- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir sorunum var yanıtlarsanız sevinirim muhammed istediği olmayınca kendini yere atıp dakikalarca ağlıyor ara ara kafasını vuruyor biliyorsunuz konuşmada problem yok her şeyi anlatabiliyor ama öfkesini yenemiyoruz artık kendi haline bırakıyorum sakinleşince yanıma geliyor acıyan yerlerine öptürüyor bu arada alt komşum bebeğe işkence yaptığımı felan düşünüyor o kadar vuruyor ki alt kat rahatsız oluyor bu sefer bende oğlum vurma yapma diye bağırıyorum ne yapacagımı şaşırdım sizin çocuklarda aynı şeyi yapıyor mu sadece erkek bebeklere mi özgü bu
kızlar bir sorunum var yanıtlarsanız sevinirim muhammed istediği olmayınca kendini yere atıp dakikalarca ağlıyor ara ara kafasını vuruyor biliyorsunuz konuşmada problem yok her şeyi anlatabiliyor ama öfkesini yenemiyoruz artık kendi haline bırakıyorum sakinleşince yanıma geliyor acıyan yerlerine öptürüyor bu arada alt komşum bebeğe işkence yaptığımı felan düşünüyor o kadar vuruyor ki alt kat rahatsız oluyor bu sefer bende oğlum vurma yapma diye bağırıyorum ne yapacagımı şaşırdım sizin çocuklarda aynı şeyi yapıyor mu sadece erkek bebeklere mi özgü bu
Guzel olmuş ellerine sağlık. Ben de angry birds yapacağımTam yapamadım sanki pinyata yi off çok zahmetli gözlerim ağrıdı nasıl olmuş sizce idare eder dimi?Eki Görüntüle 1749553
esra geçmiş olsun canım bizde muhamedi 39.5 ateşle geçen hafta acile götürdük düşüremediler uzman doktor sabah geldi hemen yatış yapıldı ılık banyo vs hiç kar etmedi siz siz olun çocukları dışarı çıkarmayın hastalarla temas ettirmeyin eve gelen elini yıkamadan yaklaşmasın çocuklarınıza serum ve iğne ile muhammedim kendine geldi ama çok pinpirikli oldum eve geçmiş olsuna gelmek isteyenleri erteliyoruz
Canim cok gecmis olsun. Dur bakalim kesin teshis konmamis, hemen uzme kendini.. Umarim cabucak atlatir kuzucuk..
Reyyan malesef eksiği yok fazlası var bizde.ailecek baya sikintiliyiz.bizimki dışarda da yapiyo.günde en az 10 kere sinir krizi var.oyuncak fırlatma.kendini nere gelirse yere atma tepinme şiddetli şekilde dakikalarca bağırma.hep bole gidecek diye korkuyoruz.bu dönem gecermiki baya Zor durumdayız.kızlar bir sorunum var yanıtlarsanız sevinirim muhammed istediği olmayınca kendini yere atıp dakikalarca ağlıyor ara ara kafasını vuruyor biliyorsunuz konuşmada problem yok her şeyi anlatabiliyor ama öfkesini yenemiyoruz artık kendi haline bırakıyorum sakinleşince yanıma geliyor acıyan yerlerine öptürüyor bu arada alt komşum bebeğe işkence yaptığımı felan düşünüyor o kadar vuruyor ki alt kat rahatsız oluyor bu sefer bende oğlum vurma yapma diye bağırıyorum ne yapacagımı şaşırdım sizin çocuklarda aynı şeyi yapıyor mu sadece erkek bebeklere mi özgü bu
Şükür rabbim tekrarini yasatmasin ins.Evet aslında teşhisle ilgili ben yanlış anlamışım. Viruse alerji geliştirmiş demek istemiş. Kalıcı bir durum değil yani. Virüs yok olana kadar böyle deniyormuş. Allah'a şükür... O kadar perişan olmuştum ki... Bir de evde kedi var. Doktor dedi ki eğer doğmadan önce varsa sorun değil hatta daha iyi. Çünkü ona bağışıklığı vardır dedi. Ben de hep evde kedi kopekle buyudum. Alerjik bir durumum yok çok şükür. Ama sinirim bozulmuştu. Tabi buna da şükür.
