Kızlar yaaaa ben suan 24 haftalıgım ama hala gobegım fazla yok gorenler max 4 aylık gbısın dıo suana kadar 5 kılo aldım bebesım 22 haftalkken 520 gr dı bebıs kılosu ıyı dıo dr ama benım nıe hala cok cıkmadı gobısım aksamları bıraz daha cıkıo ama gunduz cok az var gbı(of yaaa
Kızlar yaaaa ben suan 24 haftalıgım ama hala gobegım fazla yok gorenler max 4 aylık gbısın dıo suana kadar 5 kılo aldım bebesım 22 haftalkken 520 gr dı bebıs kılosu ıyı dıo dr ama benım nıe hala cok cıkmadı gobısım aksamları bıraz daha cıkıo ama gunduz cok az var gbı(of yaaa
Sonunda 1 ay doldu ve yarın bizimde kontrolümüz vaarrr :) Oğluşumu görcem çok şükür ama doktor ne ayrıntılı ultrasondan ne de şeker yüklemesinden bahsetmişti 1 ay önce acaba bu işlemler ne zaman yapılcak 23.haftamızdayız çünkü
En son yaptırdığın aşının üzerinden 10 yıl geçmesi tavsiye ediliyor. Ben lise 1 de yaptırmıştım aramalarını beklemedim kendim gittim yaptırdım. Sen daha yeni yaptırmışsın sana aşı yapmazlar sanırım yine de aramalarını bekleme git konuş kafanda soru işaretleri olmasın derim
Sonunda 1 ay doldu ve yarın bizimde kontrolümüz vaarrr :) Oğluşumu görcem çok şükür ama doktor ne ayrıntılı ultrasondan ne de şeker yüklemesinden bahsetmişti 1 ay önce acaba bu işlemler ne zaman yapılcak 23.haftamızdayız çünkü
KIZLAR .. dökülüyorum ya başım çok ağrıyo.. işteyim izinde alamıyorm.. sanırım migrenim tuttu.. gözümden yaş geliyor resmen.. duramıyorum..
ilaçta alamıyorum..
dün de doktora gittim ultrasonda problem vardı .. ayrıntılını iki hafta sonra yapalım dedi bakalım ya 23 ünde ya da 20sinde gitcem..
maşallah oğluşumda bir hareketliki..
anneanneside dün bi damatlık tulum aldı eşim kızım ben dün akşam boyunca onu sevdik..
heyecan, garip bir korku.. huzur, mutluluk hepsi beraber ne garip şey bu annelik..
KIZLAR .. dökülüyorum ya başım çok ağrıyo.. işteyim izinde alamıyorm.. sanırım migrenim tuttu.. gözümden yaş geliyor resmen.. duramıyorum..
ilaçta alamıyorum..
dün de doktora gittim ultrasonda problem vardı .. ayrıntılını iki hafta sonra yapalım dedi bakalım ya 23 ünde ya da 20sinde gitcem..
maşallah oğluşumda bir hareketliki..
anneanneside dün bi damatlık tulum aldı eşim kızım ben dün akşam boyunca onu sevdik..
heyecan, garip bir korku.. huzur, mutluluk hepsi beraber ne garip şey bu annelik..
Benim kelebeğim bugün sabah 8 de ben uyurken başladı kanat çırpmaya içimde, hala da devam ediyor =)
Hareketlerinden uyandım bugün
3 gündür pek sessizdi acısını çıkartıyor bugün..
çok geçmiş olsunkızlar .. Dökülüyorum ya başım çok ağrıyo.. Işteyim izinde alamıyorm.. Sanırım migrenim tuttu..
Anneanneside dün bi damatlık tulum aldı eşim kızım ben dün akşam boyunca onu sevdik..
Heyecan, garip bir korku.. Huzur, mutluluk hepsi beraber ne garip şey bu annelik..
Çok geçmiş olsun.
İnşallah gün içinde iyi olursun.
Huzursuz da ediyordur seni rahatsızlığın.
Eminim küçük beyin hediyesi çok ama çok yakışacaktır =)
Sen tecrübelisin bizden dediğin bütün duyguları hat safhada yaşıyorum =)
Duygularım çok karışık...
Ama yolun yarısını geri de bıraktık.
