- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
Gunaydinlar. Kizimin sol gozu surekli sulaniyor ve yumusak capak oluyor surekli
Canim oncelikle hsyirli olsun. Sana da cok gecmis olsun. Sutun azsa sana siddetle emziren anneler icin malt icecekleri var, tavsiye ederim. Onceki gun icmistim denemek icin, dun farki gordum cidden. Hep alsamlari mama veriyodum kizima 60-90 cc kddar. Dun gerek olmadi hic. Onun disinda bisuru gida var ama hangisi yarar bunyene bagli. En onemlisi dengeli beslen, ogun atlama, bol sivi tuket ve muhakkak dinlen. Uyumssan da uzan ve gevse :) ayrica stres yapma, stres yaptikca napsrsan yap sut sorunu yasarsin bebegin henuz cok yeni. Sutun artacak merak etme. Mama vermekten de cekinme, kendini yetersiz hissetme. Hepsi gececek
Evet. Decavit verdiler bana da. Ben de kompleks b vitamini almayi dusunuyodum. Solgarin var emziren anneler icin gerek kalmadi. Bunda var :)
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Biri bitmefen oburu basliyo di mi ama dedigin gibi hepsi gecici seyler, Allah dermansiz dert vermesin. İnsam geriliyo, cok iyi snliyorum. Butun sorumluluk sende oldugu icin, nefes almaya vsktin olmuyo. Etrafindakilere de sorumlulugun birazindan ver ki yukun hafuflesin, gerginligine iyi gelir. Ben de esime tersim bu aralar. Gece hic uyanmiyo artik. Hatta rahatsiz olursa oflayip sirtini donuyo ki sinir oluyorum. Konustuk ama degisen bisey yok. Grriliyoruz hakli olarak.
Hava guzel mi? Gidilir niye gidilmesin. Biz universitede konser alanina yakin cimlerin uzerine kurulurduk. Cekirdek kola partisi yapardik. Konser bize fon olurdu sohbet muhabbet esnasinda. Simdi canim cekti o gunleri:) haysl ettim de hava guzelse bebekle gudilir
Bitmiyo mu kanama hayallerim yikildi
Benim eşim de aynı canım.
Yalnız değilsin.
Oflayip fulladigi zaman alıp kızımı başka odaya götürüyorum bu sefer anlayıp hatasını kalkıyor yataktan.
Arada onlarda tahammülsüzlesiyor.
Idare edeceğiz bi zaman.
Sen sıkma canını.
♥ İdil Deniz ♥