2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Tsk priorim :)
Sen buyuttun biz yeni basliyoruz :)

Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman... Daha dün doğdu..yarın 40 günlük olacak inşallah )

Siz nasılsınız bebiş nasıl... Dinleyebiliyor musun kuzum..

Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman... Daha dün doğdu..yarın 40 günlük olacak inşallah )

Ben uykusuzluğa meydan okuyorum :)
Bütün gece kızımı izledim.
Binbir çeşit mimik hareletleri, gözleri yarı açık uyumasi, yandan gülümsemesi, gamzeleri vs vs ...
Herşeyi çok güzel.
Kızıma resmen aşığım ♥♥♥
Şükürler olsun rabbime binlerce kez .
İsteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

♥ İdil Deniz ♥

Unuttum maşallah demeyi :))
41 kez maşallah kuzuna canım benim♥...
Rabbim dert sıkıntı vermesin.

♥ İdil Deniz ♥

Ya benm kiz cok fena canim..
Evde nuk un emzigi vardi..
dun sabah sabah gittik aventin emzigini aldik..
dünden beri deniyoruz alsin diye ama bizi baya zorlayacak sipam..

Canim ben chiconun 2 cesit emzigini aldim hem silikon kem kavucuk damakli emmedi.sonra en ucuz top kafali emzigi al dediler aldin emmedi.kavucuk top kafali al dediler emmedi en son bebe magzasindaki kiz avent al dene dedi onu emiyo.ole cok cok emmiyo ama otekilere gore bunu emiyo.insallah seninkide emer.ben calistigim icin mecbur emmecek yoksa emmeden uyumuyo ve annem cok zorlanir.

Slm kizlar
Bise soracam benim oğlusum cogu zaman emerken uyuyo ve uyduktan sonra gaz cikarmiyo.yatiriyorum gazdan kivraniyo.uyurken gaz cikarmanin bi yolu varmidir?

Oyyyy yerim ben o koca adami maşallah
şimdiden Allah kavuştursun canım..

Teşekkürler canım, biz ancak bayrama görüşürüz. Annem şimdi harıl harıl kardeşimin düğün hazırlıklarına başlayacak. Eylüle düğünümuz var kismetse

amin canım benim hepimiz için tek tesellim geceleri yalnız olmadığım burdaki çoğu arkadaşımız gececi :)

Canım bebeğim uyusa da biz yalnız bırakmıyoruz. Suan annemle nöbetleşe bekliyoruz. Yakında eşimle aynı şekilde devam edeceğiz. O yüzden senin de dediğin gibi uyanık kalan tek anneler degiliz, yoldaş cok

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizim aldığımız da avent canım..
emmeye emiyo ama cok çabuk düşüyo ağzından

Olsun bakalım o zamana kadar dayanamaz arada çıkar gelir belki belli mi olur?
Ayyy düğün telaşı..Allah hayırlı ugurlu etsin bi yastıkta kocatsin..
daha dün nişanı konuşurken evlendik çocuğumuz oldu 2 evlilik yıldönümü yaklaşıyo..
şöyle bakınca zaman nekadar çabuk geçmiş diyorum ama sanki simdi annemler gidince zaman duracak gibi geliyo..

Arkadaşlar simdi ben oglusumu emzirirken diyelimki 6da basladik 30dk emistik sonra 8de meme verdim .şimdi bu 2saatte bir mi oldu yoksa emdikten sonra mi hesaplanan lazim yani 1.5 saat mi oluyor bilemedim siz nazil hesapliyirsunuz

Tutmaya tutuyo aventi ama birinin emziği tutması gerekiyo..
bizim kiz kraliçe mübarek yorulmamasi lazim..

Yerim o Kraliçe'yi...

Arkadaşlar simdi ben oglusumu emzirirken diyelimki 6da basladik 30dk emistik sonra 8de meme verdim .şimdi bu 2saatte bir mi oldu yoksa emdikten sonra mi hesaplanan lazim yani 1.5 saat mi oluyor bilemedim siz nazil hesapliyirsunuz

Canım memeyi bıraktıktan 2 saat veriyorum tekrardan...

Senin anlattığın 1,5 saatte bir oluyor..

Maşallah, hayırlı olsun şimdiden; nice mutlu yıllara inşallah.

Zaman aynı hızla akıp gider canım. Hergün özel, hergün eşsiz. Bir daha geri gelmeyecek. Böyle yaklaşırsan herşeyin çok kolaylaştığını görürsün.

Emme bittikten sonra başla saymaya canım.

Bu arada doktoruna suyu soran var mi? Sütun çoğu su ve bebeğin ihtiyacını karşılıyor ve bebeğin midesini başka birşey ile doldurmamak lazım ama havalar çok ısındı. Benim içtiğim su miktarı 2 katına çıktı. Bebeği yarım saate bir emziremeyecegimize göre arada bir iki kasik ta su vermek istiyorum. Bilgisi fikri olan var mi?

:

Ben lanshinoh affinity kullaniyorum. Ama iyi bise olsun istiyosan medela ya da ameda tercih edebilirsin. Tekli vardir herhalde bunlarda

Manuel hakkında bilgim yok cnm elektrikli kullanıyorum memnunum benimkini markası medela

Hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım aman yediklerine dikkat et 25 gunde gazmana dönüşmesin yavrucuk biz simdi gazla uğraşıyoruz

Kızlar cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Göğüslerimde hassasiyet var sertlik de var ama çareyi lansinoh kremde ve göğüs kalkanında buldum inşallah problemimizi atlatabiliriz.

Canım bizim doktorumuz anlatmıştı.. Sütün ilk gelen Şekerli ve sulu olan kısmı bebeğin su ihtiyacını karşılıyormuş . Sonrasında gelen koyu ve beyaz renkli kısım yağlı imiş o da tok tutuyormuş.. O yüzden kesinlikle su vermeyin dedi..

Gerçi bu durum süt miktarına göre değişiyormuş.. Bana senin sütün 6 ay rahat yeter sakın birşey verme dedi.. Su dahil..

Senin de değindiğin gibi ön sütün sulu olmasi nedeniyle çoğunluk su verilmemesi yönünde görüş bildiriyor.

Havanın çok sıcak olmasi beni ikilemde bıraktı. Teşekkürler yanıtın için canım.

kızlar nerde sızın dogum gıkayelerınız bakımmmm arıyorum bakıyıorum yok..toplayın su dogum hıkayelerınıde bızde azıcık cesaretlenelım lütfennnnnnnnn:18::18:

ben doğum hıkayemı anlatırsam mılletın cesaretını kırarım vallaa resmen kabus gıbıydı o sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…