İnşallah canım.
Sen kuru ve temiz tut daha erken düşer.
İdil i eve getirdikden 2 sonra yıkamaya başladık.
10. Günde göbeği düştü.
♥ İdil Deniz ♥
Allah şu uykusuzluğa cidden dayanma gücü veriyor.
Pazar günü sabahladim kızım uyumadi diye, dün de kız uyuyordu eşim kalk gidelim tatlı ismarliyayim sana dedi çıktık gittik gecenin 1 bucugunda kızı ablama emanet ederek.
Saat 3 de geldik ve saat 7 ye kadar oturduk eşimle.
Tam tatlı bir uykuya daldım kız ağladı şu an 1 saatlik uykuyla yılmadim ayaktayim
Ben ki uyku delisi bir insanım.
♥ İdil Deniz ♥
Tsk priorim :)
Sen buyuttun biz yeni basliyoruz :)
Maasallah kizima :)
Ya benm kiz cok fena canim..
Evde nuk un emzigi vardi..
dun sabah sabah gittik aventin emzigini aldik..
dünden beri deniyoruz alsin diye ama bizi baya zorlayacak sipam..
Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman... Daha dün doğdu..yarın 40 günlük olacak inşallah)
Siz nasılsınız bebiş nasıl... Dinleyebiliyor musun kuzum..
Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman... Daha dün doğdu..yarın 40 günlük olacak inşallah)
Siz nasılsınız bebiş nasıl... Dinleyebiliyor musun kuzum..
Ya benm kiz cok fena canim..
Evde nuk un emzigi vardi..
dun sabah sabah gittik aventin emzigini aldik..
dünden beri deniyoruz alsin diye ama bizi baya zorlayacak sipam..
Oyyyy yerim ben o koca adami maşallah
şimdiden Allah kavuştursun canım..
amin canım benim hepimiz için tek tesellim geceleri yalnız olmadığım burdaki çoğu arkadaşımız gececi :)
Cnm biz aventin emziğini aldık olmadı.. Gittim 3 liraya Wee baby aldım eczaneden onu tuttu... :44:
Canim ben chiconun 2 cesit emzigini aldim hem silikon kem kavucuk damakli emmedi.sonra en ucuz top kafali emzigi al dediler aldin emmedi.kavucuk top kafali al dediler emmedi en son bebe magzasindaki kiz avent al dene dedi onu emiyo.ole cok cok emmiyo ama otekilere gore bunu emiyo.insallah seninkide emer.ben calistigim icin mecbur emmecek yoksa emmeden uyumuyo ve annem cok zorlanir.
Teşekkürler canım, biz ancak bayrama görüşürüz. Annem şimdi harıl harıl kardeşimin düğün hazırlıklarına başlayacak. Eylüle düğünümuz var kismetse
Canım bebeğim uyusa da biz yalnız bırakmıyoruz. Suan annemle nöbetleşe bekliyoruz. Yakında eşimle aynı şekilde devam edeceğiz. O yüzden senin de dediğin gibi uyanık kalan tek anneler degiliz, yoldaş cok
Tutmaya tutuyo aventi ama birinin emziği tutması gerekiyo..
bizim kiz kraliçe mübarek yorulmamasi lazim..
Arkadaşlar simdi ben oglusumu emzirirken diyelimki 6da basladik 30dk emistik sonra 8de meme verdim .şimdi bu 2saatte bir mi oldu yoksa emdikten sonra mi hesaplanan lazim yani 1.5 saat mi oluyor bilemedim siz nazil hesapliyirsunuz
Olsun bakalım o zamana kadar dayanamaz arada çıkar gelir belki belli mi olur?
Ayyy düğün telaşı..Allah hayırlı ugurlu etsin bi yastıkta kocatsin..
daha dün nişanı konuşurken evlendik çocuğumuz oldu 2 evlilik yıldönümü yaklaşıyo..
şöyle bakınca zaman nekadar çabuk geçmiş diyorum ama sanki simdi annemler gidince zaman duracak gibi geliyo..
Arkadaşlar simdi ben oglusumu emzirirken diyelimki 6da basladik 30dk emistik sonra 8de meme verdim .şimdi bu 2saatte bir mi oldu yoksa emdikten sonra mi hesaplanan lazim yani 1.5 saat mi oluyor bilemedim siz nazil hesapliyirsunuz
:
Ben lanshinoh affinity kullaniyorum. Ama iyi bise olsun istiyosan medela ya da ameda tercih edebilirsin. Tekli vardir herhalde bunlarda
Manuel hakkında bilgim yok cnm elektrikli kullanıyorum memnunum benimkini markası medela
Göğüs uçlarında hassasiyet ve ağrı yoksa manuel işini görür canım.
Ama hassasiyet ve sertlik varsa manuel kullanımı Çin işkencesine dönüşüyor.
Göğüs uçlarında inanılmaz bir ağrı hissediyorsun.
Ben ilk manuel kullandım sonra elektrikliye geçtim.
Alacaksan lansinoh kullanıyorum diğer markaların teklisi bu markanın ciftlisiyle aynı fiyat ve ağrısız bütün göğsü boşaltıyor
♥ İdil Deniz ♥
Hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım aman yediklerine dikkat et 25 gunde gazmana dönüşmesin yavrucuk biz simdi gazla uğraşıyoruz
Kullanabilmen var mı bilmiyorum ama aman ha aman manuel alma hem cok vakit alıyor hem maddesi daha kalitesiz hem de ellerinde derman kalmıyor ben aldım birkez denedim simdi çekmecede duruyor esim lansinohun elektrikli pompasını aldı 2 göğsünü aynı anda sagabiliyorsun ve sagım ve vakum derecelerini ayarlayabiliyorsun 10 dk da 70 cc sut sagabiliyorsun ben cok memnun kaldım
Maşallah, hayırlı olsun şimdiden; nice mutlu yıllara inşallah.
Zaman aynı hızla akıp gider canım. Hergün özel, hergün eşsiz. Bir daha geri gelmeyecek. Böyle yaklaşırsan herşeyin çok kolaylaştığını görürsün.
Emme bittikten sonra başla saymaya canım.
Bu arada doktoruna suyu soran var mi? Sütun çoğu su ve bebeğin ihtiyacını karşılıyor ve bebeğin midesini başka birşey ile doldurmamak lazım ama havalar çok ısındı. Benim içtiğim su miktarı 2 katına çıktı. Bebeği yarım saate bir emziremeyecegimize göre arada bir iki kasik ta su vermek istiyorum. Bilgisi fikri olan var mi?
Canım bizim doktorumuz anlatmıştı.. Sütün ilk gelen Şekerli ve sulu olan kısmı bebeğin su ihtiyacını karşılıyormuş . Sonrasında gelen koyu ve beyaz renkli kısım yağlı imiş o da tok tutuyormuş.. O yüzden kesinlikle su vermeyin dedi..
Gerçi bu durum süt miktarına göre değişiyormuş.. Bana senin sütün 6 ay rahat yeter sakın birşey verme dedi.. Su dahil..
kızlar nerde sızın dogum gıkayelerınız bakımmmmarıyorum bakıyıorum yok..toplayın su dogum hıkayelerınıde bızde azıcık cesaretlenelım lütfennnnnnnnn:18::18:
ben doğum hıkayemı anlatırsam mılletın cesaretını kırarım vallaa resmen kabus gıbıydı o sancılar