2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gecmıs olsun canımm ınsallh duzelır en kısa zmanda bızımkılerde kusuyor ama normal heralde dıyorum ben senın bebıs nasıl kusuyordu

Çok sağol canim.
Püskürterek kusuyor, ağzının yanından akar gibi değil.
Ne kadar ictiyse kusuyor gibi.
Bugün de peynir kesigi gibi kusuyor bazen şeffaf kusuyor.
O kadar çeşit var ki :)
Nasıl normal diyorlar anlamış değilim.

♥Rüya & idil Deniz ♥

arkadaşlar benim oğlum bugün 38 günlük oldu.çok yüksek olmasa da sarılığı hala devam ediyor.ilk ölçümde 10 ikincide 7 çıktı.doktorumuz 2. ayda gel kont edelim tekrar dedi.bu durum beni tedirgin ediyor.kan uyuşmazlığı yok.emmesi güzel.gözlerindeki sarıyı gördükçe üzülüyorum.normal mi sizce devam etmesi.çok tedirginim.ha birde su vereyim mi ne dersiniz.

Bizde anlattık sarılığı canım.
Düzenli aralıklarla kaldır emzir.
Idrariyla atıyor sarılığı.
Bu arada ben bir kac kez şekerli su verdim faydası oldu bence sarılığı geçirmesinde.
Sende dene sonuçta bizlerin de anneleri zamanında icirmis.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Bende bugun aktardan rezene anasın acı elma yağı aldım ılk cocukta pek faydalı olmadı ıkıncıde belkı olur aktarda hem sut yapan hem gaza ıyı gelen Bı karışım yapıyormuş ondanda aldım Ne olursa artık durumumuz fena ıns faydalı olur bebeğe degılde kendım ıcıcem bebeğe bıseyler ıcırmeye pek cesaret edemıyorum ılk bebekte kımyonu da muskat cevıZınıde vermıstım cok ogurmustu sımdı vermeye korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dene tatlım belki faydasını görürsün tadını sevmemiş olabilir, inşallah işe yarar düzelir

bugun doktora sordum canım emzırmeye calıs hızlı akısada alışır dedı biberona alışmasın dıyorsan dedı .çalışıyorum 2 ayım kaldı hemen hemen
sut saklama posetlerı aldım işe baslamaaya doğru onlara koyucam ınsallh
Aynen işe başlamamıza da az kaldı bnde haziran başı başlıorum 10 nu galiba bakalım nasıl ayrı kalacaksam tombişimden :KK43:
bende kendimi bu konuda yetersiz görmeye başladım çok üzülüyorum emziriyorum memeyi çekiştiriyor 1.5 saat uğraşıom sonra sağmaya gidiorum 30 cc falan çıkıyor. bebeğim hala durmuyor. bende yorgunluktan öldüm gece de 1 yada max 1,5 saatte kalkıyor. öncesinde biberon geçmişimiz vardı akşamları dinlenmek için verdiriyordum. ya biberondan yada süt az bilemiyorum. üzülüyorum mama vermek istemiyorum.

Doymadığı için kalkıo olabilir gelişimi gerilemesin ona dikkat etde artık ya anne sütü ya mama vereceksin. Bnde istemedim mecbur verdim şimdide alıştım artık

Sizin kuzuların da saçları dökülüyor mu?

Ben eskiden yastıklardan kedi tüyü temizlerdim, şimdi oğlanın saclarini:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim oğlan çok saçlı doğdu tek tük yeni yeni görüorum döküldüğünü

arkadaşlar benim oğlum bugün 38 günlük oldu.çok yüksek olmasa da sarılığı hala devam ediyor.ilk ölçümde 10 ikincide 7 çıktı.doktorumuz 2. ayda gel kont edelim tekrar dedi.bu durum beni tedirgin ediyor.kan uyuşmazlığı yok.emmesi güzel.gözlerindeki sarıyı gördükçe üzülüyorum.normal mi sizce devam etmesi.çok tedirginim.ha birde su vereyim mi ne dersiniz.

Tatlım biz sarılığı bol bol karnını doyurarak ve şerbetli su ile geçirdik

Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriom :KK43: nasıl aç bırakacağımı bilmiom

kızlar bende mayıs annesiyim size bi sorum olacaktı
hani sağlık ocağının versiği D3 damla varya onu ne kadara kadar kullanıyoruz şişe bitene kadar mı yoksa belli bir aya kadarmı cevaplarınızı bekliyorum

hani sağlık ocağının versiği D3 damla varya onu ne kadara kadar kullanıyoruz şişe bitene kadar mı yoksa belli bir aya kadarmı cevaplarınızı bekliyorum

1 yaşına kadar kullanılacağını söylediler bana tatlım.

Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriom :KK43: nasıl aç bırakacağımı bilmiom

Selam canım...
Çok geçmiş olsun, inşallah bir sonra ki kontrolünüz de düzelmiş olur.
Ağlasın tatlım ağlamayan bebek yok.
Sen sağlığını düşün paşamızın, şimdi dizginlemezsen midesi daha çok büyüyecek ve daha da çok yedirmek zorunda kalacaksın.

Benim kız biraz tüylü doğdu teyzesi.
Saçları maşallah 6-7 cm var :))
Yanaklarında ki tüyler döküldü ama alnında duruyor hala, saçlarda da dökülme yok şu an.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Maşallah:KK70: benimki de çok saçlı doğdu, suan çok da uzadi; nereye degse sac oluyor:KK70::KK70:

Geçmiş olsun canım. Testlerde bir sıkıntı çıkmadı ise fizyolojik sarılıktir canım. Üzüldügünü biliyorum ama zamanla geçecek inşallah.

1 yaşına kadar diye biliyorum canım.

Bizde anlattık sarılığı canım.
Düzenli aralıklarla kaldır emzir.
Idrariyla atıyor sarılığı.
Bu arada ben bir kac kez şekerli su verdim faydası oldu bence sarılığı geçirmesinde.
Sende dene sonuçta bizlerin de anneleri zamanında icirmis.

♥Rüya & idil Deniz ♥

biz hala atlatamadık sarılığı.bu kadar uzaması beni düşündürüyor.çok hafif bi sarılık ama uzaması normal mi bilmiyorum.

biz hala atlatamadık sarılığı.bu kadar uzaması beni düşündürüyor.çok hafif bi sarılık ama uzaması normal mi bilmiyorum.

Valla tatlım geçiyor inan sonuçta fizyolojikmiş sizdeki de.
Sen şekerli suyu kesinlikle dene ..
Zaten değerleriniz çok hafifmiş.
Gözlerde ki sarılık bir kaç hafta sonra geçiyor tatlım, ona da çok takılma.
Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım , kilo alımı nekadardıki çok kilo almış dedi ?

Bı ıse yaramıyor gece basladı ertesı gun öğlene kadar ağlıyor ne yapıcam bılmıyorum
Günü gününü tutmuyor bebişlerin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah:KK70: benimki de çok saçlı doğdu, suan çok da uzadi; nereye degse sac oluyor:KK70::KK70:

Geçmiş olsun canım. Testlerde bir sıkıntı çıkmadı ise fizyolojik sarılıktir canım. Üzüldügünü biliyorum ama zamanla geçecek inşallah.

1 yaşına kadar diye biliyorum canım.

Maşallah küçük korsanımıza :emir_bebek::nazar:
Kerem'e korsan diye diye Jack Sparrow gibi uzun saçlı yaptık desene ... :KK1::KK1::KK1:

bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlık :KK43: sizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm

Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büYyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriom :KK43: nasıl aç bırakacağımı bilmiom

Canım kaç saatte bir kaç cc alıyor bsnim doktorum 30 günden sonra bebeğin 80-120 cc yemesi gerekir demişti bende fazlamı dîyorum ama anca doyuyor bizimkiside

Maşallah küçük korsanımıza :emir_bebek::nazar:
Kerem'e korsan diye diye Jack Sparrow gibi uzun saçlı yaptık desene ... :KK1::KK1::KK1:

Johnny deep benim gençlik askim:KK70: Eşim de ona benziyor ondan adı korsan. Oğlumuz da küçük korsan oldu, uzatacagim saçlarını:cool::KK66::KK66::KK66:

bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlık :KK43: sizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm

Hayırlı olsun canım nice 40 lara. Kabiz olduğuna emin misin canım? Katı katı mi yapıyor yoksa 3-5 güne bir sıvı mi?

Johnny deep benim gençlik askim:KK70: Eşim de ona benziyor ondan adı korsan. Oğlumuz da küçük korsan oldu, uzatacagim saçlarını:cool::KK66::KK66::KK66:

Hayırlı olsun canım nice 40 lara. Kabiz olduğuna emin misin canım? Katı katı mi yapıyor yoksa 3-5 güne bir sıvı mi?

sağol cnm benim cnm çok katı değil çok cıvık da değil yani ishal gibi değil cnm 5-6 gün yapmadığı oluyo doktor fitil yazdı onla yaptırıyorum zorla ama çok ıkınıp kızarıyoo :KK43:

X