- 19 Ekim 2015
- 154
- 205
- 23
- 42
Kızlar selam, İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Ben her hastalıkta antibiyotik ve çeşitli ilaç yazan doktorlardan bıktım. Birsuru doktor değiştirdim. Hep de haklı çıktım. Çünkü otomatik antibiyotik yazıyorlar. Yazdıkları ilaçları kullanmıyorum zaten. En fazla ateş dusurucu kullanıyorum. O da gerekirse... Madem kullanmayacağım, neden doktora gidiyorum? Tecrübeli ve ilaç sevdalısı olmayan doktor önerisi olan var mı?
bizim burada öyle bir doktor var canım, istanbul anadolu yakasında da illa ki vardır inşallah bulursun aradığın gibi bir doktoru. bazen de şöyle oluyormuş, sen sağlık konusunda bilgili, çocuğunu takip edebilen, ateşini kontrol altında tutabilen bir ebeveyn isen doktora ilaç kullanmak istemediğini belirttiğinde ona göre bitkisel doğal içecek yiyecekler de önerebiliyormuş. normalde ilaç yazan doktor sana ilaç yazmıyormuş, böyle bir şey duymuştum.
benim tanıdığım bazı aileler (ve içinde doktor olanlar da var), en ufak bir hastalıkta antibiyotiği veriyor, p..ditusu veriyor, çok zararlı olmasına rağmen öksürük şurubunu veriyor. çocuğu kontrol altında tutmak gece başında beklemek tabi daha zor... ben kadir tuğcu nun yapın veya yapmayın dediklerini okuyorum hafif geçiriyorsa ilaç vermiyorum.