2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu gün bir ayimiz doluyor asimizi olduk boyumuz 55cm kilo 4.370 doğum kilosu 3.060 di hayırlısıyla uykumuzda düzene girse çok güzel olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gün bir ayimiz doluyor asimizi olduk boyumuz 55cm kilo 4.370 doğum kilosu 3.060 di hayırlısıyla uykumuzda düzene girse çok güzel olacak maşallah diyelim bebislerimize

Cok gecmis olsun canım meleğime benim de meleğimin reflu sorunu başladı tam huzurla yatırıyorum biranda yuzunu eksitiyor tutunmaya başlıyor ve midesinde gürültü Boğazı'nda haşır husur sesler var ;( uykusundan uyanıyor ağlıyor o ağladıkta ben de ağlıyorum kohusaliktan etkilenmedim sanıyordum ama düşününce bazen altını değişirken bile bebekten özür dileyip ağlıyorum... Bugünler geçecek insallah ama gercekten minicik bir meleği acı çekerken görmek tahammül edilebilir degil.Sen reflu icin neler yapıyorsun kızım hep yatarak emmek istiyor ya da doktorunuz beler önerdi?? Yarın 1. Ay kontrolumuz var bakalım bize ne önerecek sana da yazarım.

KiZlar benim bebegim asiri gazli
O yuzdencok agliyr.kv le esim corek otunu ezip icine zeytinyagini da koyuyolar oyle bebege veriyorlar,ben vermeyin diyorum benidinleyen yok,
İyi geliyormus gazsabcisina.boyle bisey duydunuzmu .
Biz de nurse harvey e başladık gaz ağlamaları kesildi sabah aksam bir cay kasığı veriyorum çörek otu ve zeytinyağını ilk kez duydum ama bebek cok minik doktora danışmaya fayda var çörek otu me kadar ezilse de katı sayılır midesine zarar vermez insallah fayda gördugun bir yont olursa bana da yazar mısın???

Cnm benim bebeğim reddetmedi..fazla iştahı ondan da olabilir belki.. Hastaneden çıkmadan önce ilk bir ay alışkanlık yapmaz demişti hemşireler..

Ben hiç bişey yapmadım cnm.. Batıl inanç diye düşünüyorum.. Kanamam bitince banyomu yaptım abdestimi aldım... Ohhhh mis bitti gitti..

Canım brunoyu burnuna damlatıp bırakıyor musun.. Burun aspiratörü aldım hem nazal hem de pompalı.. Ama çekmiyor.. Işe yaramadı.. Burun temizliğimiz zor oluyor..

Tatlım anneciğine katılıyorum..Bizim de babamız alıştırdı ..koltuğun üstünde yüzüstü yatırıyoruz tabi yanından ayrılmıyoruz asla.. Derin uyuyor ..ve çok rahat..

Canım diyete devam ediyor musun peki ?

Canım bizim ki de sinirli ama o kadar değil.. Kendi doktoru muayene ettiğinde hiç sesi çıkmıyor ama başka bir doktora muayene ettirdik ortalığı yıktı..adam kuzumun adını öfkeli koydu Allah yardımcınız olsun..

Maşallah size kuzum... Destek çok önemli.. Inşallah bruja nın eşi de daha hassas davranır.. Geçici bir durum diye umut ediyorum..

Canım ben kuzumun gözünü kaynatılmış ılık su ile sildim 2 kere çapaklanmıştı..3. Olmadı çok şükür.. Bir de tv de bir çocuk doktoru anlatırken dinlemiştim masaj yapılıyor göz pınarına onu uyguladım doktora gerek kalmadı çok şükür..

Son düzenleme:
kızlar hayırlı cumalar saglıklı bol sütlü günler dilerim :)
bizim oglanda 2 gundur garıp bu huy var memeye saldırma ama hemde nası bugun uykudan uyandı emdi 15 20 dk sonra anakucagına koydum oyalandı kendı kendıne sonra tam uykusu geldı ellerını emmeye basladı agladı sızlandı vermedım meme aldım koluma zaten 2 dk sonra uykuya daldı sımdı bu bebe ac mı arsızmı deliricem valla
birde malt ıcecegı kılo aldırıyormu ben humana kullanıyorum ama malt ıcecgıde alayım dıyorum

Bu gün bir ayimiz doluyor asimizi olduk boyumuz 55cm kilo 4.370 doğum kilosu 3.060 di hayırlısıyla uykumuzda düzene girse çok güzel olacak

masallah canım guzel kılo almıs bızımde 2 gun sonra 1.ayımız bakalım ne kdr kılo aldı umarım guzel almıstır bızde 3100 du ama 2800 e dusmustu kilosu darısı basımıza :)
uykumuz yenı duzene gırdı gece uyuyor artık gunduz uyanık tutuyorum yada tutmaya calısıyorum :) ve gece ısık acmıyorum bu sekılde alıstırabilirsin sende ortamında sessız olması cok onemlı

Herkese merhaba bende kıyıdan köşeden derken 30 nısan dogum yaparak nısan annelerıne dahıl oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim, doktordan yeni geldim antibiyotik ates dusurucu verdi. Iki gogusunude iyice emzir diyo ama zaten birini emince doyuyor, biraz daha dikkat edecegim artik.Dediklerini uygulayacagim cnm sagol.