Çoğu bole demekki çocukların.bizim.oglanda baya şiddet yanlısı.kumanda fırlatıp kafamiza.oyuncakla vurur. Malesef uyku sorunu bizdede var 1 de uyuyo.ne yapsam da erken uyumuyo.1 kadar kosuyo zipliyo baya yoruluyozBunun erkeği kızı yok pek... Bu da bişey mi... Bizim Zeynep bizi dövüyor. Beni ve bakıcı ablayı. Geçen gün annemin saçlarını yoldu. En sinir bozucu olanı da kimseyi bulamazsa kendini dovuyor ya da kendi saçlarını yoluyor. Biz saat 1de uyuyoruz. Napıcam ben böyle daha önce uyumuyor
Meraba baloncuk ozlettin kendini. Yeme bizdede çok büyük sorun.kendine BırakSam aç gezer .su hariç hiç bişeyi sevmiyo.icmiyo.yemiyo.benim cabamla 13 buçuk kilo.yoksa 10 kg geçemezdi.zaten acayip hareketli bi cocuk.yese de almaz bu şekilde zaten. Simdi yaptir sunnetini.ben 19 aylikken yaptirdim.hemen iylesti.Rabbim yardimciniz olsun.ins o zamana kadar rabbim bi yol.gösterir.Merhaba anneler ben bayadır yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri. Hamilelere allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim oğlum da 28 Şubat doğumlu aşırı derecede yeme sorunumuz var ben beceremedim kabul ediyorum herşeye geç başladım şimdi de hiçbirşey yemiyor. Kilosu 11.600 zayıf yani. Doğduğu aylarda sadece anne sütüyle aşırı kilo aldık her ay 2, 1.5 hep öyle kilo alırdı doktor 7 aylıkken sünnet etmedi çok şişman zayıflasın sonra gelin dedi. Suçlu hissediyorum kendimi o yüzden çokmsıkıntıdayım. Sizin bebişlerin kilosu nasıl.? Bir de ben nöbetçi çalışıyorum 3 güne bir nöbet gidiyorum eşim 8-5. Çocuğuma bakıcı bakıyordu 3 güne bir 2-3 saat anca ama çok sıkıntılar yaşadım komşular sen gidince oğlun sürekli ağlıyor dediler en son aldım mecburen bakıcıdan şimdi görümcem geldi bizde kalıyor o bakıyor ama o da yazın evlenecek sonra ne yapacam bilmiyorum. Çalışan Anne olmak çok zor insanda psikoloji bırakmıyor çok yıprandım çok..
Kiz vocugu nası olur bilmiyorum ama erkek çocuk acayip oluyo. Sonuna kadar zorlugunu yaşamış biri olarak baya maf olduk diyebilirim.ins kreşte düzelir sorun çıkmaz.uyum sağlar.çünkü burda kreşte uyum sağlamaya çocuğu baya ordan oraya gonderip perisan ediyolar.çünkü hiperaktif çocuğu her kres almiyo.ins bizimkinde yoktur hiperaktif lik geçici dönemdirOglumda cok sinirli sanirim erkek cocuklar daha agrasif etrafimdada öyle yere atma olayi cok cok sinirlendiginde oliyonasla gidip kaldirmadim ilgilenmedim konustukca dahada sinirleniyo ve agladigi bagardigi sürece istedigi olmuyo sakinlesiyo sustugun icin yapiyorum diyorum sanirim seyreldi bu tavirlardan sonra cok şimartiyoruz sanirim hemen sacmaliyolar her istedikleri oldugu icin olmayinca kriz gibi cok zor oluyo valla istersen biraz ilgilenme o an sus daha sonra yapicam diye ayril yanindan
Sağol yasaklayal valla bende buraya yazmayı özledim. Benimki ekmek de yemiyor başka çocuklar gibi bir kere bile görmedim eline boş ekmeği alsın da yesin. Su desen zorla yarım çay bardağı içiyor bir günde. Sadece çorba içiyor hala ona ayrı yemek yapıyorum hiç bizimle oturup da yemedi bugüne kadar. Keşke yaptığım çorbayı iştahlı yeseydi de ben hep pişirseydim onu da zorla yediriyorum. Bizim kadar sıkıntılısı yokturdur heralde. Sünneti 16 aylık zayıflayınca yaptırdım canım çok şükür sorunsuz geçtiMeraba baloncuk ozlettin kendini. Yeme bizdede çok büyük sorun.kendine BırakSam aç gezer .su hariç hiç bişeyi sevmiyo.icmiyo.yemiyo.benim cabamla 13 buçuk kilo.yoksa 10 kg geçemezdi.zaten acayip hareketli bi cocuk.yese de almaz bu şekilde zaten. Simdi yaptir sunnetini.ben 19 aylikken yaptirdim.hemen iylesti.Rabbim yardimciniz olsun.ins o zamana kadar rabbim bi yol.gösterir.
Oo cok guzel olmus buu. Bana da ilham verdin, ben de yspayim bu hafta sonu ;Doğumgünü hazirliklari ne alemde ben biraz süsleme hazırladım bide pinyata yapıyorum Eki Görüntüle 1749026
Vallahi ezgi de zaman zaman cok hircinlasiyor. Ciglik atip bagiriyor, bazen de kafasina vuruyor. Birkac kez bize de vurdu. Sarilmaya calisip sakinlestiriyorum, sonra da bana vurdugu icin cok uzuldugumu, bizim ona hic vurmadigimizi soyluyorum. Genelde, dikkatini dagitinca, cabuk sakinlesiyor.. Ezgi hala konusamadigindan, derdini anlatamiyor. Galiba hircinlasmasinin en buyuk sebebi bu.. Allahtan cok fazla yapmiyor bunu.kızlar bir sorunum var yanıtlarsanız sevinirim muhammed istediği olmayınca kendini yere atıp dakikalarca ağlıyor ara ara kafasını vuruyor biliyorsunuz konuşmada problem yok her şeyi anlatabiliyor ama öfkesini yenemiyoruz artık kendi haline bırakıyorum sakinleşince yanıma geliyor acıyan yerlerine öptürüyor bu arada alt komşum bebeğe işkence yaptığımı felan düşünüyor o kadar vuruyor ki alt kat rahatsız oluyor bu sefer bende oğlum vurma yapma diye bağırıyorum ne yapacagımı şaşırdım sizin çocuklarda aynı şeyi yapıyor mu sadece erkek bebeklere mi özgü bu
Noldu canim, enerjin neden dustu?KAR NEDENİ ile annemde kalıyorum.
ve resmen bunalımdayım bana ne oldu bilmiyorum hayattan soğudum. hiç bir şey yapasım yok.
Kafasını vurmuyor ama çığlık çığlığa ağlıyor
bende eline kağıt kalem veriyorum öfkeni çiz hadi diyorum.
sürekli karalıyor çabuk sakinleşiyor. yada yastık koyuyoruz önümüze yatıyoruz üstüne sayı sayıyoruz.
bu dönemde öfke nöbetleri çok normal
Canim moralini niye bozuyorsun ki. Bence doktorun en iyisini yapiyor. Pek cok dr ilk digumda bile 39. Haftayi beklemek istemiyor. Kizinin iceride keyfi yerinde annesi, dur biraz daha kalsin :)tek tek alontı yapmadım kusura bakmayın ne olur moralim bozuk ya 2. sezeryan taaa 39. haftada olur mu ya doktor 39 da alırız diyor tüm kemiklerim ağırıyor benim![]()
tek tek alontı yapmadım kusura bakmayın ne olur moralim bozuk ya 2. sezeryan taaa 39. haftada olur mu ya doktor 39 da alırız diyor tüm kemiklerim ağırıyor benim![]()
Oo cok guzel olmus buu. Bana da ilham verdin, ben de yspayim bu hafta sonu ;
Vallahi ezgi de zaman zaman cok hircinlasiyor. Ciglik atip bagiriyor, bazen de kafasina vuruyor. Birkac kez bize de vurdu. Sarilmaya calisip sakinlestiriyorum, sonra da bana vurdugu icin cok uzuldugumu, bizim ona hic vurmadigimizi soyluyorum. Genelde, dikkatini dagitinca, cabuk sakinlesiyor.. Ezgi hala konusamadigindan, derdini anlatamiyor. Galiba hircinlasmasinin en buyuk sebebi bu.. Allahtan cok fazla yapmiyor bunu.
Noldu canim, enerjin neden dustu?