- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba nasılsınız ben mayıs annesi olacaktım 5 amayıstı doğumum ama bugün sezeryan tarihi aldık artık ben nisan annesi olacağım bel fıtığı ve kızımın doğum pozisyonundayken ters dönmesi sezeryanı kesinleştirdi nasip olursa 24 nisanda saat 13:00 tarihinde bakalım gün sayıyoruz artık
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Atlas Han, 3680 ve 51 cm, 37. Hafta 5 gun. Opuyor ellerinizden,
Darisi tum hamislerin basina.
Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Hayirli olsun, hosgeldin topigimize. Kolay bi dogum olur insallah, saglikla gelsin bebisin :)kızlar merhaba nasılsınız ben mayıs annesi olacaktım 5 amayıstı doğumum ama bugün sezeryan tarihi aldık artık ben nisan annesi olacağım bel fıtığı ve kızımın doğum pozisyonundayken ters dönmesi sezeryanı kesinleştirdi nasip olursa 24 nisanda saat 13:00 tarihinde bakalım gün sayıyoruz artık
Canim cok sagol, moral oldun. Bugun biraz daha iyiyim. Esim de aksam sakinlestirdi biraz. Yavas yavas aliscsm. Herseyden gozum korkuyo suan, dedigin gibi bebegi uyurken bile olsa nasi birakip tuvalete gitcem, ya uyanip aglarsa derdindeyim. Neyse, elbet cekirdek aile basbasa kalcaktik. Bu arada cok gecmis olsun kaza atlattiginizi bilmiyodum. Allah korumus canim, sag salim donmenize ben de cok sevindim.Canım hiç üzülme yalnız değilsin 15 günlük iken sezeryan doğum yapmama ragmen 1000kmlik yol geldim esim ve bebeğim ile, gecenin bi yarısı cıktık yola çok ciddi bi kaza atlattık allah korudu, evime geldim evim pislik içinde esim 2ay yalnız kaldığı için evi batırmış, hiç bişe yapamadım ağır iş yapmıorum, bebeğim durmuo, nese eve gelen bayan temizledi rahatladım tabı bu ara gelen giden eksik olmuo, hem onlarla ilgilen hem oğlumla hem evşn rutin işleri üstüne dikiş yerlerimin ağrısı birde burdaki eş dostun sık sık gelmesi daha dinlenmeden batağı bunalıom elim gündüz işte bn tek kalıom her gittiğim yerde ana kucağında oğlumuda taşıom afedersin tuvalette bile yanıma alıom uyanık durdugunda ama allah o gücü verio arada oğlum yeterrr diom sonra hemen toparlanıom, canını sıkma silkelen kendine gel bebiğine çok ii bakarsın eminim bn
Benim esim elinden gelse kendi emzircek. Ama onun disinda bir bardagi makinaya koymudlugu yok, onu gectim koyma potansiyeli yok ama yalniz kalmis olmak tedirgin ediyo, aliscaz. Hep yanimizda kalcak degil ya annannemizGünaydın, be güzel yağmurlu bir sabaha uyanmak Keyifler yerindedir inşallah
Hayırlısı olsun gülüm, kolay ve güzel bir doğum olur inşallah.
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Bence yavaş yavaş tek idare etme denemeleri yapmalisin gülüm. Çok sıkıştığında anneni çağır. Yapabildiğini gördükçe, korkuların azalacaktir.
Biri gittiğinde yalnızlık hissi oluyor haklısın. Benim annem de bu hafta sonu 2 gün gidip gelmek istiyordu ama eşim sınavlarda görevli olunca erteledi.
Hoş eşimin çok bir yardımı olmuyor ama manevi destek işte
Hayırlısı olsun canım, inşallah kolay geçer. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canim hickiriga en iyi cozum emzirmekmis, denedim oluyo :) bizde de oluyo. Emip uyuyo, oh diyorum tam, hickirik basliyo uyaniyo minigimBenim kızı çok hickirik tutuyor.
Emdikten sonra özellikle.
Birazda yediğimizi cikartiyoruz.
Saat de 1 bez degisiyoruz .
Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadir.
♥ İdil Deniz ♥
canim hayirli olsun. Hosgelmis Atlashan bebek. Senin ogluslar hep erkenci, masallah iyi dogmusKizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
Hayirli olsun, hosgeldin topigimize. Kolay bi dogum olur insallah, saglikla gelsin bebisin :)
Canim cok sagol, moral oldun. Bugun biraz daha iyiyim. Esim de aksam sakinlestirdi biraz. Yavas yavas aliscsm. Herseyden gozum korkuyo suan, dedigin gibi bebegi uyurken bile olsa nasi birakip tuvalete gitcem, ya uyanip aglarsa derdindeyim. Neyse, elbet cekirdek aile basbasa kalcaktik. Bu arada cok gecmis olsun kaza atlattiginizi bilmiyodum. Allah korumus canim, sag salim donmenize ben de cok sevindim.
