Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef herkes pasif
Keske yazanlar olsa bu sefer de okul maceralarini
Ogrendikleri kelimeleri; odevleri, oyunlari vs paylassak..
yavaş yavaş toplanırız diye düşünüyorum ben
Hadi insallah biz konusup aktif edelim❤
Kazara hamile kaldim. Oglan 1 yada 2 yasindaydi tam hatirlamiyorum. Ilkin istemedim zaten 2 tane cocugum var dedim. Sonra dedik Allahtan geldi kabulumuz. O kadar korunmaya ragmen. Ama dustuler malesef. -ler diyorum cunku cogul gebelikmisEvet Bu arada sonra tekrar bebeğin oldumu ?
İy akşamlar arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık ve makroglassi dil büyüklüğü var bir sürü genetik test yaptırdık down sendroumunfan şüphelenildi ama değil down temiz çıktı diğer sonuçları beklemekteyiz var mı yaşayan emmesinde yemesinde her hangi bi problemi yok ama sürekli dışarda sizin bebeğiniz ne durumdatroide bakıldı kızlar olmazsa üni. araştırma var merkezde bize uzak oraya götürmeye calışırım remicade canım ailendeki doktorlara sorarmısın benim için dışarda olmazsa 2 dudağın arasında ağız açık oluyor,seriser maşallah ne güzel açıklamışsın sağol..celinisel bizim ilk bebiş ailemizde varmı bimiyorum umarım hastalık çıkmaz....
Merhaba oğlum 9 yaşına girecek cene yapısı büyüyünce düzeldi,akıllı bir çocuk zeka problemi vs yok şükür biz o zaman doktora götürdük onlarda bir şey yok demişti sağlıklı günler dilerimİy akşamlar arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık ve makroglassi dil büyüklüğü var bir sürü genetik test yaptırdık down sendroumunfan şüphelenildi ama değil down temiz çıktı diğer sonuçları beklemekteyiz var mı yaşayan emmesinde yemesinde her hangi bi problemi yok ama sürekli dışarda sizin bebeğiniz ne durumda