kızlar bende ayrıntılı ultrasona geçen hafta girdim..çok şükür şimdilik bir problemimiz yok...eşim benden daha heyecanlıydı.. dr.tek tek incelerken eşim çok heycanlanmış sürekli dua etmiş..parmaklarını tek tek saymış..ben ise ohooo ohooo laylaylom..görüntüsüne bakmaktan sırıtmakdan başka bişey yapmadım..bide eşim telefonla görüntüsünü kaydetti..çünki bize cd veremeyeklerini biliyoduk..ama çok güzel ikitane renkli fotosunu verdiler..bakıp bakıp duryorum..tel.çekdim.iş yerimde bakıyorum.doyamıyorum bazen. özlüyorum hemen bakıyorum..gece yatarken başucuma koydum...görmemeşin bir fotosu olmuş misali:)şükürler olsun..
çokgüzel dimi yaşadıklarımız arkadaşlar:)
evet canım çok güzel benimde 18inde var inşallah benimde güzel geçer benim gittiğim hastanede radyoloji bakıyor benim geç döllenmeden dolayı bebek görünmemişti 6.haftada doktor radyolojiye göndermişti o da embriyo görünmüyor kürtaj yazmıştı rapora doktorumda bir hafta bekleyelim dedi o bir hafta sonra hem bebişimi hemde kalp atışını görmüştük o yüzden yine radyolojiye gide ceğiz korkum bu yüzden.