Benim esim elinden gelse kendi emzircek. Ama onun disinda bir bardagi makinaya koymudlugu yok, onu gectim koyma potansiyeli yok ama yalniz kalmis olmak tedirgin ediyo, aliscaz. Hep yanimizda kalcak degil ya annannemiz
Canim hickiriga en iyi cozum emzirmekmis, denedim oluyo :) bizde de oluyo. Emip uyuyo, oh diyorum tam, hickirik basliyo uyaniyo minigim
canim hayirli olsun. Hosgelmis Atlashan bebek. Senin ogluslar hep erkenci, masallah iyi dogmus
Hadi bakalim persembeyi bekle simdi zmnin azaldi ama :)
Bugun gormeyince acaba dedim bende ama tutturamamisim :) :)
Hayirlisi olsun hakkinizda canim. Saglikla gelsin melegin :)
Hayırlısı olsun gülüm, kolay ve güzel bir doğum olur inşallah.
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
Yavaş yavaş düzene girersin, bebeğinle keyif bile yaparsın, kendine göre yetiştirirsin, onunla yatar onunla kalkarsın herşey güzel olur merak etme zorluğunun olduğu kadar güzel yönleride var... Tek başına olunca bebeğinle arandaki bağ daha daha güçlü olur, çokta ii bakarsın....Hayirli olsun, hosgeldin topigimize. Kolay bi dogum olur insallah, saglikla gelsin bebisin :)
Canim cok sagol, moral oldun. Bugun biraz daha iyiyim. Esim de aksam sakinlestirdi biraz. Yavas yavas aliscsm. Herseyden gozum korkuyo suan, dedigin gibi bebegi uyurken bile olsa nasi birakip tuvalete gitcem, ya uyanip aglarsa derdindeyim. Neyse, elbet cekirdek aile basbasa kalcaktik. Bu arada cok gecmis olsun kaza atlattiginizi bilmiyodum. Allah korumus canim, sag salim donmenize ben de cok sevindim.
Benim esim elinden gelse kendi emzircek. Ama onun disinda bir bardagi makinaya koymudlugu yok, onu gectim koyma potansiyeli yok ama yalniz kalmis olmak tedirgin ediyo, aliscaz. Hep yanimizda kalcak degil ya annannemiz
Canim hickiriga en iyi cozum emzirmekmis, denedim oluyo :) bizde de oluyo. Emip uyuyo, oh diyorum tam, hickirik basliyo uyaniyo minigim
canim hayirli olsun. Hosgelmis Atlashan bebek. Senin ogluslar hep erkenci, masallah iyi dogmus
Tatlım benim normal değildi ama kantoron yağı kullan yaralara çok iş gelio die duymuştum, bnde sezeryan dikişime iki üç defa kllandımGünaydınlaaaarrrrr
kızlar benim popomdaki dikislerim çok agriyo..
sizler ne kullandiniz ne iyi geldi?
Yavaş yavaş düzene girersin, bebeğinle keyif bile yaparsın, kendine göre yetiştirirsin, onunla yatar onunla kalkarsın herşey güzel olur merak etme zorluğunun olduğu kadar güzel yönleride var... Tek başına olunca bebeğinle arandaki bağ daha daha güçlü olur, çokta ii bakarsın....
Tatlım benim normal değildi ama kantoron yağı kullan yaralara çok iş gelio die duymuştum, bnde sezeryan dikişime iki üç defa kllandım
Hayırlı olsun, allah analaı babalı büyürsün, misss kokuluyu kokla yerimize
Drda sarı kantaron yağı kullan dedi..
ayyyy şimdi korktum ama ben yaa..
Drda sarı kantaron yağı kullan dedi..
ayyyy şimdi korktum ama ben yaa..
Aynen canım az çekiyorum memeyi resmen ağzında lastik gibi uzuyorvalla bilemiyorum güzelm yaa bakalım 40 ı çıksında inş düzelir diyorlar..
gözün aydın canmm bebişin kokusunu doya doya kokla şimdi bakimm
O Maşallah yaa darısı bizlerin başına 3. inşş tekrar hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
ben de aynı sorun var esmercim, emiyo sonra başlıyo bık bık bık
kızım emerken hava yutuyo öyle bir hırsla emiyor ki savaşıyo memcükle
sıkma cnaını inş herşey yolunda çıkacak
Maşallah tosun pasamiza ♥Kizlar dogum yaptim, 37.5, saat 3 gibi basladi 10 dakika da bir, sonra 6 da 6 dk dustu, 7 de yola ciktik. 730 da 10 cm acilma ile ilk muayne oldu, 8. 30 da masaya ciktik, 845 de dogdu.
aynen teyzesi bizim kizda aynı.Hayirli olsun, hosgeldin topigimize. Kolay bi dogum olur insallah, saglikla gelsin bebisin :)
Merhaba kizlar cok giremiyorum gelen giden bitmiyor dikislerim iltihap kapmis ne oturuyorum ne yuruyebiliyorum 3 hafta oldu hala duzelemedi zonkluyor yan yan oturuyorum yada yatarak emziriyorum
Bide size bisey sorcam saglik ocagi d vitamini verdi minisime 15 gunden sonra kullan dedi ama ben hala baslamadim napsam bazi teyzeler verme cocuga bisey diyor bazilari ver diyor aklim karisti yardim lutfen 😳
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar cok giremiyorum gelen giden bitmiyor dikislerim iltihap kapmis ne oturuyorum ne yuruyebiliyorum 3 hafta oldu hala duzelemedi zonkluyor yan yan oturuyorum yada yatarak emziriyorum
Bide size bisey sorcam saglik ocagi d vitamini verdi minisime 15 gunden sonra kullan dedi ama ben hala baslamadim napsam bazi teyzeler verme cocuga bisey diyor bazilari ver diyor aklim karisti yardim lutfen 😳
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi