
Pasta
Bide bundan yapacağım masaya koyarım çocuklara.
Eki Görüntüle 1744630
poşet içine halley cnm hazır üstüne de etiket çıkartacağım o kadarCanım bunu nasıl yapacaksın
Becerikli hatun. Bende pinyata yapmaya söyle bi baktım ve malzemeleri aldım şimdi bende yapıcam inşallah güzel olur yavaş yavaş uyku saatlerinde anca olur demi başlayalım artık bizim 8 Şubat pazartesiye geliyo cumartesi yapıcaz 6 sinda.içim buruk olsada tüm bebisler iyiki doğmuş yeni yaşları bize mutluluk veriyo iyiki varlarpoşet içine halley cnm hazır üstüne de etiket çıkartacağım o kadar![]()
Becerikli hatun. Bende pinyata yapmaya söyle bi baktım ve malzemeleri aldım şimdi bende yapıcam inşallah güzel olur yavaş yavaş uyku saatlerinde anca olur demi başlayalım artık bizim 8 Şubat pazartesiye geliyo cumartesi yapıcaz 6 sinda.içim buruk olsada tüm bebisler iyiki doğmuş yeni yaşları bize mutluluk veriyo iyiki varlar
kızlar bebelerin diş fırçalama alışkanlıkları var mı? ben yeni yeni başlattım. 1-2 günde bir fırçalıyor. şimdilik. çok mu geç kaldım acaba?
Biz bimden aldık fırça ve macun laf olsun diye çok az macun koyuyorum kendi ağzında geveliyo fircayi ben yapıyorum zorla 3 aydır falan yapıyoruzBİZ HALA başlamadık ne alsak acaba ? hangisini aldınız bide diş macunu kullanıyor musunuz ?
Biz bimden aldık fırça ve macun laf olsun diye çok az macun koyuyorum kendi ağzında geveliyo fircayi ben yapıyorum zorla 3 aydır falan yapıyoruz
canım bizde bimden aldık. Macun çok az sıkıyorum.BİZ HALA başlamadık ne alsak acaba ? hangisini aldınız bide diş macunu kullanıyor musunuz ?
Bizde daha once rocs un dis macunu ve fircasi vardi ama onun raf ömrü bir aymis bitince fircalamak istemiyordu. Simdi jokerden bi dis macunu aldim nenedent isminde florsuz 2-4 yas icin uygun, bir de oral-b nin 2-4 yas dis fircasini aldim. Oyun yapiyo gundr uc kere bile fircaladigi oluyor yedigi de diyebiliriz aslında ☺ ama florsuz oldugu icin yutmasinda sıkıntı yokmuskızlar bebelerin diş fırçalama alışkanlıkları var mı? ben yeni yeni başlattım. 1-2 günde bir fırçalıyor. şimdilik. çok mu geç kaldım acaba?
Cok şükür gözünüz aydin geçmiş olsun Allahim beterlerinden korusun yavrularimizianneler sonuclarimiz cok sukur temiz çıkmış... kâbus bitti. allahim kimseye yasatmasin.
Oleyyy sana demiştik gördün mü şükür Yarabbi çok sevindimanneler sonuclarimiz cok sukur temiz çıkmış... kâbus bitti. allahim kimseye yasatmasin.