Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar primaya üye olmuştum az önce prima dan 2 tane bebek bezi geldi sadece 1 gece 1 gündüz
merhaba kızlar...
çok kötüyüm ..çok çok..
gaviscon şurubunu tepeme dikicem
midemdeki bütün safra mide de,artık su içsem bile midem ekşiyor yanıyor...
Kızlar ben çok heyecanlıyım.Yarın detaylı ultrasonumuz var.Eşim ilk defa ultrasonda oğlunu görcek.Nasıl tepki vercek bilmiyorum.Kesin ağlar Mesaj atmış ; Çok heyecanlıyım paşamı görcem diye.İnşallah bi problem çıkmaz mutluluğumuz böyle devam eder.
merhaba kızlar...
çok kötüyüm ..çok çok..
bana da bugün sabahtan geldi kargo. ben de üye olmuştum. ben yenidoğan istemiştim iki tane ondan gelmiş:) bi de milupaya da üye olmuştum ondan da iki hafta önce kadar numuneler geldi. bi tane çanta geldi indirim kuponları falan var güzel şeyler. milupaya da üye olun 1 ya da 2 ay sonra numune gönderiyorlar.
soğuk süt içiyorum 10 akika işe yarıyor sonra aynı...canım ilk yazını gördüm yazmadan okumayım dedim..
soğuk sütte işe yarıyor RABBİM YARDIM ETSİN..
Şimdilik yaşamadımda kızımda resmen gözümden yaş geliyordu
canım enfeksiyon bende de devam ediyor ama idrar değil kanda enfeksiyon çıkıyor iğneydi haptı hala geçmedi sanırım benimki gribal inşallah geçer.
merhaba kızlar...
çok kötüyüm ..çok çok..
baby hope aldığım için pişman olduğum tek şey sanırım...Mrb arkadaşlar ben pek yazmıyorum ama sürekli yazıları okuyorum.
Alışverişe yeni başladık (hastane çıkışlarıyla )1 tane 20 li set, 2 tane 10 lu set aldım ilk üç ay için bunlar yeterli mi yoksa alayımımı?
Ayrıca BABYHOPE nasıl bir marka iyi mi tavsiye eder misniz ?
BABYHOPE BEBEK ODASI BEŞİK KARYOLA ŞİFONYER GittiGidiyor'da 99279719
şu ürün nasıl internetten sipariş versem mi.
ÇİLEK fiyatları ne kadar şimdilik karyola ve şifonyer düşünüyorum.
soğuk süt içiyorum 10 akika işe yarıyor sonra aynı...
1 aydır vardı..bebeğin saçı çıkıyor diyorlardı.bizim kız rapunzel gibi olacak galiba
2 haftadır konuşamıyorum bile boğazım tahriş oldu.
sakız çiğniyorum muz elma,mide şurupları süt
hepsini deniyorum
Kızlar ben çok heyecanlıyım.Yarın detaylı ultrasonumuz var.Eşim ilk defa ultrasonda oğlunu görcek.Nasıl tepki vercek bilmiyorum.Kesin ağlar Mesaj atmış ; Çok heyecanlıyım paşamı görcem diye.İnşallah bi problem çıkmaz mutluluğumuz böyle devam eder.
merhaba kızlar...
çok kötüyüm ..çok çok..
Çok geçmiş olsun canım, ne tetikliyor acaba? Kaynağını bulsan belki engelleyebilirsin...
bana da bugün sabahtan geldi kargo. ben de üye olmuştum. ben yenidoğan istemiştim iki tane ondan gelmiş:) bi de milupaya da üye olmuştum ondan da iki hafta önce kadar numuneler geldi. bi tane çanta geldi indirim kuponları falan var güzel şeyler. milupaya da üye olun 1 ya da 2 ay sonra numune gönderiyorlar.
kızlar direk siteye girip üye mi oluyoruz mulipanın ve primanın?