Gunaydinlar. Kizimin sol gozu surekli sulaniyor ve yumusak capak oluyor surekli
Canim oncelikle hsyirli olsun. Sana da cok gecmis olsun. Sutun azsa sana siddetle emziren anneler icin malt icecekleri var, tavsiye ederim. Onceki gun icmistim denemek icin, dun farki gordum cidden. Hep alsamlari mama veriyodum kizima 60-90 cc kddar. Dun gerek olmadi hic. Onun disinda bisuru gida var ama hangisi yarar bunyene bagli. En onemlisi dengeli beslen, ogun atlama, bol sivi tuket ve muhakkak dinlen. Uyumssan da uzan ve gevse :) ayrica stres yapma, stres yaptikca napsrsan yap sut sorunu yasarsinbebegin henuz cok yeni. Sutun artacak merak etme. Mama vermekten de cekinme, kendini yetersiz hissetme. Hepsi gececek
Evet. Decavit verdiler bana da. Ben de kompleks b vitamini almayi dusunuyodum. Solgarin var emziren anneler icin gerek kalmadi. Bunda var :)
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Biri bitmefen oburu basliyo di miama dedigin gibi hepsi gecici seyler, Allah dermansiz dert vermesin. İnsam geriliyo, cok iyi snliyorum. Butun sorumluluk sende oldugu icin, nefes almaya vsktin olmuyo. Etrafindakilere de sorumlulugun birazindan ver ki yukun hafuflesin, gerginligine iyi gelir. Ben de esime tersim bu aralar. Gece hic uyanmiyo artik. Hatta rahatsiz olursa oflayip sirtini donuyo ki sinir oluyorum. Konustuk ama degisen bisey yok. Grriliyoruz hakli olarak.
Hava guzel mi? Gidilir niye gidilmesin. Biz universitede konser alanina yakin cimlerin uzerine kurulurduk. Cekirdek kola partisi yapardik. Konser bize fon olurdu sohbet muhabbet esnasinda. Simdi canim cekti o gunleri:) haysl ettim de hava guzelse bebekle gudilir
Bitmiyo mu kanamahayallerim yikildi
Benim de 15.gunum dusmedi henuz
Gerginlik hissediyorum dikislerde emzirirken de uzun sur oturdugumda aciyor
Kizlar sizin dikisleriniz nasil?
Benimki meme gibi bademcik gibi birsey dr ve dogum ebeleri epizyo dikisi boyle dediler ama bana garip geliyor hala
Kanamam da az ped koyuyorum hala ama gunluk ped veya pecete bile konulabilir.
Sizin kanama miktariniz ne kadar?
C nm asiyi nerden yapiyorlar topuk,bacak,?
Pamukcuk icin kaynamis sogumus suya karbonata atip utulenmis tulbentle siliyorlar aklinda bulunsun
Ben de ozellikle sutum bitince teror estiriyorum evde
İdil de aynı şekil
Bi feryatla uyanıyor.
Şimdi doktordan geliyoruz.
Aşısını oldu.
Fizyolojik reflü dedi doktor 4. Aya kadar geçer dedi.
Öyle bir ağlıyor ki, sesini duyan bebeğe birşey yaptığımızı sanar.
Uyuyamiyor da
3 gündür böyle ne zaman atlatacağız Allah bilir.
Yazdıklarını not aldım.
Çok sağol cancağızım.
Kerem'in atlatmasina çok sevindim.
Rabbim başka dert vermesin inşallah.
♥ İdil Deniz ♥
Bacaktan yapıyorlar canım.
Karbonati deniyorum ama çözüm bulamadık geçmedi.
Mamada vermiyorum anne sütü alıyor tamamen.
Neden geçmedi anlamış değilim.
♥ İdil Deniz ♥
Canımmmmmmmmmmmm biz de pamukçuk olduk hem de nasıl şimdi geçti çok şükür ...
Günde 3 defa karbonatlı suya ,parmağına doladığın temiz tülbenti batırıp ağzını sileceksin ...
Çok ağlıyor , acı çekiyor gibi duruyorsa da biraz soğukkanlı olmaya çalış ve iyice bezi dolandır ağzında ...
Ben ilk zamanlar kıyamadımSonra çok ilerledi ...İştahı azaldı , 300 gr kaybetti ...
Doktor da azarladı üstelik bu çocuğun ağzı ne böyle sileceksin , sen yapamıyorsan evde başkası yapsın dedi ...
Aman diyeyim ağzını 3 kere mamadan önce silersen daha rahat emebiliyor ...
Sonrada MİKOSTATİN çok fayda etti bize canım ...Ağzına yarım ölçek damlatıyorsun temizledikten sonra ...8 saat arayla ...
İdil de aynı şekil
Bi feryatla uyanıyor.
Şimdi doktordan geliyoruz.
Aşısını oldu.
Fizyolojik reflü dedi doktor 4. Aya kadar geçer dedi.
Öyle bir ağlıyor ki, sesini duyan bebeğe birşey yaptığımızı sanar.
Uyuyamiyor da
3 gündür böyle ne zaman atlatacağız Allah bilir.
Yazdıklarını not aldım.
Çok sağol cancağızım.
Kerem'in atlatmasina çok sevindim.
Rabbim başka dert vermesin inşallah.
♥ İdil Deniz ♥
Benim eşim de aynı canım.
Yalnız değilsin.
Oflayip fulladigi zaman alıp kızımı başka odaya götürüyorum bu sefer anlayıp hatasını kalkıyor yataktan.