Aralıktan sonra daha bir heyecanlı oluruz diye düşünüyorum =)
Maşallah, senin prenses annesi gibi değil; erken kalkıyor desene
çok geçmiş olsun
ben de 2 gündür işkence çekiyorum...
Sağ kalçamdan yürüyemiyorum... çorabımı bile giyemiyorum..iş yerim 2 katlı sürkli o merdivenleri inip çıkmam lazım
utanıyorum herkes bana bakıyor nine gibi oldun diyorlar...sağ bacağımın üzerine basamıyorum topallıyorum sanki tornavida ile oyuyorlar...gece yatarkende sancıyor...
En kısa zamanda doktora gitmem lazım...izin alamadım henüz ben de
çok geçmiş olsun
ben de 2 gündür işkence çekiyorum...
Sağ kalçamdan yürüyemiyorum... çorabımı bile giyemiyorum..iş yerim 2 katlı sürkli o merdivenleri inip çıkmam lazım
utanıyorum herkes bana bakıyor nine gibi oldun diyorlar...sağ bacağımın üzerine basamıyorum topallıyorum sanki tornavida ile oyuyorlar...gece yatarkende sancıyor...
En kısa zamanda doktora gitmem lazım...izin alamadım henüz ben de
Annesi babasına ayak uyduruyor geç yatıyor =))
Annesinin suçu ne
Eşim dün sağolsun sabaha karşı 5 te uyudu kaçırdığı dizileri izlemekten.
Bende eşlik ettim.
Hep geç uyuyoruz 3-4 gibi..
O işe gittikten sonra bende kuzu gibi uyuyorum =)))
Annesi babasına ayak uyduruyor geç yatıyor =))
Annesinin suçu ne
Eşim dün sağolsun sabaha karşı 5 te uyudu kaçırdığı dizileri izlemekten.
Bende eşlik ettim.
Hep geç uyuyoruz 3-4 gibi..
O işe gittikten sonra bende kuzu gibi uyuyorum =)))
Allah razı olsun.zaman yaklaştıkça daha bir garip oluyor insan.. ama son zamanlar uzasın istemiştim ben kızımdada..
farkındaydım birdaha bukadar yakın olmayacaktık..
şimdide son aylar gelsin istiyorum o kocaman haliyle uyutmasın beni.. kolu bacağı çarpsında ne yaptığını tam bileyim.. garip yani çok garip..
eşinle ilgili yazdıklarını yeni okudum..
hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları.. ben bazen hüngür hüngür ağlardım..
eşime hiç önceliğin olmadım diyordum..
öyle hissediyordum çünkü.. düşünsene düğünümüz olacak evimiz boyanıyor o yengesini hastaneye götürüyor niye kadın bizim eşyaları görmüş tansiyonu düşmüş.. panik atak geçiriyor.. hep aynı.. kadın inatla kahvaltıya çağırıyordu.. beni değil sadece onu.. bayramda doğum günümde bana hediye almaz onlara alırdı.. düşün ya .. şimdi onlar için konuşup kavga ettiğim günlere acıyorum.. aile olduk ve azaldı.. şimdi doğru dürüst gidelim bile demiyor.. hafta da bilemedin 15 te bir..
yani canım erkekler bizim gibi değil konuşamıyorlar.. sanki ailesi ile ilgili bir sıkıntıyı bize söylerlerse ailelerini kötülemiş gibi olduklarını hissediyorlar.. bazen susmak gerekiyor.. huzurla beklemek.. ona en huzurlu yerin evi olduğunu, seçim yapmak yerine herkesin yerini korumasının gerekliliğini zamanla anlatmak.. kimseyi kimseye tercih etmesine gerek olmadığını farkettirmek..
şefkate ihtiyaçları var.. anladım ben bunu gözlerim doluyor sana bunları yazarken.. daha çok yenisiniz yıpratma kendinide onuda .. bak büyüyorsunuz.. aile olacaksınız bunu hissetmek hissettirmek lazım.. duamdasın.. dua en etkili silah canım.. en etkili kalkan.. sen yaradana sığın dua et..
Kocaman bir maşallah eşine. Nasıl hem sabahın 5'ine kadar dayanıyor hem de üzerine işe gidiyorYok biz yaşlanmışız, 8-9 ben yataktayım Eşim de gelir erken, ama o ders çalışır birkaç saat daha