- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmissin.. Bi yatagimizi degistirince, eski yatagimizi ezosun odasina koyduk. Ohhcift kisilik yatakta kuzusumla done done uyuyoruzEki Görüntüle 1738857 Yatağım bile hazır hazırladım anlattım inşallah olur yacok istiyorum
Sağolun canlar düşündük araştırdık ve bu iş için bütçe ayiramayacagimiza karar verdik bu akşamdan itibaren yerde yanında yatcam odasında inşallah alisir 2 yaşına kadar doğumgününe kadar alisir inşallah bana şans dileyin
Canım emzirmiyorum 1yasinda kestik gece beslenmesini biz.memeyide 1 ay önce kestik .suan uykusuzum agladi durdu yanıma gelmek istedi yanımda uyudu koydum yerine gece uyandi kurulu gibi kalktı hoop atladı fermuardan yanıma yattı tekrar koydum ağlama kıyamet yan odadan esimden mesaj geldi ilk gece fazla yüklenme yavaş gidelim diye offf yine yanyana yattik 3ten sonra anca uyudum nasıl olcak yamerhaba canım emziriyormusun daha? yada gece cok kalkıyormu bende oglumla aynı odada yatıyorum onun odası hazır sadece havanın biraz daha ısınmasını bekliyorum yatak odasında su anda besigi ama ben yanımda yatırmadım hiç alısmasın diye o kendi besiginde yatıyor emzirirken cok kalkıyodu gece 10 kere falan hiç abartmıyorum odayı ayıramazdım ama şimdi sükür uyku düzene girdi eğer cok kalkmıyosa odasında yatır ama halaa sende orda yatmaya devam etme derim yoksa alısamaz zor olur ilk günler ama baska türlü alisamaz kisisel fikrim tabi
Canım emzirmiyorum 1yasinda kestik gece beslenmesini biz.memeyide 1 ay önce kestik .suan uykusuzum agladi durdu yanıma gelmek istedi yanımda uyudu koydum yerine gece uyandi kurulu gibi kalktı hoop atladı fermuardan yanıma yattı tekrar koydum ağlama kıyamet yan odadan esimden mesaj geldi ilk gece fazla yüklenme yavaş gidelim diye offf yine yanyana yattik 3ten sonra anca uyudum nasıl olcak ya
Off öyle gözümde büyüyor ki anlatamam telsiz var daha önce oylede denedik bir uyaniyo ayakta atlıcak aşağı çığlık çığlığa uyku kalmıyor diriliyo esimde aglatmadan yapalım taraftarı nasıl olcak kiHmm tatlim bence uyandiginda seni görmemeli telsizin varmi mesela kur odaya onun odasina sen yatak odasinda yat her uyandiginda yanina git onu uyut kendi yataginda tabi cok zorvolucak biliyorum ama okadar zekilerki acayip zaaflardan yararlaniyolar kararli oldugunu görmesi lazim bence esinle bu konuda konus bastan halletmek lazim işi oda sende yumuşama yoksa alisamaz seni o odada bildigi sürece aynisini yapicak biraz git gel yapcan zor olcak ama 1 hafta sık dişini bende memeyi cok zor biraktirdiim kararli olmak zorundasin bunu anladim
canımcım sana da çok geçmiş olsun doktor önermedi bu ilacı nedenini blmiyorum bizim doktor herşeye karşı zaten içinizde bilen varsa bebeğine kullanan varsa ben de alıyım hep doktor dinlemiyor valla.Geçmiş olsun muhammede![]()
keping bunu nerden temin ediyoruz acaba bilgin var mı netten alacagımız bir yer mi yazarsan sevinirim...Canim cok gecmis olsun. Gecen hafta ben de cok hastalandim, ezosa bulasmasin diye cocugu kucagima bile alamadim..
Burdan lip tavsiye etmisti, sambucol adinda bir vitamini. Ben onu kullandim, iyi geldi gibi.. Bebeklerde kullaniliyormu bilmiyorum ama, bir arastir istersen, bagisiklik sistemini guclendiriyor..
canım normal bazalı yatak alıp kenarınada bebekler için çok güzel bariyerler var boy boy bir bak istersen..çok uygun fiyatı ve kullanışlı
unuturmuyuz canım, muhammed te sende hep aklımdasınız.sağol canım muhammed iyi bu sefer ben çiğerleri üşüttüm bakalım ne olacak cenazemiz vardı havada ayaz git gel içime işlemiş soğuk.
canımcım sana da çok geçmiş olsun doktor önermedi bu ilacı nedenini blmiyorum bizim doktor herşeye karşı zaten içinizde bilen varsa bebeğine kullanan varsa ben de alıyım hep doktor dinlemiyor valla.
keping bunu nerden temin ediyoruz acaba bilgin var mı netten alacagımız bir yer mi yazarsan sevinirim...
kızlar çok sık giremiyorum ama beni unutmayın olur mu sizleri seviyorummmm
Canım avmde herhangi bir çocuk mağazasında bulabilirsin.ben chicco da gordumkeping bunu nerden temin ediyoruz acaba bilgin var mı netten alacagımız bir yer mi yazarsan sevinirim...
Gunaydiin, ezgi sabah 7 de uyandi.. Aglayarak birakip ise geldim maalesef...ünaydın herkse. uzular ne yapıyor canlar?
benim kuzum henüz uykuda.
Selam kızlar nasılsınız :)
sağol canım muhammed iyi bu sefer ben çiğerleri üşüttüm bakalım ne olacak cenazemiz vardı havada ayaz git gel içime işlemiş soğuk.
canımcım sana da çok geçmiş olsun doktor önermedi bu ilacı nedenini blmiyorum bizim doktor herşeye karşı zaten içinizde bilen varsa bebeğine kullanan varsa ben de alıyım hep doktor dinlemiyor valla.
keping bunu nerden temin ediyoruz acaba bilgin var mı netten alacagımız bir yer mi yazarsan sevinirim...
kızlar çok sık giremiyorum ama beni unutmayın olur mu sizleri seviyorummmm
selam kızlar, iyi haftalar, bitse de gitsek modundayım,