Arada onlarda tahammülsüzlesiyor.
Idare edeceğiz bi zaman.
Sen sıkma canını.
♥ İdil Deniz ♥
Bacaktan yapıyorlar canım.
Karbonati deniyorum ama çözüm bulamadık geçmedi.
Mamada vermiyorum anne sütü alıyor tamamen.
Neden geçmedi anlamış değilim.
♥ İdil Deniz ♥
Dediğin gibi çok canı acıyor kıyamıyorum
Dedim geçer çok tahriş etmeyeyim ama geçeceği yok.
Karbonatli suyla sildikten sonra bende mikostatin kullanıyorum ama sık sık yapmadığım için sanırım fayda etmedi
Artık soğukkanlı olup temizlemem lazım yoksa dediğin gibi iyice çoğalacak.
♥ İdil Deniz ♥
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat edersen hemen netice görürsün canım. Pamukcugu neden söylemedin doktoruna. Diğer forumda okumuştum. Adını hatirlayamadigim bir damla ile hemen geçiyormuş. Acil sifalar diliyorum.
Bu arada biz oğlanın yatağını oturma odasına yerleştirdik. Bebekle ilgilenen kişi oraya geçiyor. Istirahat edecek olan yatak odasına. Zaman sınırlı olduğu için kisa sürede etkili uyumanin ve dinlenmenin tek yolu bu. Aynı odada olunca sesten derin uykuya geçilemiyor. Zaten birkaç ay sonra yavrularimiz sabaha kadar güzel güzel uyuyacaklar. O zaman doğrudan kendi odalarına geçerler
Seni korkutmak gibi olmasın ama hakikaten pamukçuk deyip geçme ...İştahı azaldı mı dünyası kararıyor insanın ki ben de başta acımıyor zannetmiştim canları da çok yanıyor miniklerimizin ...
Sen temizle canım merak etme onun acısı aç kalmasından iyi ve kilo vermesinden ...Mikostatini de bir kağıda yaz yada hatırlatma kur telefonuna ben öyle yapmıştım ...8 saatte bir ...pamukçuklu yerlere damlata damlata ...Bak 2 güne geçeçek göreceksin düzenli uyguladığında ...
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat edersen hemen netice görürsün canım. Pamukcugu neden söylemedin doktoruna. Diğer forumda okumuştum. Adını hatirlayamadigim bir damla ile hemen geçiyormuş. Acil sifalar diliyorum.
Bu arada biz oğlanın yatağını oturma odasına yerleştirdik. Bebekle ilgilenen kişi oraya geçiyor. Istirahat edecek olan yatak odasına. Zaman sınırlı olduğu için kisa sürede etkili uyumanin ve dinlenmenin tek yolu bu. Aynı odada olunca sesten derin uykuya geçilemiyor. Zaten birkaç ay sonra yavrularimiz sabaha kadar güzel güzel uyuyacaklar. O zaman doğrudan kendi odalarına geçerler
Kızlar bebeğinde anal fissur ( makatta çatlak , yırtılma ) olan var mı?
♥ İdil Deniz ♥
İnsallah insalllah :) nasil bi masaj ki, ben uyduruktan yaptim. Goz yasinin ciktigi yere hafif bastirarak dairesel hareketlerle kendimce masaj uyguladim.
Hayirli olsun bebegin :) saglikla buyutun
Gecmis olsun canim :)
Merhaba arkadaslar ben de nisan annesi oldum mayis beklerken.24unde oglum sezeryan ile dogdu.bebek bakmanin bu kadar zor olacagini dusunmemistim cok bunaliyorum emzirme konusu beni mahvetti.once oglum yakalayamadi sonra kilo verdi cok korktum.simdi emsin diye zombi gibi geziyorum resmen.doydu mu doymadi mi diye dusunmekten kafayi yicem.uykusu duzensiz bazen 3 saat bazen 1 saat.uyusa da uyuyamaz oldum surekli nefes alip verisini dinliyorum.durduk yere agliyorum.kendimi taniyamiyorum.gececek mi bu gunler, ne zaman rahat bir nefes alabilecegim cok merak ediyorum...
Merhaba arkadaslar ben de nisan annesi oldum mayis beklerken.24unde oglum sezeryan ile dogdu.bebek bakmanin bu kadar zor olacagini dusunmemistim cok bunaliyorum emzirme konusu beni mahvetti.once oglum yakalayamadi sonra kilo verdi cok korktum.simdi emsin diye zombi gibi geziyorum resmen.doydu mu doymadi mi diye dusunmekten kafayi yicem.uykusu duzensiz bazen 3 saat bazen 1 saat.uyusa da uyuyamaz oldum surekli nefes alip verisini dinliyorum.durduk yere agliyorum.kendimi taniyamiyorum.gececek mi bu gunler, ne zaman rahat bir nefes alabilecegim cok merak ediyorum...
Bizdede ayni sikinti var canim.bepantol anestol ve fito diye 3 merhemi karistirp popsunun deligine suruyoruz baya etkili oldu daha aglamiyo.dr 1 hafta kullan dedi.basta her alt actigimizda suruyodum giderek azalttim.ama bepantolu her acmada subruyorum.
Oturma odasına alma fikri aklıma geldi ama gelen giden oluyor gün içinde.
Benim minik hemen sicriyor uykusundan en ufak sese o yüzden alamadım besigi oturma odasına canım.
♥ İdil Deniz ♥