Valla ben calismaya basladigimda bebegim 9-10 aylik olacak csnim. Bi muddet izne ayrilcam. Bakalim nolcak. Bu aralar tez icin yoğun calismasina mi vereyim diyorum ama esim zaten yardimci bi tip degildir, kendimi umutlandirmis olmayim :)
Tunaydin bu malta içeceğinın
Üstünde günde iki defa ve üç gün boyunca için diyor sizler kaç gün boyunca içiyorsunuz

Canim 1 tanesini bi gun boyunca geldim gittim yudumladim. Ben de tam bilmiyorum, 1 tane alip denemistim.
Masallah oglusuna, cok iyi kilo almis. Sadece anne sutu mu? Biz 3,550 dogduk, 4.400 olmusuz 35. Gunde. Allah saglik versin bebeklerimise, msmaya ramen ciroz olcak galiba kuzum
Aldiriyor canim. Bira gobegi yapiyosun

İnsallah insalllah :) nasil bi masaj ki, ben uyduruktan yaptim. Goz yasinin ciktigi yere hafif bastirarak dairesel hareketlerle kendimce masaj uyguladim.
Herkese merhaba bende kıyıdan köşeden derken 30 nısan dogum yaparak nısan annelerıne dahıl oldum

Hayirli olsun bebegin :) saglikla buyutun
Sagol canim, doktordan yeni geldim antibiyotik ates dusurucu verdi. Iki gogusunude iyice emzir diyo ama zaten birini emince doyuyor, biraz daha dikkat edecegim artik.Dediklerini uygulayacagim cnm sagol.

Gecmis olsun canim :)

Sultancim ablqnin bebisi ne kadarlik simdi?
Gobegi gec dusen cisli olur cisten gec kesilir diyorlar var mi asli cevrende duydun mu veya?

Gözün aydın canım maşallah. Inşallah uykuları da düzene girer üzmez artık seni.

Gözün aydın canım maşallah. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Anladım canim. Yapısı o demek ki. Yoksa bizler de tez& makale yaptık. Is işyerinde kalır eve taşınmaz. Ne diyeyim, rabbim sana güç kuvvet versin. Dolunay'i op yerime. Sutunun bollasnasina çok sevindim bu arada, yarasın prensesine

Geçmiş olsun canım ağzındaki pamukçuk için karbonat karistirdigin suyla ağız içini silmeyi deneyebilirsin.

Merhaba canım çapaklanma için bebişin gözüne sütünden damlatmanı tavsiye ederim.

Sultancim ablqnin bebisi ne kadarlik simdi?
Gobegi gec dusen cisli olur cisten gec kesilir diyorlar var mi asli cevrende duydun mu veya?

Cisli olur&cisten geç kesilir ne demek canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
normal doğum yapan arkadaşlar! dikişleriniz ne zaman iyileşti? ben 24 nisanda doğum yaptım. eskisi kadar olmasa da dikişlerim hala acıyor. düşmedi de.. bir de bu kanamalar ne zaman bitecek ben çok sıkıldım.

Benim de 15.gunum dusmedi henuz
Gerginlik hissediyorum dikislerde emzirirken de uzun sur oturdugumda aciyor

Kizlar sizin dikisleriniz nasil?
Benimki meme gibi bademcik gibi birsey dr ve dogum ebeleri epizyo dikisi boyle dediler ama bana garip geliyor hala

Kanamam da az ped koyuyorum hala ama gunluk ped veya pecete bile konulabilir.
Sizin kanama miktariniz ne kadar?

Benim oglumun da ozellikle elleri ve ayaklari soyuluyor dr normal oldugunu 3-4 defa deri degistirecegini soyledi
Bir de yenindogan icin yag yerine losyon oneriyorlar cnm

C nm asiyi nerden yapiyorlar topuk,bacak,?
Pamukcuk icin kaynamis sogumus suya karbonata atip utulenmis tulbentle siliyorlar aklinda bulunsun
Ben de ozellikle sutum bitince teror estiriyorum evde

İdil de aynı şekil
Bi feryatla uyanıyor.
Şimdi doktordan geliyoruz.
Aşısını oldu.
Fizyolojik reflü dedi doktor 4. Aya kadar geçer dedi.
Öyle bir ağlıyor ki, sesini duyan bebeğe birşey yaptığımızı sanar.
Uyuyamiyor da
3 gündür böyle ne zaman atlatacağız Allah bilir.
Yazdıklarını not aldım.
Çok sağol cancağızım.
Kerem'in atlatmasina çok sevindim.
Rabbim başka dert vermesin inşallah.

♥ İdil Deniz ♥

Maasallah cnm :)
Asiyi nerden yapiyorlar?
Asidan once veya sonra dikkat edecegimiz bir sey var mi?Mesela emzirip goturmek veya sonrasinda uyutmamak?

Benim oglumun da ozellikle elleri ve ayaklari soyuluyor dr normal oldugunu 3-4 defa deri degistirecegini soyledi
Bir de yenindogan icin yag yerine losyon oneriyorlar cnm

Benim kızinda iki hafta boyunca derisi soyuldu sadece zeytinyağı surduм

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…