Ben rüyamda devamlı bebeğimi görüyorum.Bigün emzirdiğimi, bi gün mama hazırladığımı falan..
Evdede devamlı aldığım kıyafetlerine bakasım geliyo dolaptan çıkarıp seviyorum ..
Benim gibi olan varmı merak ettim.Doğmasını dört gözle bekliyorum kaldıki çok zor bi dönemime denk gelecek, sınav hazırlığındayım ama yinede hemen kavuşmak istiyorum
Ben varim.... Arada bir gidip üsenmeden bebisimin bütün kiyafetlerine tek tek bakip seviyorum Allahim bebeklerimize saglikla zamaninda kavusmak nasip etsin insalllah canim
Ben de varim bebisimi n elbiselerini bos odaya serdim gidip gelip seviyoruz babasiyle
Masallah seker yuklemeleri falan iyi haberlerle geliyor.bebisler iyi
Insallah Hep boyle olur.
Benim bebis artik oyle bi vuruyo kidisaridan baya belli oluyo.
Maşallah hepsine
Ben rüyamda devamlı bebeğimi görüyorum.Bigün emzirdiğimi, bi gün mama hazırladığımı falan..
Evdede devamlı aldığım kıyafetlerine bakasım geliyo dolaptan çıkarıp seviyorum ..
Benim gibi olan varmı merak ettim.Doğmasını dört gözle bekliyorum kaldıki çok zor bi dönemime denk gelecek, sınav hazırlığındayım ama yinede hemen kavuşmak istiyorum
MaşallahKızmıydı cinsiyeti??
Benimki de çok fena vuruyo zaten hiç durmuyo yerinde.Devamlı hareket halinde.Aynı şekilde tekmelediği dışardan bile anlaşılıyor..
Annemde korkuttu beni kordonu fln dolanır bu kadar harekete diye.. kontrolde sorucam doktora..
Ben daha hissetmiyorum bebişimin hareketlerini.yarın ayrıntılı ultrasonumuz var.inşallah iyidir bebeğim.çok heyecanlıyım.bi de beni sağlık ocağından aramadılar aşı için.2 yıl önce okulda çocuklara aşı yapılırken kendime de yaptırmıştım.(öğretmenim) ondan mı aramadılar acaba?
Masallah seker yuklemeleri falan iyi haberlerle geliyor.bebisler iyi
Insallah Hep boyle olur.
Benim bebis artik oyle bi vuruyo kidisaridan baya belli oluyo.
Maşallah hepsine
Bizim babamız bebekle ilgili pek konuşmuyor, bana karşı çok dikkatli üzerime titriyor felan ama yine de benim heyecanıma ortak olmuyor .Başlarda çok kızıyordum ilgisizsin diye. Sanırım Allah korusun ilerde bir sıkıntı olursa çok büyük bir hayal kırıklığı olmaması için öyle davranıyor.
Bizim babamız bebekle ilgili pek konuşmuyor, bana karşı çok dikkatli üzerime titriyor felan ama yine de benim heyecanıma ortak olmuyor .Başlarda çok kızıyordum ilgisizsin diye. Sanırım Allah korusun ilerde bir sıkıntı olursa çok büyük bir hayal kırıklığı olmaması için öyle davranıyor.
benim eşimde aynı.bebeğe bişeyler almama bile razı değil.hayırlısıyla bir olsun o zaman alırız diyor.dediğiniz gibi kolay bulmadığımızdan heralde hayal kırıklığı yaşamamak için erteliyorlar.ama bizim annelik duygumuz daha ağır basıyor kımıldadığını,ve var olduklarını onlardan daha çok hissettiğimiz için herşeyleri eksiksiz olsun istiyoruz :)
benim bacaklarımda hafiften ödem başladı gerilmeler oluyor...bileğimin oraya bastırdığımdan iz kalır ,ödem olmaya başladı :44:
benim bacaklarımda hafiften ödem başladı gerilmeler oluyor...bileğimin oraya bastırdığımdan iz kalır ,ödem olmaya başladı :44:
canım artık yavaş yavaş hepimizde olmaya başlayacak ödemkaçış yok galiba benim arkadaşımda 3 aydan başlamıştı ödem ...
benim hiç geçmiyo,hergün şiş maşallah,bilek kemiğim yok:18: